anaconda27
styczniówka2006
Majka właśnie się obudziła i gada coś sama do siebie więc jej nie przeszkadzam i nie zaglądam do niej, zobaczymy ile czasu upłynie do wołania mama

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

a dzis znowu leje:-(szkoda
przeraza mnie to coraz bardziej bo co lekcje mam wrazenie ze wsadzili mnie do zbyt zaawansowanej grupy
no cos zobaczymy po jakis testach
:-)U nas upal od wczoraj i nawet nie chcialo mi sie nic robic,troche mialam jezdzenia i gosci i my w gosciach bylismy.Nie wiem czy nadrobie co klikalyscie ale sie postaram.Pozniej wkleje tez kilka fotekjak przezuce na kompa..Pozdrawiam:-)

. Teraz mieszkam z tata właśnie w tym domu tyle że odbywa się to na zupełnie innych warunkach tato to najlepszy teść i tatao jakiego mogliśmy sobie wyobrazić. Dom to jego dorobek życia mimo to nie oponuje jak chcemy wprowadzić jakiekolwiek zmiany Mówi co o tym myśli czasem bierzemy to pod uwagę czasem nie ale nigdy nie ma o to zgrzytów
Fajowa burza była u nas wczoraj popołudniu,a fajna bo w domku sobie siedziałam hehe