Cześc z rana, ja już wczoraj nie zajrzałam bo mąż nam niespdziankę zrobił i wrócił z delegacji dzień wcześniej. Ale dzieciaki miały radochę
No i od rana już nie śpię bo robiłam mu dziś śniadanko do pracy:-) Tu dziś dzień pracujący więc Wy będziecie pewnie grillowac a ja jedynie smakiem się obejdę
WerEla starsza córka jużprzywykła że taty nie ma z nami chociaż teraz sięprzyzwyczaiła na nowo do niego i jak był w delegacji to strasznie tęskniła. A przeniosłam siętu chwilowo ze względu na Mateuszka bo nie poznawał taty i stwierdziliśmy że skoro narazie siedzę w Polsce z dziemi to równie dobrze mogę posiedziec w Szwecji no i męża w ten sposób nic nie ominęło z ważnych niemowlęcych wydarzeń
No i od rana już nie śpię bo robiłam mu dziś śniadanko do pracy:-) Tu dziś dzień pracujący więc Wy będziecie pewnie grillowac a ja jedynie smakiem się obejdę
WerEla starsza córka jużprzywykła że taty nie ma z nami chociaż teraz sięprzyzwyczaiła na nowo do niego i jak był w delegacji to strasznie tęskniła. A przeniosłam siętu chwilowo ze względu na Mateuszka bo nie poznawał taty i stwierdziliśmy że skoro narazie siedzę w Polsce z dziemi to równie dobrze mogę posiedziec w Szwecji no i męża w ten sposób nic nie ominęło z ważnych niemowlęcych wydarzeń
Kurcze ciężko jest tak żyć oddzielnie będąc razem, ależ to skomplikowane
Dzieci się teraz przyzwyczają, i mąż zapewne też. A jak jesteś w Polsce to ktoś ci pomaga przy dzieciach czy sama jesteś
a Marcin jeszcze śpi
Dzień piękny Wieczorem robimy grilla
ze by cos zrobil ....
, ja już wstałam bo nie lubię tak długo gnić. Dzisiaj po śniadaniu mamy jechać na działkę ale chyba pojedziemy później bo nawet nie jesteśmy spakowani a nie będę się im po pokoju kręcić.
bo mi znikła z oczu.Pa