reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Majka właśnie się obudziła i gada coś sama do siebie więc jej nie przeszkadzam i nie zaglądam do niej, zobaczymy ile czasu upłynie do wołania mama:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej kobitki
u nas dwa dni weekendu pogodnie:tak: a dzis znowu leje:-(szkoda
weekend był cudny mielismy niedzielna wycieczke na łączkę i plac zabaw było przemiło a ja uwielbima takie chwile tylko nasze we trójke:-)
możecie popatrzec na wczorajsze fotki na naszym blogasku mam w podpisie adres zapraszamy
u nas też rosołek wczorajzy i bigosu moja mama nagotowala w sobote wiec ja chyba mam dziś labe od gotowania
za to wieczorem do szkoły:baffled:przeraza mnie to coraz bardziej bo co lekcje mam wrazenie ze wsadzili mnie do zbyt zaawansowanej grupy:eek:no cos zobaczymy po jakis testach

A my już wróciłyśmy do domu bo Majka cała zalała się wodą i potem w takim stanie poszła jeszcze do piaskownicy, więc się wkurzyłam i zakończyłam na dzisiaj zabawy na świeżym powietrzu

hEJ...
mY CAŁY DZIEŃ NA POWIETRZEU. nAJPIERW ZAKUPY NA MIEŚCIE,KUPIŁĄM SANDAŁY W KONCU MATETKOWI,A POTEM DO CIOCI NA WIEŚ.tAMC AŁY DZIEŃ NA ŚWIEŻYM POWIETRZU,SUPE RPOPROSTUU..
mATUŚ JUŻ WYKĄPANY,ZAJADA KULKI I PŁATKI.

Czesc kobietki,melduje sie ze zyjemy:tak::-)U nas upal od wczoraj i nawet nie chcialo mi sie nic robic,troche mialam jezdzenia i gosci i my w gosciach bylismy.Nie wiem czy nadrobie co klikalyscie ale sie postaram.Pozniej wkleje tez kilka fotekjak przezuce na kompa..Pozdrawiam:-)

Cześć kobietki:-) Ale dziś był upał. Słońce dawało czadu a na dodatek pogoda jakby przed burzą a ja jak to mam w zwyczaju an baardzo długim spacerze i na dodatek optarły mnie buty. ledwo wróciłam do domu i na dzisiaj mam już dość. Nie dość że pogoda wyciskała z człowieka siódme poty to jeszcze moje stopy dały mi w d...pę:no:

Kasiula matula
trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Czasem lepiej jak rzucą nas na głębszą wodę w razie czego chyba nie powinno być problemu z przeniesieniem do grupy niżej:confused:
Anaconda z tego co piszesz o mieszkaniu z teściową to właściwie nie jest żle. No bo zazwyczaj te dziewczyny które mieszkają pod jednym dachem z teściami rzadko kiedy wypowiadaja się o nich dobrze .Za to norma jest jak tylko młodzi zamieszkają osobno stosunki poprawiają się nawet z dnia na dzień.
Novaczka moi rodzice byli też o tym przekonani. Nawet gdy wyprowadziłam się do Opola uważali że to tylko do wiosny żeby zima nie dojeżdżać do pracy Później jak przystało na przykładna córeczkę wrócę do domku , wyjdę za mąż za mojego łukasza, będę mieszkać w tym samym pokoju co do tej pory (kuchnia łazienka wspólna a właściwie nie wspólna tylko rodziców)Czyli cały czas miałam być ich malutką dziewczynką:szok:. Teraz mieszkam z tata właśnie w tym domu tyle że odbywa się to na zupełnie innych warunkach tato to najlepszy teść i tatao jakiego mogliśmy sobie wyobrazić. Dom to jego dorobek życia mimo to nie oponuje jak chcemy wprowadzić jakiekolwiek zmiany Mówi co o tym myśli czasem bierzemy to pod uwagę czasem nie ale nigdy nie ma o to zgrzytów

Hej ja tylko dobranoc życzę i spadam bo zła jestem bo mi GG siadło i nie chce mnie zalogować do kitu i tyle buuuuuuuuuuuuuuuuu

Hej szybko przeglądnęłam co klikałysciei widzę ze nie tylko ja sobie wolne zrobiłam. U nas taki upał ostatnio że naprawdę nic nie robię tylko z dziecmi cały dzień na dworzu siedzę. Niby na jutro zapowiadali u mnie burze ale zobaczymy jeszcze czy się sprawdzi. W sobotę idę na wesele i ostatnio kieckę kupiłam i buty i codziennie w nich śmigam po domu bo dawno wszpilkach nie chodziłam- będzie ze dwa nawet trzy lata. Zmykam może jutro wcześniej uda mi się zajrzec

reklama
Witam z rana.Ze złości na GG założyłam sobie nowe a mężowi zostawie ten stary nr hehe niech sam się męczy:yes:Fajowa burza była u nas wczoraj popołudniu,a fajna bo w domku sobie siedziałam hehe

Do góry