iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ok To pa juz na 100%no niestety nie jedynie tu mozemy pogadac ale moze jutro zaloze sobie gg to dam ci znac
buziaczki
Ania to musze przyznac ze tesciowie moi sa ok!
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ok To pa juz na 100%no niestety nie jedynie tu mozemy pogadac ale moze jutro zaloze sobie gg to dam ci znac
buziaczki

Niestey mojej Julki zbyt szybko nikt nie zobaczy bo jeśli chodzi o wklejanie zdjęć to jestem totalny antytalent

Moje dziecko wstalo z wieksza wysypka
Juz nie wiem co jej jest

jutro ide do lekarza z nia.A do tego wszyzstkiego caly czas ma zatkany nos i czasem kaszle odrywajaco.No to by bylo na tyle.Musze isc do sklepu a mi sie nie chce,moze pozniej przyjedziem moj tata to pojedziemy na wieksze zakupy.
Ja sie okropnie boje burzy

bo jeśli burza złapała by nas w połowe drogi to nie byłoby ciekawie
Z utęsknieniem czekam aż upały miną bo w takim ukropie nie da się funkcjonować.:sick:
Takie spontaniczne imprezy są najlepsze