Czarna wiesz mojego M. rodzina też pewnie tak o mnie myśli jak ty o swojej bratowej. Ja nie utrzymuję z nimi kontaktu, staram się ograniczać do minimum. Wiem że to nie miłe ale ja nie mogę się przełamać. Przez 9 lat tyle się stało a ja nie umiem zapomnieć, jestem bardzo pamiętliwa:-( Może kiedyś się to zmieni ale na razie nie

Ale to wszystko przez to że ludzie mają jakąś dziwną tendencję do przemilczania spraw zamiast porozmawiać i sobie wszystko wyjaśnić. Później wszystko się nagromadza i czasami jest ciężko pewne sprawy naprawić. Och te moje "złote myśli"

Wiesz czasami ludzie są całkowicie różni i nie mogą znaleźć porozumienia:-( Spróbujcie z nimi porozmawiać może to wystarczy. A jak nie to po prostu trzeba się z tym pogodzić. Ważne że oni się dogadują. Jakby nie patrzeć on ma teraz swoją rodzinę. Pewnie będziesz zła że tak piszę

Szkoda że nie karmisz piersią synka. Ale butlą też jest fajnie;-) Ja uwielbiałam jak Weronika jadła i patrzyła mi w oczy
Ela po pierwsze nie jestem zła że tak napisałaś:-)!!!Masz do tego prawo

!!
Jeśli chodzi o moją Bratową to napewno ty nie zabraniasz mężowi kontaktu z rodziną

!! Moja B. nawet była zazdrosna jak Brat przytulił się do mnie czy dał mi całusa na powitanie!!! O siostrę być zazdrosnym to lekka przesada!

!! co jeszczę.... o jak siadłam do brata samochodu(naprawiał i potrzebował coś sprawdzić) to ona na niego nakrzyczała jakbym conajmniej rozwaliła mu auto

!!! I jeszcze jeden przykład

adał deszcz a bratanek był na dworzę i wyszłam i mówię do niego "Szymek chodz do domu bo pada deszcz!" a Bratowa do mnie "jak będziesz mieć swoje dzieci to będziesz im rozkazywać

!!"a przecież nie zrobiłam tego z myślą rozkazu tylko z troską o jego zdrowie!!I taką dostałam odpowiedz

!!! No a wiecie ile już razy wywaliła Brata z domu??chyba z 10!!! a najgorsze dla mnie jest to że moi rodzice dali im bardzo dużo kasy ( nie wypominam bo też dostaję) a ona obrobiła im tyłki na całą okolicę że krzywdzą dzieci bo nie jeżdza tam

!!! Przepraszam bardzo a od kiedy Babcia ma jezdzić do wnóków??? Oki zgodzę się ze może też jechać ale nie cały czas!!! a wogóle ostatnio wycieła taki numer że nie wytrzymałam i jej napisałam że jest głupia i niewdzięczna!!! mogłabym wiele jej wyskoków opisać ale was zanudze głupotami.....
A co do karmienia piersią to mi strasznie jest żal że nie karmię

!!! Ostatnio miałam takiego doła że beczałam na Męża ramieniu!!! To mnie pocieszył że jak będziemy mieć 2 baby to będę je karmić cały czas!!!!
Ale się znowu rozpisałam....
no a unie pogoda dopisuję:-)!!Słoneczko świeci,ptaszki ćwirkają!!!Super;-)!!!
Mój Dawid też nie spał w nocy-budził się co chwilę!

!!
Buziaki dla wszystkich!!!