reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: taka piękna pogoda a ja cały dzień w domu przykuta do okna i nikt nie przyjechał :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mężuś będzie dopiero około 21 :szok:, tym też się zdenerwowałam bo on ma tendencję do zapominania o poinformowaniu mnie o takiż rzeczach wcześniej albo mówi ale nie wszystko a później twierdzi że mówił tylko że ja jak zwykle go nie słuchałam. A jak chciałam pojechać do sklepu żeby mi czas szybciej zleciał to się okazało że ani kasy ani karty wszystko nosi przy dup... :wściekła/y::wściekła/y:. No chyba zacznę krzyczeć!!
Uff już mi trochę lepiej ale mam wytrzymałą klawiaturę :tak::-D.
A tak w ogóle to co tu tak pusto, halo gdzie Wy wszystkie jesteście? No tak pewnie na spacerach i sklepach ale Wam zazdroszczę :tak:

reklama
Witam Wszystkich serdzecznie po wekkendzie:tak: i melduje sie..ze jestem w calosci.:-:)happy2:
Jak sie macie wszystkie?:rofl2:Ja wlasnie upieklam ciasto- tiramisu.
Czuje sie dobrze..chociarz czasem mam wrazenie, ze glowa Blaneczki to mi wypadnie..sama niedlugo he he:sorry2::eek: takie mam dziwne uczucie.. tak jest strasznie juz niziutko:eek:. Ale nic wiecej sie nie dzieje boli troszke czasem brzunio,lub jak na @ i kosci lonowe:baffled::sorry2:. Ciekawe co jutro powie nasza polozna, pewnie dotrwam az do 40 tygodnia:dry: a potem w szpitalu na wywoalniu sie spotkamy...ehh:dry: kiedy wkoncu cos zacznie sie ruszac.jakies chociarz skurcze??
pozdrawiam wszystkich

Witajcie kochaniutkie:-):-)!!!
U nas jest taka śliczna pogoda że aż się chce żyć!!!!Całymi dniami na dworze!!!
Ania138-śliczny masz avatarek;-);-)!!!!Też myślałam że to ty na nim jesteś!;-)!!
Buziaczek ty niecierpliwcu jeden:tak::tak:!!!!Doczekasz się kochana już nie długo:-):-)!!!!
Daje Ci link do strony o porodach- Naturalne sposoby wywoływania:tak:!!!! Tylko nie przesadz:-):-)!!! porod
a jeszcze chciałam Ci powiedzieć że na Twój blog nie mogę się dostać:wściekła/y::wściekła/y:!!!

Vici oglądałam Twój blogasek ostatnio i muszę Ci powiedzieć że Twój synuś to cały tatuś:-):-)!!!!

Uciekam Małego kompać.......może będę potem!!!!!Buziaki!!!

Buziaczek ty niecierpliwcu jeden:tak::tak:!!!!Doczekasz się kochana już nie długo:-):-)!!!!
Daje Ci link do strony o porodach- Naturalne sposoby wywoływania:tak:!!!! Tylko nie przesadz:-):-)!!! porod
a jeszcze chciałam Ci powiedzieć że na Twój blog nie mogę się dostać:wściekła/y::wściekła/y:!!!

Witam ;-) Ja jestem strasznie niecierpliwa jesli chodzi o Moja Kruszynke.. no nie wiem czy Wy/Ty bylas taka cierpliwa:happy2::sorry2: he he Ja chce juz dzis urodzic. Mnie najbardziej przeraza to ze nie ma zadnych skurczy i konkretnych symptomow bo tak to bym mogla wiedziec i zyc nadzieja:happy2::-p:-D hehe. Sorry Dziewczyny ze Ja jestem taka maruda...heheh :rofl2:Dziekuje za linkpoczytam sobie..:happy2:a dlaczego nie mozesz wejsc do Nas na bloga? <~ b*l*a*n*e*c*z*k*a ~> - bloog.pl sprobuj jeszcze raz...przykro Mi ze sie nie da wejsc :no::-(ciekawe czemu:wściekła/y::eek:

Witam ;-) Ja jestem strasznie niecierpliwa jesli chodzi o Moja Kruszynke.. no nie wiem czy Wy/Ty bylas taka cierpliwa:happy2::sorry2: he he Ja chce juz dzis urodzic. Mnie najbardziej przeraza to ze nie ma zadnych skurczy i konkretnych symptomow bo tak to bym mogla wiedziec i zyc nadzieja:happy2::-p:-D hehe. Sorry Dziewczyny ze Ja jestem taka maruda...heheh :rofl2:Dziekuje za linkpoczytam sobie..:happy2:a dlaczego nie mozesz wejsc do Nas na bloga? <~ b*l*a*n*e*c*z*k*a ~> - bloog.pl sprobuj jeszcze raz...przykro Mi ze sie nie da wejsc :no::-(ciekawe czemu:wściekła/y::eek:

Buziaczek
już kilka razy to mówiłam ale naprawdę nie miałam tak jak ty że nie mogłam się doczekać;-)!!! Nie wiem może jestem jakaś inna:confused:!!!! Byłam po terminie tydz. i się modliłam żeby dzidzia nie wychodziła jeszcze na świat-że jeszcze pare dni chce spokoju:yes:!!!Nie wiem może w ten sposób "zbierałam"siły potrzebne do porodu:rofl2:!!!! A co do skurczy przed porodem to nie miałam żadnych-dopiero jak mi wody odeszły to po 30 min miałam pierwszy skurcz!!!No ale nic kochana ciesz się brzuszkiem półki możesz:-):-)!!!!
Teraz weszłam na Wasz blog!!!:biggrin2::-p:biggrin2::-p:biggrin2:

Wiesz buziaczek to chyba normalne że się nie możesz już doczekać ja też nie mogłam i teraz też już nie mogę a jestem dopiero 28,5 tyg. Jak chodziłam w ciąży z Majką to mi źle termin ta moja głupia obliczyła o tydzień ( urodziłam w 38 a myślałam że był 39 ). Przez tydzień co rano mówiłam do brzuszka "może dzisiaj się ruszysz leniuszku", a jak przyszedł ten dzień to mówię do niej "O nie! Tylko nie dzisiaj" :-D:-D, ale ja już pisałam że urodziłam w urodziny teścia i dlatego tak powiedziałam.

Ania138 mi normlanie brak słó zawsze na tych twoich teściów.naprawdee:tak::szok:współczuje it yle..
A TUTAJ PISAJ ŚMIAŁO,JA LUBIE CZYTAĆ OPOWIEŚCI TAKIE...

buziaczek czekaj cierpliwie na maleństwo:tak:;-):-)nom ja tez zerkne na twojego blogaska..alez mamusia sie niecierlpiwi:tak:.

reklama
Do góry