reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W końcu sie odrobina spokoju. Jaka błoga cisza jak moja Julcia śpi:-). Upał a moje dziecię ma tyle energii jak nigdy . Novaczak blog prześliczny , bardzo dziewczęcy:tak:
Ewcia Marlena
ja mieszkam w domku a i tak mam ukrop w domu. Zasunięte żaluzje niewiele pomagają:no:

Iza witaj wśród nas. :-) Na pocieszenie napiszę że i ja średnio co jakiś czas dostaję kota. Moje dziecię właśnie jest w w zaawansowanym stadium buntu dwulatka i wierz mi chwilami mam ochotę ją sprzedać
Czekam na zdjęcia twoich pociech:tak: Niestey mojej Julki zbyt szybko nikt nie zobaczy bo jeśli chodzi o wklejanie zdjęć to jestem totalny antytalent:wściekła/y:

no to przynajmnie juz nie czuje sie wyrodna matka wiedzac ze nie tylko ja chce czasami oddac (nawet za doplata moja coreczke) ha ha ha
moja tez jest w okresie buntu ale ona przechodzi to jakos wczesniej bo w wieku 1,5 roku....

Dzień dobry :))

Iza - nie dziwię Ci się, że masz czasami dość... przy dwójce takich maluchów. Mam nadzieję, że choć to forum da Ci torszkę odsapnąć od dzieci ;)

Witajcie mamuśki!

Anaconda, super, że z malutką będdzie wszystko w porządku. Na pewno dzięki Waszej trosce i odpowiedniej opiece wszystko skończy się dobrze!!

Witam nową mamusię. Iza, chyba każda mama czasem ma dość, a najgorsze, że wiele osób dokoła tego nie rozumie i uważa, że mamy super bo przecież "tylko" siedzimy w domu z dziećmi. Ale mimo trudności i tego, że czasem ma się ochotę uciekać gdzie pieprz rośnie, i tak wszystkie z nas kochają te małe istotki najbardziej na świecie i żadna by swojego nie oddała :-)

U nas w piątek miał być kameralny grill z udziałem jednych sąsiadów, ale imprezka nam się fajnie rozrosła - było 8 osób plus dwa wielkie psy. W środku grilla rozpętała się burza, szybko wnieślismy stół do domu i dalej sobie biesiadowaliśmy. Od wczoraj jestesmy sami, mój chłop wraca jutro w nocy, ale jest ok.
Nie zamierzam dziś przesadnie angażować się w pracę, bo mi się nie chce (a powinnam ale co tam!), około południa ma wpaść na kawkę nowa sąsiadka - juz się cieszę.

Miłego dnia!

Dzień dobry.
U mnie dizś znowu pięknie jest i gorąco.
My niedawno wstaliśmy,zjemy włąsnie sniadanie,mama kawe spije,bo jeszcze sie nie obudziłam,hehe
Iza S. witaj witaj pisaj pisaj,buziole...
Anaconda dobrze,że z Majeczką wszytsko oki,powolutku i się zagoi...
Mój zbój lata jak opętany,wczoraj nie pobiegał i dzisiaj nadrabia..
My musimy dzisiaj skoczyć na miasto ,pójdziemy spacerkiem,albo i nie,bo mamy daleko,a Matuś nie wróci i będe musiałą go jeszcz enieść,a nie mam zamiaru w taki ukrop...

Dziendobry:-) U mnie slonecznie i goraca,pranie juz zrobilam a pozniej ide sie opalac :cool2::cool2::cool2:Moje dziecko wstalo z wieksza wysypka:wściekła/y: Juz nie wiem co jej jest:confused::confused::confused: jutro ide do lekarza z nia.A do tego wszyzstkiego caly czas ma zatkany nos i czasem kaszle odrywajaco.No to by bylo na tyle.Musze isc do sklepu a mi sie nie chce,moze pozniej przyjedziem moj tata to pojedziemy na wieksze zakupy.
OlaK i Ania123 obie mialayscie przygody z burza :szok::baffled: Ja sie okropnie boje burzy:zawstydzona/y::dry:

Iwonka Julcia też ma silny katar i kaszel odrywający. Z tego co widzę więcej dzieci ma takie objawy to jakiś wirus chyba. Już powoli jej mija z nosa tak nie cieknie i prawie nie kaszle , jeśli jednak jutro całkiem nie minie wybiorę do lekarza. poki co teraz ja mam zawalony nos Mam nadzieję że nie będziemy zarażac siebie nawzajem:no:
Dziś zapowiadaja u nas burze więc znowu nigdzie nie pojdziemy:dry: bo jeśli burza złapała by nas w połowe drogi to nie byłoby ciekawie:baffled: Z utęsknieniem czekam aż upały miną bo w takim ukropie nie da się funkcjonować.:sick:
Ola K fajnie że grill się udał :tak: Takie spontaniczne imprezy są najlepsze

Iwonka, Cloe, Maksencjusz też kaszle odrywająco, generalnie poza tym że ma wciąż nie wyleczoną infekcję (ale dostał teraz Ceclor, i już widać niejaką poprawę) jest podejrzenie, że ma alergię na pyłki (traw zapewne bo teraz pylą) w spadku po mamusi. Oczka ma bardzo zaczerwienione biedaczek a oczywiście krople mu wpuścić to ho ho nie lada wyczyn!
Mam mu zrobić badanie IGE ogólne żeby zobaczyć czy ma alergię w ogóle, a potem ew. konkretnie na co. Kurczę myślałam ze alergia na pyłki rozwija się jednak później :-( Ja też kicham i trę oczy.

reklama
WITAM
Hej jak sie spalo??
My pospalismy dzis do 12 tzn. ja i dzieciaki bo Przemek juz dawno w pracy... hahaha
Ale mam chumorek zjeeeeee..... nic mi sie nie chce.
Musze chyba zrobic pranie i posprzatac ale nie mam ani czasu ani ochoty na to... Nawet na dwor nie chce mi sie isc........
IWONKA2006 odezwij sie potem
Znowu mam ochote ja sprzedac......

Do góry