reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie,myw stalisym dzisiaj nawet wcześnie,hehe,bo zawsz edopiero po 10 dosiadam do kompika. Już po sniadnaku,ja kawe spijam-standardowo.
Dzisiaj ansz attuś jestw Polsce,ale koło warszawy-Iwonka jade doc iebie,hehe. Zartuje nie jade,bo za duży kawał. Ale przez tel bedizmey gadac i gadać z mężem,bo ja mam do niego wsyztsko darmowe.
Czekam właśnie aż wstanie,bo jeszcze śpi i tel nie odbiera.

Sewcia kobietko kuruj się,bierz jakieś syropkui,pij mleko z czosnkiem i miopdem,rób wsyztsko,aby jak najszybciej wam te choróbska przeszły..
Iwonka powiem ci,że w Łebie jest bardzo duzo atrakcji,jest głośno,tłum ludzi,dla mnie tam za głośno jest i za duży tłok,ale jest super poprostu rozrywka.Także was wybór. Rowy bardziej spokojnie,ale mniej atrakcji jest,chociaż też jest. Wyjeżdżacie 1 lipca,a my też mielismy anMazury 1 lipca,ale jedziemy 29 czerwca już sobie. No i cow iecie gdzie nad te morze....Ale w 13 osób,super będzie wesoło i odjzadowo.
Vici gratki dla Victorka-Traktorka:-);-)super,zaraz będize śmigał wam i będziecie za nim biegać,hehe
Ania138 brak mi słów o twojej teściowej,normlanie brak. A teściu taki sam??czy lepszy?? Poczytałąm o wizycie u teściów-hmm normalnie nei za ciekawie,ale trzeba z nimi jakoś żyć.
Cloe to chyba takie typy są te teściowe:-);-):tak::-D
Ojej Marlenka ja bym się normalnie bała tam mieszkać a nerwów bym miałą co niemaiara.:tak:
Joann@ witaj kobieto,opowiadaj co sie zieje u ciebie kochana.
Aniab ja też ciągle po małym sprzątam w tym mieskznaiu,niby czyste mieskznako,a za 5 minut jak po przejsćiu tornada. A u mnie zero deszcze i burzy,choociaż dzisiaj mam pochmurno,ale ciepło i duszno,wiec chyba spadnie deszcz:-D:-)bynajmniej powinien spaść.
iwonka to do dzieła z tym szukaniem wózka. Poszukaj Na BB w ogłoszeniach,albo na allegro.U mnie teściowa kupiłą mi parasolke w lumpie:-D:-D:szok::tak:i dąła niecąłe 20zł. I bardzo fajna,ale teraz w piwnicy jest.

reklama
Ło matko zacxzyna mi nawalać kręgosłup. Mam problem z podnoszeniem rąk bo na wysokości klatki piersiowej zaczyna boleć niemiłosiernie:szok::sorry: MM nadzieję że minie bo jestem teraz nie do życia Dziś wizyta u gina. To znaczy mam nadzieje że do niej dojdzie bo dzwoniłam żeby potwierdzić a tu kazali zadzwonić koło piewrszej bo jeszcze nie wiadomo czy ginekolog strajkuje czy też nie:szok::wściekła/y::sorry: Porażka! I po co tyle czasu czekałam, żeby dowiedzieć się że że nikt mnie nie przyjmie?:wściekła/y: Zachciało im się strajkować!:wściekła/y: Muszę kończyć bo JUlcia znów na stole biega:sorry: Do usłyszenia .pa
acha Iwonka cszykują wam się super wakacje:tak::-)

hej

mój zdechlaczek w nienajlepszej formie :no::-( z nochalka leci, a do tego humorek nie ten :-( przez godzine leżała w łózeczku i miała spac i nic z tego, ale już nie płacze mi na uchem i bawi sie sama

iwonka fajny wyjazd sie szykuje :-) ja juz nie mogę sie doczekac naszego, a tu jeszcze tyle czasu :-(

co do teściowych to wole się nie wypowiadać, choć ostatnio na moją nie moge narzekac, to raczej moja mama działa mi na nerwy

no i spadam, bo juz Majka sie czai na komputer

No a ja z kawą akurat zasiadłam:-Da tu wszyscy pouciekali;-)Za to mój synuś się pcha już do komputera:blink:A teraz wkleję fotki z jeziorka:-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i musiało sie rozpadać akurat jak ja miałam po mieście latać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Całe takie życie przechlapane!
Ale siostra i tak przyjedzie tyle że bezpośrednio do nas :tak::-D. Muszę dokładnie odkurzy bo Martynka to na tym poziomie się porusza znaczy kula :-D.
cloe z tym strajkiem to trochę przegięcie mojej cioci Martynki nie zaszczepili w terminie bo był strajk a to było to na pierwszy miesiąc po porodzie kazali zadzwonić za 2 tygodnie i dowiedzieć się co i jak:no::no::no:. Jak Ci się jednak uda dostać do gin to szybko nam napisz co i jak z fasolką :tak:
iwonka mogę Ci pomóc co do wózka w taki sposób że nie polecam firmy PRObaby :no:.
Majka dostała na chrzciny od chrzestnego i tylko dlatego że to prezent nie pozbyłam się go. Sama to bym nawet na niego nie spojrzała w sklepie :baffled:
Pycha co z Twoją Majeczką a już wyglądało że choróbska sobie poszło, oj bidne Wy :no:. Zdrówka
Ewcia teściu to alkoholik krętacz muszę mieć oczy dookoła głowy jak on jest w pobliżu. Kiedyś, jakiś rok temu zabrał Majkę z podwórka i poszedł do sklepu ( ja poszłam tylko psu drzwi otworzyć ). Tak się przestraszyłam że szok. Wybiegłam na ulicę i zobaczyłam jak wchodzili do sklepu poczekałam na niego i tak go opr a on stał i mówi że ma do tego prawo bo to jego wnuczka :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Teraz z nim nie dyskutuje jak zaczyna kombinować tylko krótko NIE i koniec.
iwonak do mojej teściowej od początku do dziś żadne argumenty nie docierają ( opisałam taką jedną historię ze smoczkiem na forum pt. Teściowa... ). Jak ja mam inne zdanie to ona słucha, uśmiecha się i jak ja skończę mówić to ona od nowa swoje. Więc ja przestałam się odzywać bo to i tak nie ma sensu, niech Mariusz się z nimi wykłóca w końcu to jego rodzice.
Teraz idę sprzątać i czekamy na gości! Do wieczora.
A dziękuję że ktoś ale przepraszam nie pamiętam kto zauważył moją studniówkę bo ja przegapiłam :-:)tak:. Pozdrawiam

Witam ponownie jakoś mężuś zastrajkował i na przerwę nie wpadł pewnie cosik maluje i przyjdzie później.Victorek od wczoraj już sam się puszcza non toper i podchodzi to do mnie to do foteli.Hehe szybko się zaczęło.Strach w końcu minoł.My jedziemy do Łeby i mam nadzieję,że się nam spodoba i narzekać nie będziemy.Ja byłam już kiedyś w Łebie ale to było dawno temu na koloni.
13 ludziska to super wyjazd się szykuje:yes:u ciebie Iwonka
Cloe
a może prywatnie pójdziesz to cię przyjmą

reklama
aniab fajne fotki i fajne jeziorko, bo widacże nie ma ludzi????
my mamy w okolicy bardzo duzo jezior, ale niestety ludzi pełno, a ja nie znosze takich tłumów, a na dodatek co drugi to znajomy :no:

Do góry