reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

ale się dzis fajnie czuje, a wiecie dlaczego??? bo po 3 dnia jeżdżenia na rowerze i nie jedzenia kolacji zgubiłam 1 kg :happy::happy::happy: oby tak dalej :-)

a teraz muszę zmykać, bo mała zceka na teletubisie, a nie mam dvd, tylko przez kompm jej moge włączyć

pa

reklama
A ja dziś chyba wybiorę się do lekarza z Jędrkiem na kontrolę :tak: Już mam dość tego chodzenia po przychodniach, ale jak pójdę dziś to będę miała z głowy i na weekend lekką głowę :tak: U mnie zapowiada się kolejny upalny dzień :tak:mam już dość:-(mogłoby się troszeczkę ochłodzić.

Ania138, nie martw się, przecież Twój synek wcale nie musi mieć problemów z siusiakiem. A w ogóle doświadczony pediatra dzieci mojego kuzyna twierdzi, ze nie trzeba czekać ze ściąganiem tylko zrobić to jak dziecko jest jeszcze malutkie (synek kuzyna miał ściągnięty napletek chyba w wieku 3 miesięcy), bo wtedy szybko zapomina ból. Co lekarz to inna szkoła, ale wiem że oni żadnych problemów z siusiakiem teraz nie mają - oczywiście na pewno zależy to też od tego, w jakim stanie jest napletek przed zabiegiem bo nie zawsze można tak ciach i ściągnąć...

Iwonka, czyżbyśmy się już zaczynały starzeć czy coś :confused: Mi gin powiedział, żebym się na razie nie martwiła, ewentualnie jak będą problemy z zajściem w ciążę to będziemy badać hormony.

reklama
Hej dziewczyny a ja dopiero teraz zaglądam bo z rańca miałam złą wiadomośc. Spałam sobie jak mąż zadzwonił i mi mówi że miał wypadek- dobrze że siedziałam bo bym chyba upadła i mówi że jechał do pracy i jakiś facet co tirem jechał niezauważył go i zepchnął z drogi na pobocze ale na szczęście nic mu się nie stało tylko autko trzeba będzie trochę wyremontowac:tak:Ale mnie nastraszył z rana:-(
Ania no to dałaś nauczkę mężowi:tak:I zaglądaj na tamten wątek to sobie pogramy:-D
Pycha czas dvd kupic i będzie spokój i zajrzysz do nas częściej:-D
Vici u mnie teżpadało ale tu się zanosi na dłuższy deszcz:tak:

Do góry