reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem i zykam spac,chyba nie doczytam dzis co na klikalyscie.Postaram sie jutro to zrobic:)
Melanie Chyba miala przyjechac do Izy tesciowa i juz od kilku dni sie nie odzywa nawt do mnie.

Ach i poczytalam tak szybko coscie na klikaly:)
Dziekuje za odp w sprawie wozka-ja tak szukam w kwocie do 200zl.Nawet nuie mialam czasu sama nic po szukac bo calyu dzien szukalam miejsca na wczasy bo jednak Leba jest droga i faktycznie za ludniona.Jeszcze mamay opcje na Wladyslawowo....
Super fotki dziwczyny:)
A znacie jakis adres gdzie podaja prognoze popgody od 1 do 8 lipca? :))))))))
Dobranoc

Witam..
Ja dziś pospałam po południu, to i nocką wariuję.. ale tak mam, jak pośpię, to później zasnąć ciężko..

Vici- super, ze Victor chodzi, bo Martyna właśnie przestała.:-( Chyba jednak się wystraszyła tych upadków i teraz trudną ją zmobilizować. Dziś zaryzykowała, ale jak była już bardzo senna, to chyba tak chciała pokonać zmęczenie.. A normalnie, to bierze nas za rękę i oprowadza po całym domu. czasem łażę z nią tak nawet i pół godziny.. Dziś wzięła do reki czapkę lali i "sprzątała" mieszkanie, głównie dywan..:-D:-D

Pycha- Maja rzeczywiście pannica już się zrobiła..:tak: Niech no tylko nie choruje

Sewa- Ty z Jędrkiem też szybko wracać do zdrowia!! Nie macie nic ciekawszego do roboty, tylko chorować?? ;-)A tak poważnie, to rzeczywiście można się wkurzyć na te niedouczone panienki, bo czasami nerw bierze jak to do protestów pierwsze, a do roboty ostatnie..:wściekła/y: (choć oczywiście nie wszystkie i nie chcę nikogo tu obrazić)

Cloe- dostałaś się do lekarza?:confused:

Ania138, oj współczuję Ci dziewczyno.. przechlapaną masz sytuację.. ani to wytłumaczyć ani się dogadać, ani nawet obrazić się i zabronić kontaktu.. :no::szok:

Aniab- fotki super, w Łodzi kiepsko z wodą, a tam gdzie jest, to na ogół tłok..:wściekła/y:

nie pamiętam czy jeszcze coś miałam napisać.. idę do łóżeczka..
dobranoc.. a może dzień dobry... sama nie wiem..:happy:

Witam z rana dziś trochę zaspaliśmy bo zapomniałam budzik nastawić i kawke przed kompem piję.
Iwonka ja sobie tu kupiłam zwykłą parasolkę z cienką budą bo nie chciałam do PL się wozić z wózkiem i dałam za nią 40euro.Nam wystarcza,pasy ma bydę ma.No brak koszyka na dole i pałąka ale nam i tak niepotrzebny bo pasy są.
Novaczka
a może Martynka narazie odpoczywa:-D:-D

Dziś nie jestem już pierwsza:-:)-D Witam! No dziś to wogóle Novaczka była najszybsza:laugh2:Moje dzieci wariują w łóżku, ja już kawkę wypiłam i mieszkanko posprzątałam i warzywka na sałatkę jarzynową gotuję bo mój małżonek lubi brac do pracy na śniadanie jakiś dodatek do kanapek - albo sałatki albo resztki z obiadu:-D Pogoda jest okropna:dry:Jest zimno i deszczowo:baffled:I co tu robic:blink:Muszę pójśc na zakupy i zrobic obiad a najgorsze że trzeba obrac młode ziemniaki- nie cierpiętego skrobania i czyszczenia rąk- bo strasznie brudzą, a ja nie umiem w rękawiczkach tego robic:laugh2:

reklama
Podobno w Pl można kupić jakieś ściereczki co to pomagają skrobać młode ziemniaczki,ja kiedyś z lenistwa delikatnym druciakiem robiłam i było raz dwa:-)
Mój mały jeszcze śpi co widać bo jestem na BB:yes:

Do góry