reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ola ja zawsze mówiłam że jak najszybciej chce dzieci żeby potem zająć się pracą
moja kuzynka ma 30 lat i ma dopiero pierwsze dziecko-mnie to przeraża-nie wiem czemu ale nie chciałabym tak pózno pierwszego dziecka-przepraszam jeśli ktoś się poczuł urażony.....

a w ogóle to się śmieję ze z Dawidem będę na dyskoteki chodzić....
no co on będzie mieć 15 lat a ja 34:-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie...
A to się porobiło:
Ewcia pokłócona,:angry: Iwonka za@,:-( Czarna i Pycha wkur...,:wściekła/y: Cloe obciążona...:baffled: a ja... no cóż.. też nie różowo, ale z powodu kompa...:confused::baffled::szok:
zgłupiał mi i tyle... Nie chce działać żadna przeglądarka, która chodzi na "Explorerze". Dobrze, ze kiedyś zamontowałam Mozillę, to teraz mam okno na świat... Połączenie z netem, jak widać jest, ale ani Maxton, ani Avant ani Opera nie działają, nie wspominając o Explorerze... Na dodatek nie chcą się otwierać komunikatory... Nie wiem o co chodzi...
:confused::confused::confused: Szkoda, że nie ma mężula, bo razem może coś byśmy wykombinowali??? Ale najważniejsze, ze w ogóle mogę otworzyć... :-)

Czarna, ja się nie gniewam, ale ja baaaardzo późno miałam Martynię, bo jak mialam 35 to zaszłam w ciążę. Ale ja swojego T. poznałam późno... i wiesz co... jestem bardzo szczęśliwa, że to on jest jej tatą, a nie ktoś inny...:tak: Ale oczywiście każdy ma swoje plany... Ty już masz faceta, to jest inaczej... Chcę Ci tylko powiedzieć, że dziecko po 30-tce to też nie najgłupsza rzecz... Znam przypadki (nawet kilka), kiedy kobiety decydowały się na dziecko, jak już najstarsze miały swoje... śmiałam się, ze mama z córką spotykały sie na porodówce... To są już oczywiście dojrzałe panie, ale tak mówiły, ze chciały przeżyć to jeszcze raz... oczywiście taki manewr trzeba zacząć wcześnie, zeby był potem czas,;-):tak: a nie tak jak ja...:sorry2:

Iwonka, przykro mi z powodu @, ale ja tak niestety przypuszczałam,:-( choć bociana podesłałam, ale trzymaj go, może uda sie następnym razem..??? W końcu starania też są miłe... prawda??;-):-D

Ewcia, ja tego nie rozumiem. Na ogół faceci emigrują właśnie dlatego, by zapewnić rodzinie godne warunki życia, bo w kraju mało się zarabia... a Twój zarabia tak tylko dla siebie??? Przepraszam, ale dla mnie to chore jest...:eek: Wiesz, ja początkowo myślałam, ze jemu chodzi o to, ze Ty nie jesteś potulną myszką, która grzecznie siedzi w domku jak tatuś wyemigrował, tylko biegasz tu i tam, na dodatek czasem przydarza sie jakieś piwko... Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu, wręcz przeciwnie- uważam, ze jak kobieta zostaje matką, to wcale nie przestaje być człowiekiem, tylko nadal ma swoje potrzeby, a jedną z nich jest potrzeba rozrywki i odreagowania... ale faceci wolą mieć swoje kobiety "pod kontrolą" czyli grzecznie siedzące w domu i zajmujące się dzieckiem... na ogół nie znoszą kiedy ich kobieta jest towarzyska bez nich i bez nich świetnie się bawi... Ale teraz sobie myślę, ze tu zaczyna się o kasę rozbijać... a moze jedno i drugie... Strasznie Ci współczuję takiej sytuacji, bo to nie wiadomo co myśleć o tym... Dzielna dziewczyna jesteś, ze na dodatek myślisz o jeszcze jednym dzidziusiu wiedząc jak jest... No i radzisz sobie nieźle, a nawet rzekłabym świetnie- za taką kasę jaką masz... i ogólnie...

Pycha, baw się dobrze i nie przejmuj się za bardzo tym co tutaj zostawiasz... Jedź, odpocznij, a jak wrócisz to sie dopiero będziesz martwić, jeśli coś będzie nie tak...

Pozdrawiam i spadam...nic juz wiecej nie piszę, bo chyba i tak limit wyczerpałam...;-) Dobranoc...

