reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To ja dziś pierwsza:szok: Aż nie chce mi się wierzyć:shocked2:
Skoreczka cześć:-) Myśmy się chyba jeszcze nie witały;-)
Moje dziecko jak zwykle nic nie chce jeść :baffled:Standard Biega po domu w śpidochach bo nawet przebrać się nie da .Ostatnio to też standard:baffled:
Iwonka jak będę miećchwilę czasu sproboje pokombinować podobne cuda ze zdjęciem Julki tyle czy mi się uda:confused:
Uciekam bo Julka coś bardzo ode mnie chce
Do usłyszenia

Cześc wam,dzień dobry wam...
Witam nowa sikoreczke na mamuśkach...
My wyspani,zjedzeni,kawa jest i pije ja sobie..a tu dzisiaj pusto,,ale weekend sie zaczal...no to takk....

Moj skarb jeszcze nie spi,zaraz sprobuje ja uspic.:tak:Godzine czasu i tak juz brykamy na lozku pod przescieradlem:szok:,ostatnio chowanie sie pod nim lub koldra to jest jej ulubiona zabawa pelna radodci:-D:-D:-D.I my musimy tez z nia sie tam chowac.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy2:Tez zaraz sie klade.Dobranoc ale jesli nie usne to jeszcze zerkne pewnie bo moj jeszcze bedzie gral sobie pewnie:tak:
Ewcia no to bylo fajnie:-),u nas tez i burze i deczsze i czasem slonce i upal
Iwonka my też tą zabawe codziennie przerabiamy,pod kołdre,pod pprześcieradło,,na łóżku ,na dywanie itppp mój mały lubi tak brykać,hehe
Ewcia ale Ty masz fajne rozrywkowe życie, czytam i zazdroszczę.
Novaczka powodzenie w twórczości ;-):tak:.
Aniu ja wcale nie mam rozrywkowego życia,ja juz nie pamietam od kiedy spotkalam sie ze znajomymi a nie ze szwagierka,,bo tylko u niej zawsze byłąm....wogole to zawsze lubialam gdzies chodizc i wogole duzo ludzi,,,,ale moj M chyba o tym zapomnial,bo przeciez wiedzial ze ja tak lubie i chcial mnie w domu zamknac,,co z aniewypal z niego:-D:-Dnic sie nie odzywa,ja tez nie,,,czekamy oboje....:szok::-(

Witam Was bardzo serdecznie!:-D Robiłam dziś już trzy podejścia żeby coś napisac, ale moje dzieciaki mi nie dały. Teraz się chwilkę zjęły... Nasza nocka też minęła spokojnie, śniadanko zjedzone. Oczywiście Adrianek wybrzydzał. Ostatnio mam z nim trzy światy, wymyślił sobie menu: płatki z mlekiem, chlebek z czekoladą lub dżemem. I tak na okrągło śniadanie obiad czy kolacja to samo. Oczywiście ja się na to nie zgadzam i staram się urozmaicac, ale...:wściekła/y: Chyba się muszę do tego przyzwyczaic. Nie mogę doczekac się września bo synu pójdzie do przedszkola i trochę od niego odpocznę ;-) Zbieram się na spacero-zakupy córcia jest już śpiąca. Pozdrawiamy. :happy2:

Ja nie mogę Co sie dzieje z tymi chłopami?:wściekła/y:
chyba normalnie powinnam zaczac sie cieszyc, ze mojego nie ma... bo jakby i na niego przeszlo..?;-)

A ja dziś padnieta... Mała zrobiła mi w nocy pobudkę i nie umiała zasnąć spowrotem.. kręciła się, kłębiła po łóżku, wzięłam ją do siebie, przytulałam, głaskałam... a skąd... łaziła po mnie, siadała mi na głowie, i tak 2,5 godziny! Myślałam, ze oszaleję... Obudziła sie o 1:30 i trzymała mnie do 4 rano... a ja nawet nie zdążyłąm sie położyć, bo gmerałam w kompie i w koralikach... już miałam się kłaść, kiedy zobaczyłam, ze filmik kończy się ściągać, to stwierdziłam, ze poczekam te pół godzinki i wyłączę całkiem komputer i nie będzie chodził do rana. Zostały 2 minuty, a tu płacze za ścianą... no i tak zeszło do 4. Pobudka ranna o 8.. Nie muszę mówić, że 4 godziny to trochę mało... a dziecię radosne jak szczygiełek, beztrosko sie usmiecha jakby nigdy nic się nie stało i spało grzecznie całą noc... Ech...

reklama
Witam:-) ja przygotowana na czytanie a tu tylko kilka postow:tak:Bylismy dzies na zakupach wiekszych.Zaprosilam gosci do nas bo mam ochote dzis sie troche odprezyc przy rozmowie i kieliszku:-pMoze to moj ostatni...:-);-)
Cloe a majstruj bo przydalo by ci sie troszke wieksze te zdjecie bo prawie nic nie widac na tym obecnym:tak:A jak dzis samopoczucie?
Novaczka to sobie pospalas mowisz:-D;-)w dzien na drzemce nadrobisz:tak:
Ewcia a ty dzis w domku urzedujesz?Ciekawe ile bedzie trwac ta cisza u was i kto pierwszy ustapi?;-)

Do góry