E
Ewcia81
Gość
Iwonka smacznego,,tlyko klawiatury nie pobrudź śniadankiem

;-);-)

;-);-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

;-);-)
moje dziecko jak nie sypia w dzień to tak śpi kładzie sie przed 21,a wstaje ok. 9
nie powiem, aby mi się to nie podobało ;-)U mnie dzis piekne słonko. Zaraz wybywamy z domku, na spacerei zakupy, a potem ide do mamy na cały dzień, tak więc pojawię sie dopiero wieczorkiem 
Dasz sobie rade, dzielna dziewczyna jestes;-)zawsze bedziesz miec nas:-) a poza tym to najwazniejsze ze bedizecie razem z Męzem, to ci doda duuuzo sily. .

:-)

Ewcia oooo klawiarura moja jest ciagle czyms po brudzona![]()

u mnie jest to samo
zawsze przy kompie coś zajadam i popijam i wiecznie jakieś okruchy 
Mi to by sie przydala taka co kiedys reklamowali z gumy co mozna ja zalewac itdu mnie jest to samo
zawsze przy kompie coś zajadam i popijam i wiecznie jakieś okruchy
![]()
:-)

Agatka to masz kilka dni na nauczenie przetlumaczenie temu chlopu do czego sluzy noz![]()

Agatka i jak to teście przeżyli że wy jednak osobne wejście mieć będziecie;-) To pewnie była dla nich trauma niedopisania![]()

co? gdzie? o ktorej?z kim? jak ? po co ? itd.... to jest wkur...