Pycha
mama Mai i Marty
czarna z takimi idiotami to lepiej z daleka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

!!! Widocznie wódka nie jest dla niego
!! Najbardziej mi żal koleżanki bo biedna tak dostała że aż z krzesła spadła
!!!! A ten syneczek już dla mnie nie istnieje
!!! Nienawidzę go

!!!!!!!!!!!
Idę jutro do lekarza 
ja mam też takiego jednego, ale ja mam pokój sypialny na końcu mieszkania, a ten gość mieszka w innym pionie, to jak pozamykam drzwi to nic nie słyszę

od takiego to trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie;-)
Nigdy nie zrozumię kobiet takich jak Twoja koleżanka, dziewczyna tego gościa
Sama miałam kiedyś taką sytuację :-( Spotykałam się z chłopakiem 4 lata, byliśmy już po zaręczynach. No... i tak się pewnie poczuł, że pewnego razu mi przywalił 

Tak go wytrzaskałam po paszczy, że mi ręka spuchła
;-) nigdy więcej się już z nim nie umówiłam. Jego matka wydzwaniała do mnie, błagała abym się jeszcze zastanowiła.... Nad czym tu się zastanawiać..... Dziś dochodzę do wniosku, że dobrze się stało, że mi przywalił przed ślubem. Jakie ja miałabym teraz życie. Wolę się nad tym nie zastanawiać 
Ale pomyśl, że masz saunę za darmo. Jest tego jakis plus ;-);-)

A ja nie mam nic ciekawego do powiedzenia
No chyba że już planuję roczkową imprezę
Robimy 8 lipca bo zjedziemy do Polski i zamawiam przez siostrę:-)tort ze zdjęciem Mateuszka
i teraz siedzęi myślę nad menu, bo chciałabym coś innego zrobic niż zwykle- udka i schabowe to mi się już przejadły
Może macie fajne przepisy SPRAWDZONE na jakieśekstra danie i sałatki? to jak macie to dajcie:-)Albo na jakieś danie dla dziecka

no i najważniejsze zeby spodobała się Alanowi
:-)
;-)
Ja jak jestem w Polsce to z racji że mieszkam w domku nikt mi nie puszcza muzy ale nieraz pod dom podjeżdżają małolaty i muza głośno leci z samochodu ale ostrzegam ich zawsze tylko raz i mówię że następnym razem nawet nie zejdę tylko odrazu zadzwonię po policję