reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
a to drugi adres:
Onet.pl Pogoda - sprawdź pogodę na następny tydzień: w Kraju i na Świecie.
pycha

ja to mam podobnie jak TY jak mam czas to cicho a tu nagle trylogia 

Anna25 fajnie że sie przeprowadziłaś też bym chciała :-
happy2:, my na razie to raczej nie damy rady :-
sick: i będę się tak męczyć i męczyć aż się zamęczę
.
Wczoraj już komisja do spraw "wciskania nosa w nie swoje sporawy" w liczbie osoby ( teść, teściowa oczywiście osobno bo oni razem to tylko chodzą na wesela i pogrzeby ;-)
) byli ocenić korytarz ale jak zawsze bez komentarza bo to nie ich to nie chwalą
.
A zapomniałam Wam powiedzieć że moja chrześniaczka Martynka jest od środy w szpitalu :-(, bidulka od kilku dni miała gorączkę i siostra myślała że to od zębów a jak dostała 38 to pojechała z nią na PIP i tam zdiagnozowali zapalenie oskrzeli :-( i wysłali na oddział, ale po serii badań okazało się że to zapalenie gardła i jak spadnie jej gorączka to pójdzie do domku
. W nocy już nie miała i teraz czekają na obchód a ja na sms`a.
Onet.pl Pogoda - sprawdź pogodę na następny tydzień: w Kraju i na Świecie.
pycha

ja to mam podobnie jak TY jak mam czas to cicho a tu nagle trylogia 

Anna25 fajnie że sie przeprowadziłaś też bym chciała :-
. Wczoraj już komisja do spraw "wciskania nosa w nie swoje sporawy" w liczbie osoby ( teść, teściowa oczywiście osobno bo oni razem to tylko chodzą na wesela i pogrzeby ;-)

) byli ocenić korytarz ale jak zawsze bez komentarza bo to nie ich to nie chwalą
.A zapomniałam Wam powiedzieć że moja chrześniaczka Martynka jest od środy w szpitalu :-(, bidulka od kilku dni miała gorączkę i siostra myślała że to od zębów a jak dostała 38 to pojechała z nią na PIP i tam zdiagnozowali zapalenie oskrzeli :-( i wysłali na oddział, ale po serii badań okazało się że to zapalenie gardła i jak spadnie jej gorączka to pójdzie do domku
. W nocy już nie miała i teraz czekają na obchód a ja na sms`a. Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
LEIKA no ceny to i mnie przerażają, w sumie to nie kupiliśmy (choć spłacamy kredyt), dostaliśmy od rodziców z częściową spłaconym kredytem i teraz jest nasz. Ma dwa piętra, w sumie pięc pokoi, dwie łazienki, piwnice. Ale remont to po prostu masakra, poprzedni mieszkańcy (ojciec wynajmował dom) zrobili w tym domu pobojowisko, mieszkamy tu już miesiąc, tyle czasu trwa remont,a to dopiero jedno piętro

szkoda gadać
ale z plusów mamy piękny duży ogród:-):-) no i wkońcu swój wymarzony domek

szkoda gadaćale z plusów mamy piękny duży ogród:-):-) no i wkońcu swój wymarzony domek

Agatka_BB
IX Lachon BB
Ania138 dzieki za adresy ;-)
Biedna Martnka, kurcze ile takie dziecko czasem musi przejsc......:-(
Biedna Martnka, kurcze ile takie dziecko czasem musi przejsc......:-(
sewa
mamuśka ;-)
Dzień doberek!
Ja dziś miałam okropną nockę
Jędrek budził się co chwila z rykiem 
nie wiem co mu się działo 
Dobrze, że po takich wyjcach nocnych pospaliśmy do 9:00
Teraz siedzę nad kawą, a mały ELMO ogląda 
Pogoda okropna, leje deszcz, wieje bardzo i zimno......brrrrrrrrrrr
szykuje się kolejny dzień w domku
rety jajo można znieść.
Ania 138 zdrówka dla chrześnicy życzę
Anna25 super, że macie własny dom z ogrodem
a remoncik....... powoli wszystko sobie zrobicie na cacy 
Ja dziś miałam okropną nockę
Jędrek budził się co chwila z rykiem 
nie wiem co mu się działo 
Dobrze, że po takich wyjcach nocnych pospaliśmy do 9:00
Teraz siedzę nad kawą, a mały ELMO ogląda 
Pogoda okropna, leje deszcz, wieje bardzo i zimno......brrrrrrrrrrr
szykuje się kolejny dzień w domku
rety jajo można znieść.Ania 138 zdrówka dla chrześnicy życzę

