reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a to drugi adres:
Onet.pl Pogoda - sprawdź pogodę na następny tydzień: w Kraju i na Świecie.
pycha :-D:-D:-D:-D ja to mam podobnie jak TY jak mam czas to cicho a tu nagle trylogia :tak::-D:-D
Anna25 fajnie że sie przeprowadziłaś też bym chciała :-:)happy2:, my na razie to raczej nie damy rady :-:)sick: i będę się tak męczyć i męczyć aż się zamęczę:baffled:.
Wczoraj już komisja do spraw "wciskania nosa w nie swoje sporawy" w liczbie osoby ( teść, teściowa oczywiście osobno bo oni razem to tylko chodzą na wesela i pogrzeby ;-):tak::-D ) byli ocenić korytarz ale jak zawsze bez komentarza bo to nie ich to nie chwalą :baffled:.
A zapomniałam Wam powiedzieć że moja chrześniaczka Martynka jest od środy w szpitalu :-(, bidulka od kilku dni miała gorączkę i siostra myślała że to od zębów a jak dostała 38 to pojechała z nią na PIP i tam zdiagnozowali zapalenie oskrzeli :-( i wysłali na oddział, ale po serii badań okazało się że to zapalenie gardła i jak spadnie jej gorączka to pójdzie do domku :tak:. W nocy już nie miała i teraz czekają na obchód a ja na sms`a.

LEIKA no ceny to i mnie przerażają, w sumie to nie kupiliśmy (choć spłacamy kredyt), dostaliśmy od rodziców z częściową spłaconym kredytem i teraz jest nasz. Ma dwa piętra, w sumie pięc pokoi, dwie łazienki, piwnice. Ale remont to po prostu masakra, poprzedni mieszkańcy (ojciec wynajmował dom) zrobili w tym domu pobojowisko, mieszkamy tu już miesiąc, tyle czasu trwa remont,a to dopiero jedno piętro:szok::szok::no:szkoda gadać
ale z plusów mamy piękny duży ogród:-):-) no i wkońcu swój wymarzony domek:-D

Dzień doberek!
Ja dziś miałam okropną nockę :wściekła/y:Jędrek budził się co chwila z rykiem :baffled::confused: nie wiem co mu się działo :baffled::confused: Dobrze, że po takich wyjcach nocnych pospaliśmy do 9:00 :tak:Teraz siedzę nad kawą, a mały ELMO ogląda :tak:

Pogoda okropna, leje deszcz, wieje bardzo i zimno......brrrrrrrrrrr :wściekła/y: szykuje się kolejny dzień w domku :wściekła/y: rety jajo można znieść.

Ania 138 zdrówka dla chrześnicy życzę :tak:

Anna25 super, że macie własny dom z ogrodem :tak: a remoncik....... powoli wszystko sobie zrobicie na cacy :tak:

dzięki, no zrobimy zrobim...za jakieś 5 lat:-) bo tu naprawdę jest praktycznie wszystko do zrobienia:no::-Dale damy radę, domek jest a to podstawa,
u nas też ostatnio nieprzespane nocki, bo Przemkowi wyżynaja się na raz 3 górne ząbki:no::-(bidulko się męczy niesamowicie.

ania to jest właśnie to, domki to marzenie ale też skarbonka bez dna i niekończący sie remont. My mamy malutki domek ( dwa pokoje, kuchnia, łazienka i 2 korytarze ) już 3 lata a jeszcze końca nie widać, bo jak jedno się zrobi to juz drugie do robienia:rofl2:.

Cos wiem o tych remontach...:wściekła/y::baffled: caly czas cos trzeba zrobic, ledwo uzbiera sie troche pieniedzy to juz cos trzeba wyremontowac....:angry:
My teraz budujemy osobne wejscie i kosztuje nas to 20,000:no: ja myslalam ze tak w 10.000cach sie zamkniemy ale ceny materialow budowlanych tak podrozaly ze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: lepiej nie gadac...... no ale co zrobic trzeba jakos zyc;-)

reklama
Cześć dziewczyny:-) pogoda pod psem Nic się nie chce . Julcia znalazła sobie nowa zabaeę pije soczek po czym pluje jek przy myciu zębów, ale zauważyłam że im mniej się na to zwraca uwagę to zabawa szybciej przestaje być ciekawa:crazy:
Leika linku do tego kalkulatora nie mam ale spronbój wejść na lutówki 2008 tam była reklama tej strony , może dziś też będzie:confused:
Co do remontów to sama wiem coś o tym. Studnia bez dna to mało powiedziane:crazy:Czasem naprawdę z rozrzenieniem wspominam mieszkanko, szybko się sprzątało , łatwe do panowania niskie koszty mieszkania no i koszty remonu nieporównywalnie niższe:happy2::sorry2: Ale z drugiej strony sąsiad pod toba , sąsiad nad tobą , sąiad za jedna ścianą, drugą trzsecią....:crazy: a jeszcze jak mimo woli słyszłaś kłótnię o drugiej w nocy albo jak oddaje mocz w środku nocy... to jednak wolę domek...

Do góry