. Uparte jak osły te chłopy!!
No właśnie sikoreczko uparteee:-

wściekła/y:

zastrzeliccc ich...
Ewcia- bidulko chciałaś sobie pogadać z nami, a tu jak na złość żadnej nie było...Nie daj się... pewnie... tak trzymaj... i nie ulegaj za bardzo... Ja wiem, ja też miękka jestem i nie umiem się obrażać i stawiać na swoim, ale spróbuj... niech zacznie się z Tobą liczyć. Ty nic złego nie zrobiłaś i nie masz powodu by się przed nim kajać i płaszczyć.. zafunduj mu kurację wstrząsową, to może przejrzy na oczy...
A ja po poludniu kończylam aplikację z koralików na spodnie... wymyśliłam sobie, że zrobię sobie takie niepowtarzalne, no i chciałam skończyć i się udało. Jak jutro zdążę to zrobię zdjęcie i wkleję, a jak nie to w poniedziałek. Rodzice mają przyjechać po śniadaniu, to mogę się nie wyrobić...
Dobrze dziewczyny... emigruję do łóżka... spokojnej nocy Wam życzę...
Aj przeeżyłóąm,poszłąm wcześniej spać...ale luzikk..
No wklej zdjecia,bo jam ciekawa co ty tam robisz z tych koralików,,,jak czytam to i tak nie wiem jak to moze wyglądać,,czekamy na foteczki...:-)

A mó M dzisiaj napisał smsa,,,ale jakiegoo

:-

-(ze nie wraca do domu,dał koledze zabawki dla Matetka,które mu kupił,a ja mam temu koledze dać jego słoiki,ż eby miał co jesććcc

kur....

co za typp,nie mam sił...ależ mu odwaliłam smsa,,,tylko nie mam nic an koncie i czekam na ciotke az wstanie i mi przez neta załąduje kontooo

,,no kurcze brak mi słó na tego debila,brak:-

wściekła/y:

tylko mi ciśneinie podniósł,,zawsze jak przychodiz sms to czekam i ciśnienie wyzej czy to on,,a on mi takiego wysyłą,,zabuć zakatrupićc,,,pocuiachać tępym nozemmmmmm....ciekawe co mi odpisze na mojego smsa....dam wam znacc...
Ja dizsiaj siedzew domu nic nie robie,,troche do pracy sobie przygotuje i tyle,,,,obiady dwa mam z wczoraj...moze potem na spacer skikne,,tlyko jak pogoda bedzie lepsza,,,:-)