Anna25 super, że macie własny dom z ogrodem
a remoncik....... powoli wszystko sobie zrobicie na cacy 
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
dzięki, no zrobimy zrobim...za jakieś 5 lat:-) bo tu naprawdę jest praktycznie wszystko do zrobienia
ale damy radę, domek jest a to podstawa,
u nas też ostatnio nieprzespane nocki, bo Przemkowi wyżynaja się na raz 3 górne ząbki
:-(bidulko się męczy niesamowicie.

ale damy radę, domek jest a to podstawa,u nas też ostatnio nieprzespane nocki, bo Przemkowi wyżynaja się na raz 3 górne ząbki
:-(bidulko się męczy niesamowicie.ania138
miłość w trzech wymiarach
ania to jest właśnie to, domki to marzenie ale też skarbonka bez dna i niekończący sie remont. My mamy malutki domek ( dwa pokoje, kuchnia, łazienka i 2 korytarze ) już 3 lata a jeszcze końca nie widać, bo jak jedno się zrobi to juz drugie do robienia
.
.Agatka_BB
IX Lachon BB
Cos wiem o tych remontach...
caly czas cos trzeba zrobic, ledwo uzbiera sie troche pieniedzy to juz cos trzeba wyremontowac....
My teraz budujemy osobne wejscie i kosztuje nas to 20,000
ja myslalam ze tak w 10.000cach sie zamkniemy ale ceny materialow budowlanych tak podrozaly ze

lepiej nie gadac...... no ale co zrobic trzeba jakos zyc;-)

caly czas cos trzeba zrobic, ledwo uzbiera sie troche pieniedzy to juz cos trzeba wyremontowac....
My teraz budujemy osobne wejscie i kosztuje nas to 20,000
ja myslalam ze tak w 10.000cach sie zamkniemy ale ceny materialow budowlanych tak podrozaly ze

lepiej nie gadac...... no ale co zrobic trzeba jakos zyc;-)reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Cześć dziewczyny:-) pogoda pod psem Nic się nie chce . Julcia znalazła sobie nowa zabaeę pije soczek po czym pluje jek przy myciu zębów, ale zauważyłam że im mniej się na to zwraca uwagę to zabawa szybciej przestaje być ciekawa
Leika linku do tego kalkulatora nie mam ale spronbój wejść na lutówki 2008 tam była reklama tej strony , może dziś też będzie
Co do remontów to sama wiem coś o tym. Studnia bez dna to mało powiedziane
Czasem naprawdę z rozrzenieniem wspominam mieszkanko, szybko się sprzątało , łatwe do panowania niskie koszty mieszkania no i koszty remonu nieporównywalnie niższe
Ale z drugiej strony sąsiad pod toba , sąsiad nad tobą , sąiad za jedna ścianą, drugą trzsecią....
a jeszcze jak mimo woli słyszłaś kłótnię o drugiej w nocy albo jak oddaje mocz w środku nocy... to jednak wolę domek...

Leika linku do tego kalkulatora nie mam ale spronbój wejść na lutówki 2008 tam była reklama tej strony , może dziś też będzie

Co do remontów to sama wiem coś o tym. Studnia bez dna to mało powiedziane
Czasem naprawdę z rozrzenieniem wspominam mieszkanko, szybko się sprzątało , łatwe do panowania niskie koszty mieszkania no i koszty remonu nieporównywalnie niższe
Ale z drugiej strony sąsiad pod toba , sąsiad nad tobą , sąiad za jedna ścianą, drugą trzsecią....
a jeszcze jak mimo woli słyszłaś kłótnię o drugiej w nocy albo jak oddaje mocz w środku nocy... to jednak wolę domek...
Podziel się: