reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia co się dzieje z tymi dzieciakami teraz:dry::szok: Jasiek , brat dwunastoletni mojego Łukasza, szpaner kłórtnik bezczelny a nosi się...:eek: gówniarz jeden. Na pierwszy rzut oka wydaje się fajny chłopak bo pogadasz jak ze starym ale potem... Dobijaja mnie jego maniery a właściwie bark manier.chlipie przy stole nie sprząta po sobie opryskliwy do wszystkich jesli tylko ma muchy w nosie a teście jakby nigdy nic :eek: nie wiem może dla nich to normalne:eek::baffled: mówiłam łukaszowi żeby zwracał Jaśkowi uwagę to wkońcu jego brat ale ten uważa że nie jego sprawa :eek: a niby czyja:baffled: Mam tlko nadzieję że moja Julcia nie będzie miała takich predyspozycji

reklama
Wpadlam na chwilke bo zaraz ide kapac mojego malego brudaska:) Nie wiem czy pisalam o super kremie na slonce dla dzieci DAXcosmetiks czy jakos tak jest rewelacyjny i jednym ruchem reki sie rozsmarowuje.Polecam:) No to zmykam

witajcie.:happy:
moje dziecie sie obudziło, zjadło i zalega mi na kolanach,:wściekła/y: ale jeśli mam coś napisać, to tylko teraz, bo potem mężulo przyjdzie z roboty i po sprawie.
spacerek sie nam udał, a jakze, choc dzis bez wiekszych atrakcji. jutro t. ma imprezke w lunaparku i obiecał nas zabrać, jeśli pogoda dopisze, tzn. on będzie klaunem, a my mozemy za darmola pojeździć na czym chcemy.. :-D:-D to jakas zakładowa zamknieta imprezka, ale ja jako zona bede mogła wejsc bez problemu.
a co do dzieci to jest cos na rzeczy, zobaczcie co sie dzieje w szkołach- tragedia! za nic w swiecie nie chciałabym wrócić do pracy w szkole. brrrr:wściekła/y:
anakonda, odezwij sie dziewczyno i powiedz c z Mają???

A moje włazi i złazi z kolan, mogłaby się zdecydować! :wściekła/y::wściekła/y:Nerwa mam ostatnio jakiegoś. Najpierw tłumaczyłam, ze to przed @, ale ona już jest 2 dzień, a nerw trzyma!! :baffled::baffled:
Po blogach też dawno nie chodziłam, a wypadałoby, ale ostatnio ciagle mi brakuje czasu. Dziś w końcu udało mi się wstawić nowy bannerek z linkami do stron (menu) i jestem zachwycona!!! :-D:tak:I dumna z siebie. :tak::-DAle się napracowałam i nagłowiłam!!! Moim zdaniem było warto,:happy: teraz mam większy luz, muszę tylko przysiąść i pozmieniać co nieco.. Ale na to znów trzeba czasu!
Pozdrawiam i życzę dobrej nocki.. :happy:

Witam na chwilkę.
Krem faktycznie super, moja siostra ma dla swojej małej i nie drogi, około 11 zł.
Od kilku dni planujemy wakacje z siostrą i w końcu się udało:-D, na koniec lipca jedziemy do Krpacza, no chyba że synuś ( ten w brzuchu ) ma inne plany, ale jestem dobrej myśli.
Mój wujek ma działkę w Borach i tam chcieliśmy jechać na tydzień, oni tam tak często nie jeżdżą a byśmy im zapłacili za wynajem i by mogli później pojechać. Super plan, ja też tak myślałam do czasu. Pojechaliśmy się zapytać a te stare debile chcieli na swoje dzieciaki wcisnąć:wściekła/y::szok::wściekła/y:!! Takich bachorów to ja też bym się chciała pozbyć kuzyn zaniedbany przez matkę bo ona chciała córkę i łazi za tobą ślad w ślad, a jak się zdenerwuje to rzuca wszystkim co ma pod ręką, a kuzynka (12 albo 13 lat ) coś podobnie jak u Ewci, zarozumiała siksa zachowuje się jak by wszystkie rozumy pozjadała:baffled:!! Interesy z rodziną to gorzej jak z obcymi:tak::baffled:.
Jutro idę do pobranie krwi i glukozę :szok:, fuj. A popołudniu jedziemy na weekend na działkę :-D, ale musiałam zaliczyć dzisiaj wizytę u teściów, z okazji dnia mamy:baffled:. Nie wiem po co ja tam chodzę, każda wizyta wygląda tak samo, teść podpity lata za Majką i wymyśla jak by tu z nią wyjść :wściekła/y:, a teściowa wytyka wszystkich błędy ( według niej ) i mówi co powinni robić, ale w oczy to już nikomu nie zwróci uwagi. Mi też, jak ma coś do mnie to opowiada po rodzinie ale mi nigdy. Moja mała mówi na nią Baba Jaga:-D. Teść tak kiedyś na nią powiedział Mai to się spodobało a ja robię wszystko żeby nie zapomniała. :tak:;-)
Ale się rozpisałam.
Do niedzieli.

