reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sloneczko coraz smielej wyglada wiec trzeba uciekac:tak: jak sie skoncza teletubisie bio wlasnie pokazuja tam pingwinki a moje dziecko piszczy z radosci:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam
Buuuuuuuuuuuuuuu wczoraj ślicznie a dziś rano padał deszcz a teraz śnieg a na aucie lato już założone(zima w Polsce została)Nie wiem czy dziś z domu się wynużę w tą pogodę.
Victor ma wczesne pobudki cały czas i wróciły nam dwa spanka w dzień.
Zuzia obowiązkowo nagana była a jak się tłumaczył:yes:
Wczoraj grałam sobie na plejaku a tatuś synkiem się zajmował:-D

my juz po wekendowej imprezcie. było swietnie:-) A najbardziej zadowolony Macio bo były dzieci i tak sie napatrzył ze zaczoł chodzic na dwoch nozkach...ale jestem dumna ...choc i tak jeszcze czesto czworakuje ale co tam najwazniejsze ze cały pokoj juz przyejdzie na dwoch:-)

Kunda - czekamy na zdjęcia z imprezki:tak:.
Mały chyba w końcu zasnął. Nie wiem, jak mu się to udało, bo pod naszą sypialnią jest znowu taki jazgot, że szkoda gadać:baffled::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Pewnie długo nie pośpi, chyba że smarkula z dołu wyłaczy muzykę i pójdzie do szkoły:dry:. Jejku, mówię wam, jakbym tu miała całe życie mieszkać, to by mnie bardzo szybko coś trafiło:errr:.

Cześć Zuzia.
No to widzę, że masz tak samo fajnych sąsiadów jak my. Tylko, ze nasz "smarkacz" jest już pod 30-tkę, ale też jak zapuści muzę, to szyby drżą, a obrazki ze ścian spadają. I niby moze, bo godz. 18 to jeszcze nie cisza nocna, ale dostaję białej gorączki, jak usiłuję ją uśpić.

To ja mam ten plus ze mieszkam w domu i nie mam sasiadow:-) a wam dziewczny wspołczuje

A fotek z imprezy nie mam...nawet nie wiem dlaczego nie porobiła:-(

Novaczka - współczuję:eek:. Makabra, mieć takich sąsiadów. Ja wychowałam się w domu i chyba nigdy do mieszkania w bloku bym się nie przyzwyczaiła:no:. Lubię ciszę i spokój (nie zawsze, ale ostatnio coraz częściej - to chyba oznaka starości;-):-D). Mam nadzieję, że już w lecie się stąd wyniesiemy:cool2:.

Zuzia to sie masz z tym blokiem:-( my na szczęście mieszkamy w domu wolnostojącym w którym jest tylko 4 mieszkania i ludziska spoko.

reklama
helloze1tu9.gif

brawo dla Macia :-)
brawogz9.gif

a Maja ma katar :-:)-:)-( i siedzimy dziś w domku :-:)-:)-( bo pogoda fatalna, raz wieje, raz pada, raz świeci słonce :no::wściekła/y:
bylismy wczoraj na koncercie, chłopak z kapeli, która grała u nas na weselu, miał wczoraj coś w stylu benefisu i mała tak sie tam wybiegała ze jak wyszliśmy na dwór to ją owiało :-(

Do góry