Pycha
mama Mai i Marty
a u mnie zaraz będzie chyba padać :-
no:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Sama nie wiem. Słyszałam, że jest jakaś maść na zabliźnianie się ran po ospie tylko nie znam nazwy. Może wy wiecie jaka to maść???

jak znajdziesz chwilkę to kliknij nam co u Ciebie 

Wiem, że jest taka maść CEPAN (cebulowa)na blizny, ale czy na takie po ospie też zadziała
to już w aptece musisz zapytać.
nie dość, że chodziłam do niego, płaciłam niemałą kasę to mnie jeszcze wpieniał okropnie
aż pewnego razu przebrała się miarka...... i zmieniłam lekarza
w 7 m-cu trafiłam do innego lekarza i na jednej wizycie dowiedziałam sie więcej o swojej ciąży niż u tamtego przez 6 m-cy
. Ten drugi lekarz okazał się świetny. Mogłam do niego dzwonić z byle pierdołą i zawsze był miły i udzielał informacji. Bardzo pomógł przy porodzie. Do dziś do niego chodzę i co jest najfajniejsze.... u niego nie jest się anonimową pacjentką
jak się wchodzi to od razu jest rozmowa jak z dobrym znajomym. Ta zmiana lekarza to było najlepsze co mogło mi się przytrafić.
Julcia ogląda Braci Koala a ja przed kompikiem
Powiem ci że skrycie też marzy mi się druga dziewczynka ale wole się nie nastawiać poki co . Jeszcze będzie chłopak i wyjdą tego jakieś hocki klocki
;-)
Trzeba nabrać dystansu do ich wkurzających gadek i jak najczęściej zostawiać z samych z naszymi pociechami Niech poczują jaki to miodzio
;-)
Tylko cztery pobudki to ładny sukces

;-)Więc nie wiem,oczy mam jakieś zapuchnięte,a jeszcze je tre
sama na siebie zła,ale inaczej sie nie da swędzą mnie i tyle...