reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Ale naklikałyście :szok: Rety nie jestem w stanie nadrobić :no:
U mnie dziś też chłodniej . Całkiem inaczej się oddycha. Cieszę się że temp. niższa, bo znowu walczę z alergią :-( a od tego upału to wszystko mnie swędziało. Zarąbać się idzie :wściekła/y:
Jędrek zrobił mi dziś pobudkę o..... 4 nad ranem :szok: jestem już na drugiej kawie. Nie wiem co mu się stało pierwszy raz w życiu mu się to przytrafiło. Oby to był jednorazowy wyskok.

Witam nowe mamusie!

reklama
Sewa, współczuję pobudki w środku nocy!! Normalnie Twój maluch chyba wstaje o przyzwoitych porach?
Ja też walczę z alergią i mam dość bo walka jest skazana na przegraną :-:)wściekła/y: No coż, jeszcze "tylko" miesiąc zmagań. Wczoraj miałam jedno oko kompletnie czerwone (zatarte, nie jestem w stanie żadną siłą się powstrzymać), i już drugi dzień biegam w okularach zamiast kontaktów :-(

Dzień dobry w ten pochmurny dzień.U mnie wieje chłodno i zapewne będzie padało...

Vici gdzie wy tak namiętnie naa ten basenik non stop zmykacie??

Ola K. na północy wcale nie jest chłodniej,tylko na dmorzem zawsze wieje i można cyzmś pooddychać(ja mieszkam na północy)...

Sewa o matko 4 rano,ja nie wiem jakbym wytrzymała,chyba na stojąco bym spała...

My już po śniadaniu,ja będe piła kawe...

Ewcia, to prawda że jest czym oddychać nad morzem - a propos, tutaj w Pile często niemożliwie śmierdzi z zakładów Stokłosy, aż się niedobrze robi :-:)wściekła/y: Ohyda po prostu mimo ze to z 15 km stąd, ale jedzie koszmarnie.
A mówiąc o północy miałam na myśli nawet jakąś dalszą północ typu Skandynawia czy coś w tym stylu.... wolę niższe temperatury od upałów, tylko pytanie jak bym znosiła mniejszą ilość światła w ciągu dnia ;-)

Jędrek padł :-D:-D:-D no gdzie to tak rano wstawać :no: ja też chyba się położę i prześpię trochę bo ledwie żyję :sick:

Ola mały wstaje ok. godz. 7-8 ja nie wiem co to się dziś porobiło:baffled::baffled::baffled: A co do alergii to ja dostaję wysypki. Takie swędzące czerwone placki. Okropność. Już mi nic nie pomaga. Wybieram się na odczulanie, ale jakoś wybrać się nie mogę :baffled:

Ewcia Ty to masz fajnie z tym morzem. Tylko pozazdrościć :tak:

W sobotę mam imprezę, mój synuś kończy w piątek 2 latka i przeniosłam bal na sobotę. Byłam dziś zamówić tort. Ale nie mam koncepcji co do jedzonka mam zrobić:baffled: Lubię imprezki, ale to przygotowanie to mnie dobija:-(

cześć dziewczyny

sorki że dawno nie pisałam :zawstydzona/y: sama nie wiem czemu, może przez ten upał :confused: ale czytałam codziennie :-)

u nas wszystko OK, Majcia jeszcze czasmi kaszle po tym zapaleniu gardła, ale już coraz mniej :happy:

dziś chłodniej, niecałe 13 stopni :happy: uff.... jak fajnie :happy:

Ola K. sewa współczuję alergii :-(

Witaj Pycha :tak: myślałam ostatnio o Tobie? Dobrze, że Majeczka czuje się już lepiej.

Jędrek padł :-D:-D:-D no gdzie to tak rano wstawać :no: ja też chyba się położę i prześpię trochę bo ledwie żyję :sick:

Ewcia Ty to masz fajnie z tym morzem. Tylko pozazdrościć :tak:

W sobotę mam imprezę, mój synuś kończy w piątek 2 latka i przeniosłam bal na sobotę. Byłam dziś zamówić tort. Ale nie mam koncepcji co do jedzonka mam zrobić:baffled: Lubię imprezki, ale to przygotowanie to mnie dobija:-(
Wow to mały urodizł się 1 czerwca w dzień Dziecka?? Na to wyglada to super ma,hehe

cześć dziewczyny

sorki że dawno nie pisałam :zawstydzona/y: sama nie wiem czemu, może przez ten upał :confused: ale czytałam codziennie :-)

u nas wszystko OK, Majcia jeszcze czasmi kaszle po tym zapaleniu gardła, ale już coraz mniej :happy:

dziś chłodniej, niecałe 13 stopni :happy: uff.... jak fajnie :happy:

Ola K. sewa współczuję alergii :-(
No witaj Pycha,dawno cie nie było.Dobrze,że już lepiej z Majeczką.pa

Witam:-) Wreszcie sie dostalam na BB:tak:Cos mnie nie chce ostatnio laczyc????
Bylam dzis u pediatry i przepisala mi kolejne leki w tym Eurespol czy jakos tam-cos okropnego jak to mozna dawac dziecku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nietsety moja tego nie chce....... dalam tez skierowanie na rtg pluc i bylismy zrobic,strasznie duzo placzu przy tym bylo:-(Jutro wyniki i znow do lekarza i zobaczymy czy bedzie trzeba dac antybiotyk czy nie:dry:Juz mam dosc tego jej przeziebienia....
Pycha no fajnie ze sie odezwalas:-)
Ewcia absolutnie brak kultury taki sam basen jak moj:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
sewa no to cie czeka troszke parcy,moze salatke kebabowa? A moze grilla bedziesz robila? znam fajny przepis na ziemniaczki do mieska z grila:tak:
OlaK moja tez strasznie chce sama wchodzic i schodzic po schodach bez trzymanki ale na szczescie na codzien nie ma u nas schodow tylko w innych miejscach:tak::baffled:
IzaS Bo to przeciez jest aniolek :-)

reklama
Ja na basenik z małym jeżdżę bo kurs mam wykupiony dla niego i dziś jeszcze dostałam zdięcie podwodne jak Victor nurkuje ale super mówię wam.Jak tylko możecie to polecam taki basen.

Do góry