reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwona.c28 kochana w awatarku mam podpis skad ja SŁUPSK kochana czyli pomorze,zatem mamy suuuperrr dalekooo do siebie...

Ewcia - no tragedia jakaś zakręcona chodzę:eek:, przecież pewnie że w awatarku masz:crazy:. To rzeczywiście daleko
No a moje dzieciaki w końcu spać poszły. Już dawno mi tak długo nie siedziały.( tzn może Kuba tak, ale Natalia)Dopiero co usneły:shocked2:

reklama
Ewcia super foteczki!!!!!!
Szkoda ze Wam sie nie udało i dotałaś @!
Natępnym razem się uda napewno!!!

idę spać bo zapomniałam co mialam napisać!!!
Buziaki

Hej Dziewczyny u Mnie i Blani wszystko Ok chyba juz widzialyscie nasze zdjecia ...
Wpadlam na chwilke podziekowac za pozytywmne slowa i gratulacje ...buziaczki wielkie trzymajcie sie ja uciekam do Blani bo cos pokwekuje ...:cool2:dobranoc

Witam w niedzielę :)

Ewcia - kupiłam wczoraj tą krówkę, jakoś w przyszłym tygodniu pewnie ją upiekę. Mam jednak wrażenie, że to bardzo słodkie ciasto będzie, nie?

Hej dziewczyny. Dziś znowu gorąc:eek:. Za to ja wyspana jak nie wiem. Dzieci wstały dopiero o 8.30:szok::szok:.

Buziaczku - masz śliczny awatarek:tak:. Trzymaj się i zaglądaj do nas. Opowiadaj jak Blaneczka:-)

Hej dziewczyny.

wczorajszy grilek udal sie swietnie pomiom tego ze brat z moim M wyladowali w basenie o godzinie 23 :szok::laugh2::laugh2::laugh2::tak::tak::tak:

dzisja dzionek zapowiada sie ladnie, mam nadzieje ze nie bardzo upalnie.

Boże kiedy on wróci to dopiero tydzien minał i juz mi źle samejjjj:szok::-(ale luzik dam rade jeszcze 4 tygodnie.....sama z matim....:-):tak:

Ewcia gdzie pojechal twoj M ze tak dlugo go nie bedzie:confused::eek:

Dzień dobry,ja też sie witam...
Niedawno wstaliśmy,Matunio zajada kanapki,a już sobie żażyczył kulki czyl;i nesquiki,ale na sucho je zjada...
Ja jem płatki ale z mlekiem,a kawa już czeka..
u mnie pochmurno,żadnego słonka,ale ciekawe cyz nie jest duszno,chociaż sądze,ż e nie...

Cloe ja tam mam wszytskich w kupie,najdalej teściowa mieszka 30km od Słupska,zawsze zapraszam babcie,dziadków,chrzestnych i my..a wychodzi 11 osób plus 3 dzieci...takze i tak jest dużó na moje M2 czyli 32metry...brrr chciałąbym duż emieskzanie i balkon....uuuu:tak:;-):-)
Leiczka no jest troszke słodka,a jeszcze na dodatek,ja miałąm troszke za dużą blache i mi wyszło małę ciasto tzn chude bo sie rozlało,ale dorobiłąm swoje właśne z przepisu i było lepsze od tego z pudełka,hehe:tak::-).Najsłodsza ta polewa,bo to sama krówka...
Iwona.c28 wczoraj dzieci poszły póżno spać,a dzisiaj sie wyspaliście dłuzej za to..mój Mati wąłśnie tak chodiz późno,a potem do 10 trolimy w wyrkach:-D:szok::-p:baffled:.
Agatka mój mąz pracuje za granicą,jest kierowcą tira,także jeździ po świecie.Wyjeżdża na 5 tygodni i tydzień do domu.Wcześniej było 8 tygodni,ale to źle dla Matka bo już płąkał za nim i skrócił czas....no i dopiero wyjechał tydzień temu,,,a tu 4 jeszcze tyg....bo ja taka słomiana wdowa:-D:tak:;-):-)

A ciekawe jak Sewa jej mąż też za granica pracuje>>>coś jej nie ma,,,moż ejuż wróćił....

reklama
Agatka mnie uprzedzila:dry:. Też was Ewcia podziwiam. Ja też bym chyba tak nie umiała:confused:. Chociaż pewnie to kwestia przyzwyczajenia. Moj m zawsze o 16 jest z pracy, więc poprostu nie wiem jak to jest nie mieć chłopa tak długo. Choć czasem jak mnie zdenerwuje to bym go gdzieś wysłała:baffled:;-)

Ja już rosołek ugotowałam zaraz będziemy jedli. Tylko Kuba śpi ale zje jak wstanie.

Do góry