reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry!
My wstalismy po 9:00 :szok: moje dziecko jak nie sypia w dzień to tak śpi kładzie sie przed 21,a wstaje ok. 9 :tak: nie powiem, aby mi się to nie podobało ;-)U mnie dzis piekne słonko. Zaraz wybywamy z domku, na spacerei zakupy, a potem ide do mamy na cały dzień, tak więc pojawię sie dopiero wieczorkiem :tak:

Dasz sobie rade, dzielna dziewczyna jestes;-):-D zawsze bedziesz miec nas:-) a poza tym to najwazniejsze ze bedizecie razem z Męzem, to ci doda duuuzo sily. .

Dzięki bardzo, też mam taką nadzieję, że będzie ok. Musi być, ale jednak lęk, obawa są :-(
Nie zazdroszczę walenia za ścianą, jeszcze ból głowy, wsadzaj dziecię w wózek i wybywaj na długalaśny spacer :tak:

Pycha życzę udanego załatwiania spraw :tak:

Ewcia widzę, że też za długo nie posiedziałaś i dobrze, bo miałam mało do poczytania ;-):tak::-D

Ania czekamy na wieści po USG

Iwonka pranko pewnie szybko wyschnie, bo u Ciebie pewnie tez wiaterek wieje....

Ale rzeczywiscie fajnie by bylo jakby te nasze forum BB zawsze istnialo i ze nawet po 10 latach czy wiecej bedzie mozna zobaczyc co slychac u nas i u naszych dzieciaczkow
Sewa dasz sobie tam rade,przecierz nie bedziesz sama bo bedzie maz u boku:tak::-)
Ewcia oooo klawiarura moja jest ciagle czyms po brudzona:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Ania No to powodzenia n aUSG
Agatka to masz kilka dni na nauczenie przetlumaczenie temu chlopu do czego sluzy noz:tak::-D

Cześć mamusiom w domku
My już po sniadanku Kuba bawi sie zabawkami nie było nas w domku pojechalismy do starszych synów nad jeziorko
u nas też dzis piekne słonko bedziemy siedziec na dworku w piaskownicy pewnie jak wrócimy ze sklepu
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny:-) Witam późnym rankiem. Ja już mam obiad prawie zrobiony: zupa ogorkowa i prrzygotowany farsz na pirogi ruskie tak mnie jakos wzielo Moje dziecko olało Elmoi siedzi mina kolanach i patrzy co ta matka wyrabia:blink:
Agatka i jak to teście przeżyli że wy jednak osobne wejście mieć będziecie;-) To pewnie była dla nich trauma niedopisania:-D
Ania 31 cześć:-) ty się miałaś oszczędzać dziewczyno :tak:
Ania 138 powodzenia na USG będzie dobrze bo nie ma innej opcji a jak jednak wyjdzie dziewczynka to może ja się wtedy do ciebie o ubranka uśmiechnę;-). Z jakiegoś powodu wszyscy mówią mi że będzie chłopak:blink:
Iwonka jak się nie mylę tydzisiaj testujesz Czekamy na relacje:tak:

No ja zaraz zmykam,wpadłąm powiedizeć narazie i z.yczyć wam miłęgo dnia...szybko dopijam kawulca i lece do babic,a raczej ajde,bo miotła popsuta-połamała się:-:)szok::-D:-D:-D:-D

A te klawki ,,u mnie tez cioągle w okruyszkach od chleba i w kurzu,hahaha

opapapapapapapa lece

Cloe mniam ogórkowa,,mniam mniammm
Iwonka mi tez taka by sie zdałą z gumy.,,,:-D

lece papa

Agatka to masz kilka dni na nauczenie przetlumaczenie temu chlopu do czego sluzy noz:tak::-D

ooo nie ma mowy ona sie z nim cale zycie kluci zeby cokolwiek zrobil ja sobie nerwow nie bede na niego tracila:no::no::no::no:

Agatka i jak to teście przeżyli że wy jednak osobne wejście mieć będziecie;-) To pewnie była dla nich trauma niedopisania:-D

Cloe masz 100% racji traum aniedoopisania bo tesciowa bedzie mniej nas kontrolowac:szok::-D co? gdzie? o ktorej?z kim? jak ? po co ? itd.... to jest wkur...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale juz niedlugo:-)

reklama
Do góry