anaconda27
styczniówka2006
Moja Maja odmawia ostatnio jedzenia śniadań i kolacji, a jak z jedzeniem waszych szkrabów w te upały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wiem kochana ze ty zartowalas,heheEwcia ja tylko żartowałam z tym wątkiem słomianych wdów:-) Wcale się nie gniewam i wiem że Twój mężuś wraca;-) To miłego czasu w ramionach ślubnego i udanego wypadu na Mazury:-)
![]()
No witaj Anaconda ja tez po podrozy po mieście,teraz sie nie ruszamz chaty do 18 tez,bo niech troszke chociaz sie oziębi,bo sie roztopie...Gotuje te zobiadek matiemu...Ja również witam
Maja śpi. A ja gotuję obiad i siedzę przed kompem. Nalałam małej wody do baseniku i może wieczorkiem trochę się popluskaU nas upał, że do 18 to będziemy siedzieć w domu