reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dZIEŃ DOBRY WITAJCIE,.
u MNIE BRZYDKA POGODA, MÓJ MĄŻ ZABRAŁ mATUNIA I POJECHALI NA POCZTE I JAKIES SPRAWY ZAŁATWIĆ NAMIEŚCIE.
jA POSPRZĄTAŁAM I TERAZ bede leciała do babci,musz edo lekarza ja zawiesc bo am za daleko.
Donata gratki dla chodzących...
Ale mi sie napisało z capslookiem..
Dobra lece,papa

reklama
Właśnie wróciliśmy z dworu bo zgonił nas deszcz do miasta nawet się nie wybierałam w taką pogodę:dry: Moja Julcia właśnie moczy dłonie w kubku z woda i myje swój wózek :-D a ile się jeszcze przy tym nagada:-D:-D Tatuś pewnie by powiedział "czysta mama" ;-)
Pycha u mnie wychowawczy kończy sie w listopadzie 2008. Do tego czasu warto byłoby mieć już kolejnego potomka :tak:
Werela fajnie że się odezwałaś .Nie zapominaj o nas dziewczyno:tak:
Na obiad zrobiłam dziś zupę grzybową z suszonych grzybów od teściowej tyle że jakaś gorzka mi wyszła:dry:

Moja tez spi Obiad sie gotuje.Kazali mi zadzwonic do przychodni po 14ej i nikt nie odbiera telefonu.Wysypka jak byla tak jest ale sie nie powieksza.Nie wiem jutro moze sie dostane do lekarza.Dzis tez bym mogla ale balam sie z nia isc tam gdzie dzieci chore zeby czegos nie zlapala.Podejrzewam alergie bo pila sok Pysio truskawkowo pomaranczowy i cos tam jeszcze wiec moze to od tego:confused::confused::confused:Pogoda okropna leje deszcz i jest ciemno.
WerEla fajnie ze wkoncu sie odezwalas:tak:Mojej znajomej dziecko tez mialo taka wysypke pare tygodni sie to ciagnelo i tez lekarze nie wiedzieli co to jest.Podejrzewali i alergie i nawet grzybice drog oddechowych a w koncu po jakims czasie ktorys lekarz prywatny powiedzial ze to moze byc swierzb.I zlecil kuracje i pomoglo:tak::tak::tak:Wszyscy sie dziwili skad to sie moglo znalezc u ich synka tym bardziej ze ma jeszcze jednegostarszego i nikt z domownikow nie mial tego i sie nie drapal.To mozna alapac nawet od kota czy [psa.Nawet jej dziecka pediatra sie zdziwila i nie mogla w to uwierzyc ze ona tego nie rozpoznala i dalej w to nie wierzy,ale najwazniejsze ze dziecko sie juz nie meczy i wszystko zniklo:tak:
Pycha Piekny ten twoj kwiatuszek :-):-):-):-):-):-):-)

cloe bo za duzo grzybkow ci sie wsypalo:tak:;-)Moze smietany do lej wiecej:tak::-)A ja dzis mam na obiad gulasz z kopytkami i salata ze smietana:tak::-p

WerEla uściski dla malutkiej, oby jak najszybciej znalazł się przytomny lekarz, któremu będzie się chciało trochę dokładniej małą zająć!!

Iwonka, Vanessce także życzę szybkiego powrotu do formy = zejścia wysypki.

A ja byłam na zakupach, kupiłam sobie dwie sukienki. Tylko obie biało czarne :baffled: Oraz buty, torebkę, i trochę prezentów dla dzieci, z którymi będę się widziała. Teraz pojawiają się wyrzuty sumienia, że za dużo wydałam hihi.
Mężowi kupiłam historię Polski na 30 płytach CD, pożyczył sobie od kolegi i mu się podobało (kilku płytek sobie posłuchał), powiedział kiedyś że fajnie byłoby mieć coś takiego na własność. No to będzie miał ;-) :-D

Dzien dobry, u nas sie poprawila pogoda,a le jeszcze caly czas nie jest idealna. Jutro juz piatek i weekend, super uczucie:tak:. Zaczelam Erikowi wprowadzac mleko krowie. Pytalam lekarza i sie zdziwil, ze jeszcze nie zaczelam. Sugerowal by podawac juz wszystko, co i my jemy tylko oczywiscie bardziej mdle. Erikowi mleczko krowie nie zabardzo samo smakuje, wiec zrobilismy mu kaszke z owocami i zjadl. Rosnie mi dziecko jak na drozdzach i coraz to umie cos nowego. Mowi tak, mama baba, dziadzia, daj, ne. Umie wlozyc kolko do otworu w tym ksztalcie, pokazuje juz oko, nos, ucho. Rozumie,gdy sie go o cos pytamy, bo odpowiada tak lub nie:tak: :-D Wszystkie slowa powtarza i wie jak kaczuszka mowi:tak: :-) Caly czas sie nie moge nadziwic, jak te dzieci szybko rosna:tak:
Moj maly tez jest rannym ptaszkiem, wstaje miedzy 6-7 a idzie spac o 19stej. Widze, ze duzo staraczek nam sie objawilo. Cloe, Ola, zycze owocnych staranek:tak: :-)

Moje dzieci dzisiaj poszły spać z opóźnieniem, a to dlatego, że Kuba uciął sobie drzemkę dzisiaj do godziny 18.00:szok::szok::szok:. Ale już go wymęczyliśmy zabawami i poszedł grzecznie spać. Mam nadzieję, że nie wstanie jutro o 4.00:-p.
WerEla - wpadaj częściej:-). Dużo zdrówka dla córci, oby jak najszybciej pozbyła się tej wysypki.
Pycha - super kwiatuszek:cool2:;-):-D.
Aga - nie dziwię się, że Erikowi zwykłe mleko nie smakowało:tak:, przecież to modyfikowane jest takie słodkie, że szok. Może spróbujcie kakao:confused:.

reklama
Zuzia boje sie, ze od kakao moze miec zatwardzenie, bo ponoc kakao ma to do siebie ze je powoduje:no:
Erik za cholere nie chce pic z niekapka, ten dziubek mu wogole nie podchodzi, lubi pic z kubeczka i z lyzeczki ale niekapka unika i od razu rzuca nim o podloge:szok: :szok:

Do góry