reklama
Aniu super że o pracę nie musisz się martwic
U mnie sięcały dzień zanosi na burzę czy tam deszcz ale nic nie pada:-)a zaraz mąż wpadnie po pracy i gdzieś mamy jechac- czyżby chciał żebym sama sobie prezent kupiła?;-)
No a moja córa czeka na kompa i muszę jąwpuścic więc do juterka kobitki:-)Miłego wieczorku i żeby dzieci żadnych problemów ze spaniem dziś nie miały

U mnie sięcały dzień zanosi na burzę czy tam deszcz ale nic nie pada:-)a zaraz mąż wpadnie po pracy i gdzieś mamy jechac- czyżby chciał żebym sama sobie prezent kupiła?;-)

Agatka_BB
IX Lachon BB
Iwonka bo nigdy ich nie potrafilam wstawic
probowalam kiedys na samaym poczatku ale nici z tego. Ja nie bardzo znam sie na komputerze no i z tad moie problemy 

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A wiesz jaki bys chciala miec? Z jakiej strony? tu jest polska strona z suwaczkami sprobuj a jak cos to pisz do mnie na prywatna wiadfomosc.Ja ci pomogeIwonka bo nigdy ich nie potrafilam wstawicprobowalam kiedys na samaym poczatku ale nici z tego. Ja nie bardzo znam sie na komputerze no i z tad moie problemy
![]()
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
czarna551
Fanka BB :)
Ania płaczę ze śmiechu!!!!
Ania138 sto latek w zdrówku i szczęściu Ci życzę kochana!
!:-)!
!

i jescze jedno widziałam Twój brzusio w galerii!!!ŚLiczny!!!!
Pycha myślałam że to jedna osoba udziela dostępu:-)!! Bo na wątku grudniówek2006 tak jest;-)!
a u mnie na wiosce TRAGEDIA
!!! Mama koleżanki (dalsza sąsiadka)powiesiła się
!!!!Jak to usłyszała to łzy mi w oczach staneły
!!!!nie mogę w to uwieżyć!
!!Tak jakoś głupio się czuję.....................
a u mnie na wiosce TRAGEDIA

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
hmmm jakos pusto tu teraz.Moje dziecko spi wiec mam wolne.Dziewczyny co poradzicie do prania tapicerek,jakis super preparat sprawdzony?
czarna przykro mi
((
czarna przykro mi
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sewa ale jakim bo sa rozne .....
reklama
Podziel się: