iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
O rany nie straszcie ta zima.Mam nadzieje ze u mnie snieg nie spadnie a jutro ma byc juz 12 stopni:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-( Będziemy pewnie w domu siedzieć
Buuuuuuuu ja nie chcę takiej pogody
wczoraj przyszła do mnie teściowa
nie była 1,5 roku
a wczoraj przylazła
Ale mi ciśnienie podniosła
A wieczorem jak rozmawiałam o tym z mężem przez skype to mało mi się komputer nie zapalił tak było gorąco
Mój mąż wraca za 1,5 tyg. no to stara krowa musiała wprowadzić zamęt.
Jak ja jej nie znoszę

bo non stop wymaga żebym przy niej była. Teraz leci Elmo i dobrze mama odpocznie;-)

ale podaję link do do strony jaką zrobił mój mąż lukasz.vegas.pl/egipt Są tam zdjęcia wklejone specjalnie dla znajomych
Szlak by to trafił a ja zakładałam że jak wrócimy przywita nas piękna wiosna
Skąd dokładnie pochodzisz?
;-)
.
. Ciągle muszę jej o nich przypominać, ciągle je gdzieś gubi i w efekcie prawie cały czas chodzi w skarpetach
.
a ten link nie dziala ,cos zle podalas.....:-
. Tyle że mam ten luksus że mieszka sto km ode mnie więc nawet nie ma czasu napsuć mi krwi, przy tak rzadkich spotkaniach nawet znajdujemy wspólny język pod warunkiem oczywiście gdy nie proboje wcielać swoich mądrości olewając przy tym co ja mam na ten temat do powiedzenia