reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heja.Moje dziecie śpi,a ja buszuje na allegro,patrz ecosik na lato dla siebie,hehe
Iwonka fajny basenik,ja właśnie na dzień dziecka też chciałam basenik kupić matetkowi:-):tak:A z tym ogródkeim to naprawde możesz się wkurzyc na tą poogdę.Wogóle to chciałam napisać,że zazdroszcze Ci swojego podwórka,ogródka itp...

A gdzie babeczki nasze pouciekały,cosik pustki ostatnio...

Olcia23 witaj kobietko u nas,pisz do nas.
Nappisz co porabiasz?? Rozumiem ze siedzisz w domu z dzieckiem(z BB)hehe. Pozdrawiam.

reklama
Moje dziecię właśnie zasnęło Matko jutro obowiązkowo skrócam ja drzemkę Tak nie może być że będzie katowac mnie do 23.00 :szok:
Iwonka basenik śliczny. Jest tak fajny że gdybym podobny gdzieś znalazła to pewnie kupiłabym Julci mimo że już jeden ma
Ewcia własny ogródek to plusy i minusy. Fajnie jest sie wyciągnąć u siebie na trawce w słoneczny dzień ale jeszcze trzeba się postarać żeby ta zielona trawka ładna była no i żeby coś tam jeszcze rosło . Wystarczy że sie trochę pofolguje a ładny ogródek szybko przestaje być ładny Tak jest u nas. Przy Julci nie bardzo jest kiedy porządnie zająć się ogrodem, a jak raz zacznę to chocbym nie wiem ile czasu w nim spędziła to zawsze mam wrażenie że jeszcze duuużo roboty przede mną W chwilach kryzysowych nawet czasem zazdroszczę tym co ogródka nie mają i jest święty spokój;-) Pewnie byłoby inaczej gdybym w tym odkryła pasję ale jakoś się nie udało.
Olcia zaglądaj tu i pisz jak najczęściej:tak: Do zobaczenia jutro , pa, pa

Heyo. I co miała być burza a nawet nawałnica, a tu co zrobiło się ciemno, spadło tylko kilka kropli, powiał wiatr i wszystko. A ja jak głupia latam kilka razy dziennie i zdejmuję wiszące kwiaty z przed domu:wściekła/y:.
Moja mała dostała od nas parasol i hulajnogę ( ale to już jakiś czas temu bo nie mogliśmy wytrzymać i ona zresztą też )oczywiście jak Po tylko że różową.
A słyszałyście jak nas czyli Polskę wyśmiali na konferencji prasowej "Europejskiej Komisji do spraw dziecka":baffled::no:. Jeszcze trochę to cała Europa nas wyśmieje.
Witaj olcia23 ja też jestem tu od kilku dni fajnie że dołączyłaś do nas. Napisz coś więcej o sobie.
Iza wyluzuj to był taki żart;-).
Wiesz Ewcia ku mojemu zdziwieni nie usłyszałam od męża że siedzę w domu i wymyślam jak mu oznajmiłam że fotele trzeba wymienić ( bo potem doszłam do wniosku że nie wszystko tylko wystarczy fotele ) tylko stwierdził że fajnie:szok:, naprawdę byłam w szoku.
A tak poza tym to jeszcze dostałam opr za to że nie poczekałam na niego z tym przestawianiem :baffled:.
Dobrej nocki.

cloe ja kupilam w markecie ten basen za 35 zl tylko ale widzialam tez kiedys na Allegro takie samo to poszukaj
Ania123 Maz mial zupelna racje :)
Dobranoc

hej laski....
Jak samopoczucie dzisiaj??
Moje o dziwo zaje.....fajne.
Mala przez caly dzien dziwnie byla grzeczna jak aniolek i juz od godziny spi...
Chyba jest chora ;)
Cloe jak sie wakacje zaczna
ania138 wiem wiem

Kurcze spadam lulki,bo to juz środa mnie przywitała.
cloe ja kupilam w markecie ten basen za 35 zl tylko ale widzialam tez kiedys na Allegro takie samo to poszukaj
Ania123 Maz mial zupelna racje :)
Dobranoc
Iwonka ja właśnie szukałam cosik dla Matka i taki jak twój mi się spodobał:tak::-)chyba nie będziesz zła.hehe jutro na miasto pójde i poszukam cosik,acha na necie on kosztuje 50zł(tak koło 50). Albo moze kupie mu kmputer,oczywiscie taki dla dzieci..
Ania nunu nosić ciężary...:szok::tak:

Spadowywuje... dobranoc

No i witam z rana,hehe jak to Iwonka napisała ranny ptaszek już wstał:-D:-D
Niedługo na basenik trza się szykować ale jeszcze chwila czasu jest:yes:
Witam Olcia
Cholera telefon dzwonił i obudził małego to spadam papa do później.
AAAAAAAA dzięki za gratulacje Iwonka:-D:-D

I tak szybko tylko napiszę Novaczka z Victora to jest tchórz jak się patrzy za rączkę tak między nami tak ale sam:no: no Ale za to jak się zezłości bo nie chcę dać palca to chodzi cudnie chyba zacznę go złościć :-D:-D(żart oczywiście ale przynajmniej wtedy chodzi sam)

reklama
Witajcie mamusie "stare" i "nowe" :-) :-)
U nas dziś pochmurno i chłodno - ale super - chyba powinnam mieszkać gdzieś na północy, nienawidzę upałów (no, chyba że nad wodą, a najlepiej w basenie lub przy basenie pod parasolem! ;-) ale to za miesiąc).

Maksio przyprawia mnie o nerwy schodząc ze schodów z piętra całkowicie bez trzymania się poręczy. I jak się denerwuje, kiedy mu mówię, żeby się trzymał. Kurczę może ja jestem nadopiekuńcza a dziecko po prostu rośnie ;-)

Do góry