Witam z rana

Ewcia ja podziwiam cie jak ty zyjesz za 390zl?!moze podpowiesz mi jak to zrobic zeby tak malo kasy poszlo na wszystko? u mnie 390zl to najczesciej nawet rachunkow nie pokrywa:no::wściekła/y::no:

Iwonka nastepnym razem @ nie przyjdzie i bedzie fasolka:happy: nie martw sie:happy:

Pycha ty to juz chyba pojechalas.... ale jakabym sie mylila to zycze udanych wakacji i wypocznij porzadnie, o dom sie nie martw, tak jak dziewczyny pisza szkoda sobie wakacji psuc. A gdzie wy jedziecie nad morze? bo ja tez w srode jadem w strone Ewci;-):-) moeze bedziemy wypoczywac gdzies niedaleko siebie?

Jak tam minela noc u mamus ktore wstaja do dzieciaczkow? ja pomimo tego ze nie wstaje to jakos dzisiaj sie nie wyspalam:sick::sick:

A jutro ani w niedziele mie tu nie bedzie bo musze isc z M do pracy pomoc mu.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dull::dull::dull::oo::oo::wściekła/y::wściekła/y::no::no: nie nawidze tam chodzic i siedziec wtym obrzydliwym syfie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y: ale co mam zrobic jak pojde z nim te dwa dni to w pon wroci kolo12 do domu i we wtorek ani w srode juz nie bedzie musial isc i przed wyjazdem juz troche wypocznie.

OOOO moje sloneczko sie obudzilo wie cide po niego:happy:

aaaa jeszcze jedno Ewcia mam nadzieje ze bedziesz z nami teraz czesciej pisac jak juz jestes w domku:tak:

hej

jeszcze jestem, chyba dopiero około 11 wyjedziemy, przespałam sie i nerwy mi puściły

Agatka my dzis jedziemy do Warszawy do kuzynki, tam mamy 2 dni na zwiedzanie, a w poniedziałek lecimy do Włoch :happy::happy::happy::happy:

na razie zmykam sie szykowac, ale napewno jeszcze zajrze

Pycha, baw się świetnie na wakacjach!!!! Ja już po wakacjach, więc zazdroszczę wszystkim wyjeżdżającym bo u nas już nic nie będzie...

Czarna, różnie się w życiu układa i w różnym czasie dojrzewa się do posiadania dziecka - ja na przykład jak sobie pomyślę, że miałabym mieć dziecko z gościem, z którym byłam mając 20 lat to mi się robi lekko słabo - tak samo jak myślę o gościu, z którym byłam w wieku 24-25 lat - toż on sam był jak dziecko tyle że bez pampersa biegał! Poza tym mnie jakoś wcześniej nie ciągnęło do dziecka, a teraz jestem szczęśliwa bo wiem, że byłam na to w pełni gotowa. Recepty nie ma ;-) Ale pewnie Ciebie w ogóle jeszcze przeraża sam wiek 30 lat - pamiętam że sama czułam coś takiego parę lat temu ;-)

Hej dziewczyny.:-) Rzeczywiście pustki tu dzisiaj:eek::eek: Moje dziecko wyje od rana nic jej nie pasuje:sorry: Yteraz skupiła uwagę na bajce to dobrze chwila spokoju przynajmniej.
Co do prokreacji to ja w porównaniu do czarnej tez późno zdecydowałam się na dzidziusia ale tak jak większość myslę że to była wyjątkowo trafna decyzja. Wszystko wybrałam idealnie. Tatusia dziecka, czas i wszystko co wtedy w moim życiu się zdażyło. Julka urodziła się w najbardziej optymalnym momencie mojego życia. Jak miałam 20 lat to gówniara ze mnie była MYśląłam tylko o zabawie a mężczyźni wokół mnie:szok: porażka. Teraz Julcia chce oglądać filmik o sobie więc się żegnam do zaobaczenia

Witam:-) u mnie deszcz od rana:wściekła/y:ale ja i tak sie dzisiaj nigdzie nie wybieram bo robie generalne porzadki w lazience i wogole a tak brzuch mnie boli i leje sie ze mnie jak z kranu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale sa i plusy tego ze dostalam @@@@ bo teraz moge spokojnie isc do fryzjera i zrobic porzadek z wlosami bo jak bym byla w ciazy to bym raczej nie farbowala:no:
Ja urodzilam dziecko majac 27 lat.Ale tez sie ciesze ze z moimi poprzednimi partnerami nie mialam wczesniej dzieci.Choc juz dawno chcvialam miec.Wogole to bym chciala miec 2-3 dzieci:-):-):-):-):-):-):-)
Pycha ZYCZE SUPER FAJNYCH WAKACJI i czekamy na fajowskie fotki z Wloch:tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Cloe trzymaj sie kochana i odpoczywaj,moze lada dzien tez poczujesz sie lepiej:tak::-)

reklama
Do góry