reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie Kobitki;
próbowałam nadrobić te kilka dni nieobecności ale nie ma mowy,za dużo naklikałyscie...:tak::tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2:

U nas upał że mozna zdechnąć:surprised::surprised::surprised:,walczymy namiętnie z potówkami u Kacperka.Strasznie delikatne to moje dziecię.
Bylismy u nowej pani alergolog,moze cos się ruszy.Musimy zrobić testy Ige na mleko,białko jajka,kurz i roztocza i sierść psa.Psa co prawda nie mamy ale u mojej siostry jest.Zobaczymy co wyjdzie....Pani doktor zaproponowała mi napisanie książki kucharskiej dla dzieci z alergią:-D:-D;-);-).A tak na poważnie to nawet jestem zadowolona z tej wizyty.Zobaczymy czy nie zmienię zdania ....

Shady-o rany ,ale się musisz cieszyć z tej wiadomości.....SUPER

Juz nie mogę się doczekać...jedziemy w lipcu nad morze...HURA,HURA,HURA
Trzy lata nie byłam nad morzem...nareszcie.Oby tylko pogoda dopisała.

Agatka-trzeba miec w życiu szczęście trafić na takie egzemplarze.Moja teściowa tez do bani,ale przynajmniej nie przychodzi do nas.Zatruwa mi życie na odległość.

Sewa-POWODZENIA !!!!

Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek

reklama
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: mąż przyjechał na chwilę z pracy do domu i się pochapaliśmy, odjechał z piskiem opon ( bo on tak wtedy robi żeby mi pokazać jaki jest zły ) a ja zostałam i płaczę. A poszło o wczoraj bo mi zostawił pieniądze na zakupy a ja powiedziałam że nigdzie nie idę może jak przyjdzie jakiś łoś to dam mu kasę i mi pójdzie do sklepu ( tak jak on wczoraj mamusi ), ale on nie skumał i myślał że sobie kogoś zaprosiłam no to jak mu wytłumaczyłam o co chodzi to zaczęliśmy się kłócić.
vici to całe zoo jest na mojej głowie :shocked2:( łącznie z teściami i szwagrami :confused:)
agatka kobieto jak ja Cię rozumiem tylko że moi wypytują Majkę gdzie idziesz ( byłaś ) po co, a gdzie czapeczka itp. a mnie jak by tam nie było dlatego jak gdzieś idziemy to ja jej mówię dopiero na przystanku albo już w drodze i ona nie wie co im powiedzieć bo na początku to śpiewała jak na spowiedzi :dry:. Ona ( teściowa) to potrafi przez okno zawołać żebym zaczekała bo ma sprawę i wtedy 100 pytań do. I tak jak Ty czasem z domu nie wychodzę żeby się nie narażać na stres. Wiem że dziecko na tym traci ale jak ja jestem spokojna to ona też i bawimy się w domu.
Z osobnym wyjściem to było tak że z tyłu podwórka była mała wąska bramka którą wchodziliśmy ale była z byt wąska na wózek i kazałam ją powiększyć ale wtedy była jazda że po co od przodu mam wychodzić ( no zeby mieli mnie na oku ) i goście też mają przodem wchodzić, ale wywalczyłam i jest trochę lepiej już nam gości nie podprowadzają do siebie a ja szybko i jestem za płotem.
sewa kciuki zaciśnięte

No i moje koleżanki też mnie w d... kopnęły tak około rok po ślubie jak ja się nie odezwałam albo nie pojechałam do nich to cisza i stwierdziłam że to nie ma sensu. A słuchać o imprezach, zmianach chłopaka itp :baffled::baffled::baffled: to już nie dla mnie. Miałam jedną co tu poznałam na osiedlu ale się wyprowadziła bardzo daleko i czasem tylko się widzimy szkoda bo nasze córki bardzo się polubiły :-(. Taka prawda że teraz to mam tylko Was:tak:. Bo siostra też za daleko mieszka i gadamy czasem przez gg albo skypa ale to nie to samo.

Dzieki dziewczyny.....
ja normalnie skacze z radosci, ze moje dziecko jest zdrowe. dzis idziemy zobaczyc co z tym napletkiem, bo mozliwe, ze dlatego on sie takk kladzie bo mu on przeszkadza, bo ma przyklejony. Jakby co wezme skierowanie do chirurga i niech mu nadetnie, bedzie po klopocie :)

Witam ponownie.
Ania ja mam łoś na nazwisko to może ci coś podrzucę:-D
Ja tu też sama jestem jest jedna Polka i lubię ją ale jest trochę dziwna.Głupio tak samemu bo w Pl zawsze miałam z kim pogadać a teraz to tylko net.
Agatka mamamija wy to się macie,musicie cosik wymyśleć bo zwariujecie jeszcze.

powiem wam szczerze ze od kiedy bylam w ciazy nie mam znajomych:-( bo chyba wszyscy stwierdzili ze sie juz nie beda z matka z dzieckiem zadawac, na impreze nie mopze wyjsc itd...:baffled: dlatego nie mam komu powiedziec "co mnie boli"
u mnie to samo,

miałam takich "wspaniałych" znajomych, przychodzili lub dzwonili tylko wtedy, jak mieli interes, nawet jak byłam już wysoko w ciązy, to prosili, zebym ich gdzies podwiozła,

Pycha a że taka wścibska będę i spytam może masz poranne mdłości?:-)A tak serio to może też jakiegoś wirusa złapałaś bo teraz często słychac o przeziębieniach itp.
poranne mdłości to na 100 % nie są :-D pospałam teraz godzinkę z Majką i mi lepiej

Witam! Ja tylko na chwileczkę! Idę dziś z Jędrkiem do chirurga :szok::szok::szok::szok: trzymajcie za nas kciukasy :-(
Ale się boję :-:)-:)-(
Pojawię się po powrocie. Pa!
trzymamy

:szok: mój małżonek zadzwonił i mnie przeprosił za tą akcję i przyznał mi rację. No same powiedzcie. Cycuś leży ogląda M jak miłość, drugi leży na dywanie nie wiem co robi, teść siedzi w fotelu i pali a my przychodzimy na kawę ( urodziny tego młodszego co na dywanie leży ) i mój leci jej do sklepu i to już nie pierwszy raz. Ja rozumiem gdyby była chora, sama w domu to bym jej nawet kolację mogła zrobić, chociaż nie:no:, jak miała nogę w gipsie to jej raz po groch poszłam ale była wtedy sama w domu, a tak to teść i synki robili zakupy czyli potrafią.
A mój i tak obiadu nie dostanie :tak::-D:-D

reklama
Do góry