reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka, znajdziesz dość szczegółową instrukcję na Forum Smyków, w dziale Jak stuningować blog. Jako zarejestrowany Smyk masz tam dostęp ze swoim loginem i hasłem. Dla mnie to skarbnica wiedzy o tym jak upiększyć blog, tylko ma wadę- to złodziej czasu, bo jak już zacznę, to nie mogę skończyć. Zawsze coś się znajdzie do zrobienia..
A zresztą proszę bardzo lineczkę:
Smyki.pl :: Zobacz temat - T³o do bloga

Qrcze, zjada mi post!!!

reklama
Heja
My siedzimy dalej na wsi,Matunio w domciu,a tatuś na dworzu. Padało u nas i jest mokro,ale już na szczęście nie pada. Ja robie obiadek i ciasto pieke.

Iwonka kobietko,ja jak wlazłam na te forum i pomoc to nie wiedziałam o co biega,także spokojnie tam poczytaj i sie nie denerwuj.pa powodzonka...
A jakby co to dawaj na gg, napisz mi to ci odpisze,ale jak będe w domku,bo teraz nie jestem..
papa

Iwonka mam pyt: Czemu mas ztaki wielki podpis,jak odpisujesz to na cala wielka stronke?? hmm chyba z eja tak widze jakos dziwnie..

Ja jeszcze na wsi,są dwie ciotki i plotkujemy...
papa

Ewcia Nie wiem o czym piszesz?:eek:;-) Moze wydawalo ci sie ze mam taki dlugi podpis bo sie zlalo ze zdjeciami ktore wstawilam z dzisiejszego dnia a w swoim podpisie mam to co zwykle.zdjecie jedno,napis i suwaczek:tak::tak::tak:
Ostatnio mam problem z karmieniem Vanesski tzn powinnam sie cieszyc bo ona juz za nic w swiecie nie da sie nakarmic,tylko sama chce jesc.:szok::-)

Witam:-)
Ja znowu chwilowo jestem siedzącą w domu, więc trochę tu pozaglądam:tak:. Mój Kubcio po dwóch dniach w żłobku dostał kataru, a potem gorączki. Wczoraj tata był z nim u lekarza i okazało się że ma zapalenie zatok:-(. Biedak dostał strasznie niedobry antybiotyk i nie ma możliwości, żeby mu go podać. Wczoraj daliśmy mu w końcu na siłę, to zwymiotował:-p. Dzisiaj dostanie inny antybiotyk, ale dopiero wieczorem, więc cały dzień leczenia zmarnowany. Mówię wam, makabra. Zachciało mi się pracować:wściekła/y::dry::baffled:. Opiekę mam do 18, więc możecie wiedzieć, jak patrzy na mnie moja szefowa:szok::eek:, wczoraj miałam z nią nawet bardzo nieprzyjemną rozmowę, ale dla mnie dziecko jest najważniejsze. A do tego wszystkiego, mały nie może chodzić do żłobka do końca m-ca, bo potem musimy go w końcu zaszczepić p/pneumokokom. Problem w tym, że nie wiem, kto z nim będzie:baffled:. Nic, tylko strzelić sobie w łeb:-p:-p:-p.
Z ciekawostek - mój mąż wczoraj cały dzień opiekował się małym i wieczorem był wykończony, a dzisiaj rano stwierdził, że ma zakwasy:szok::-D;-).
Iwonka - ale dorosło wygląda Vanesska na tych zdjęciach:szok::-):-):-).

Dzień dobry :)

U nas drugi dzień pod rząd paskudna pogoda :/ no i klasycznie, za mną zarwana nocka :/ Kiedy dzieci przestają jeść w nocy co chwilę??

Hej dziewczyny:-) Pogoda fatalna, kiedy znów wróci słońce :confused:Julcie nosi w domu mnie zresztą też:dry: Na cały przyszły tydzień zaprosiła mnie do siebie teściowa i przyjełam zaproszenie choć zarzekałam się że więcej z takiego zaproszenia nie skorzystam Smieję się że jeśli sie nie pobijemy to zostaniemy przyjaciółkami :laugh2:;-)
Zuzia trzymam kciuki żeby Kubuś szybko wrócił do zdrowia.:tak: A szefową się nie przejmuj .
A co do twojego męża to sie nieźle ubawiłam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Mój też po paru godzinach obcowania z Julcią jest baardzo zmęczony tyle że twierdzi że on miał gorzej bo Julcia nie jest przyzwyczajona do tak długiego obcowania z tatą . A czyja to wina?

reklama
Hejka,dzień dobry...
Myw staliśmy przed 9. zjedlismy śnaidnako i mama kawe łyka...
Tatus pojechał na miasto,bo mama jego przyjechała i chce na zakupy pojeździć i ma ich wozić samochodem. A myw domku.A pogoda,ech szkoda słów,u mnie teraz tak ciemno się zrobiło,że zaraz lunie jak trza:szok: .

Zuzia no to szybkego powrotu doz dorwia,a szefowa-szkoda słów na takcih ludzi.

Iwonka to chyba było tak u mnie widać dziwnie tzn u mojej szwgaierki,bo w domu mam normlanie,ona ma jakiś zwalony monitor,co jej przesuwa cosik czasami.

Leika współczuje nocek nie przespanych, spij akwusie to będiz lepiej.

cloe no to nieźle,pobyt u teściowej,aż tydzien,powodzonka w zaprzyjaźnaniu sie alboi biciu:-D :-D ;-)

Ja teraz siedze na kompie,a potem z Matim jade na podpis do UP,a potem na zakupy i do domku obiad robić.Ale zimno nawet nosa nie chce mi się wychylać z domu...brr

Do góry