Mam nadzieję że u anacondy wszystko dobrze, czasem brak wiadomości do dobra wiadomość.

Ewcia, ależ chcemy drugiego dzidziusia i na wakacjach (pierwsza połowa lipca) rozpoczynamy w tym kierunku starania :tak: Tak sobie tylko myślę że teraz to ja jestem dzielna, ale jak przyjdzie co do czego (przed samym porodem) to pewnie spanikuję i się z jakąś położną umówię żeby była przy mnie cały czas.

Iwonka, jeszcze nie byłam w tej Galerii Smaków, to jest ta nowa część M1, faktycznie muszę się wybrać z rodzinką, dla każdego coś miłego, fajnie!

Kurczę tak mi się marzyła jakaś pyszna kolacja, ale mały terrorysta uzależniony od teletubisiów (po co ja mu kupowałam te dvd??) dopiero zasnął i chyba już nie będę jadła, tylko prysznic i spać bo padam....

Dobrej nocy!

Dzień dobry! :-)

Dziś pewnie nie będę zaglądała bo mam do skończenia duże zlecenie, ale życzę wszystkim miłego dnia!
A sobie życzę, żeby klienci uszanowali moją potrzebę odpoczynku i spędzania czasu z dzieckiem i mężem (a także czasem na przykład posprzątania w domu!) i NIE dzwonili przed weekendem. :-)

Pozdrawiam!

Dzień dobry!
Ale upał :baffled: Lubię ciepło, ale już padam powoli. Moje dziecko też:-(
Mam trochę zaległości w czytaniu i w pisaniu, ale dziś to nadrobiłam i odpisuję.

Iwonka Vanesska świetnie wygląda na tych zdjęciach z knajpy :tak: Super miejsce :tak:. Dobrze wiedzieć, że takie miejsce jest w Jankach. Mam kumpelę z którą często jeździmy tam na zakupy. Z Radomia to chwila i jesteśmy na miejscu. Musimy wybrać się z dzieciakami do tej knajpki.

Anaconda jak tam Majeczka? Mam nadzieję, że wszystko ok.

Ania138 Witaj! Pisz z nami jak najczęściej :tak: Widzę, że masz tak samo udaną teściową jak ja :wściekła/y: Oj..... Trzeba wsadzić je w rakietę i na Księżyc, albo jeszcze dalej. Życzę udanego weekendowania na działeczce.

Ola Twoja położna to odjazdowa kobieta :szok::szok::szok::szok:

Donatella dobrze, że na komunię będzie ciepełko. Jak ja byłam 6 maja u chrześnicy na komunii to lał taki deszcz, że te piękne białe suknie były czarne :szok: Po kościele dzieci cały dzień w pomieszczeniu wyczyniały cuda :tak:

Ewcia zdrówka życzę. Co do wyjazdu nad morze, chyba jednak do Niechorza pojedziemy.

Novaczka byłam na blogu. Ale fajową imprezę mieliście.

No, a teraz dopiję kawę i biorę się za robotę. Bo zapowiedzieli się goście na wieczorek i muszę posprzątać i coś fajnego do jedzonka zrobić.

Witam.Ja juz trzeci dzien pod rzad spie do 9:00:tak::-) vici chyba tez bo zawsze byla pierwsza :tak:U mnie pochmurno a mialam dzis sie zamiar po opalac:cool2:

reklama
Dzień dobry!
Ale upał :baffled: Lubię ciepło, ale już padam powoli. Moje dziecko też:-(
Mam trochę zaległości w czytaniu i w pisaniu, ale dziś to nadrobiłam i odpisuję.

Iwonka Vanesska świetnie wygląda na tych zdjęciach z knajpy :tak: Super miejsce :tak:. Dobrze wiedzieć, że takie miejsce jest w Jankach. Mam kumpelę z którą często jeździmy tam na zakupy. Z Radomia to chwila i jesteśmy na miejscu. Musimy wybrać się z dzieciakami do tej knajpki.

Anaconda jak tam Majeczka? Mam nadzieję, że wszystko ok.

Ania138 Witaj! Pisz z nami jak najczęściej :tak: Widzę, że masz tak samo udaną teściową jak ja :wściekła/y: Oj..... Trzeba wsadzić je w rakietę i na Księżyc, albo jeszcze dalej. Życzę udanego weekendowania na działeczce.

Ola Twoja położna to odjazdowa kobieta :szok::szok::szok::szok:

Donatella dobrze, że na komunię będzie ciepełko. Jak ja byłam 6 maja u chrześnicy na komunii to lał taki deszcz, że te piękne białe suknie były czarne :szok: Po kościele dzieci cały dzień w pomieszczeniu wyczyniały cuda :tak:

Ewcia zdrówka życzę. Co do wyjazdu nad morze, chyba jednak do Niechorza pojedziemy.

Novaczka byłam na blogu. Ale fajową imprezę mieliście.

No, a teraz dopiję kawę i biorę się za robotę. Bo zapowiedzieli się goście na wieczorek i muszę posprzątać i coś fajnego do jedzonka zrobić.

Do góry