reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Slicznie wygląda twoja malutka na tym zdjęciu w wisiorku! :-) Podoba mi się jej uśmiech!

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzieki ja tez juz zmykam spac,Dobranoc
sikoreczka79
Dobranoc!:-)
dawna cloe
Mamy lutowe'08
To ja dziś pierwsza
Aż nie chce mi się wierzyć
Skoreczka cześć:-) Myśmy się chyba jeszcze nie witały;-)
Moje dziecko jak zwykle nic nie chce jeść
Standard Biega po domu w śpidochach bo nawet przebrać się nie da .Ostatnio to też standard
Iwonka jak będę miećchwilę czasu sproboje pokombinować podobne cuda ze zdjęciem Julki tyle czy mi się uda
Uciekam bo Julka coś bardzo ode mnie chce
Do usłyszenia

Skoreczka cześć:-) Myśmy się chyba jeszcze nie witały;-)
Moje dziecko jak zwykle nic nie chce jeść

Iwonka jak będę miećchwilę czasu sproboje pokombinować podobne cuda ze zdjęciem Julki tyle czy mi się uda

Uciekam bo Julka coś bardzo ode mnie chce
Do usłyszenia
E
Ewcia81
Gość
Cześc wam,dzień dobry wam...
Witam nowa sikoreczke na mamuśkach...
My wyspani,zjedzeni,kawa jest i pije ja sobie..a tu dzisiaj pusto,,ale weekend sie zaczal...no to takk....

nic sie nie odzywa,ja tez nie,,,czekamy oboje....
:-(
Witam nowa sikoreczke na mamuśkach...
My wyspani,zjedzeni,kawa jest i pije ja sobie..a tu dzisiaj pusto,,ale weekend sie zaczal...no to takk....
Iwonka my też tą zabawe codziennie przerabiamy,pod kołdre,pod pprześcieradło,,na łóżku ,na dywanie itppp mój mały lubi tak brykać,heheMoj skarb jeszcze nie spi,zaraz sprobuje ja uspic.Godzine czasu i tak juz brykamy na lozku pod przescieradlem
,ostatnio chowanie sie pod nim lub koldra to jest jej ulubiona zabawa pelna radodci
.I my musimy tez z nia sie tam chowac.
Tez zaraz sie klade.Dobranoc ale jesli nie usne to jeszcze zerkne pewnie bo moj jeszcze bedzie gral sobie pewnie
Ewcia no to bylo fajnie:-),u nas tez i burze i deczsze i czasem slonce i upal
Aniu ja wcale nie mam rozrywkowego życia,ja juz nie pamietam od kiedy spotkalam sie ze znajomymi a nie ze szwagierka,,bo tylko u niej zawsze byłąm....wogole to zawsze lubialam gdzies chodizc i wogole duzo ludzi,,,,ale moj M chyba o tym zapomnial,bo przeciez wiedzial ze ja tak lubie i chcial mnie w domu zamknac,,co z aniewypal z niegoEwcia ale Ty masz fajne rozrywkowe życie, czytam i zazdroszczę.
Novaczka powodzenie w twórczości ;-).

sikoreczka79
Witam Was bardzo serdecznie!
Robiłam dziś już trzy podejścia żeby coś napisac, ale moje dzieciaki mi nie dały. Teraz się chwilkę zjęły... Nasza nocka też minęła spokojnie, śniadanko zjedzone. Oczywiście Adrianek wybrzydzał. Ostatnio mam z nim trzy światy, wymyślił sobie menu: płatki z mlekiem, chlebek z czekoladą lub dżemem. I tak na okrągło śniadanie obiad czy kolacja to samo. Oczywiście ja się na to nie zgadzam i staram się urozmaicac, ale...
Chyba się muszę do tego przyzwyczaic. Nie mogę doczekac się września bo synu pójdzie do przedszkola i trochę od niego odpocznę ;-) Zbieram się na spacero-zakupy córcia jest już śpiąca. Pozdrawiamy. 

Pycha
mama Mai i Marty
hej
ja już w Warszawie, jak Maja sie obudzi to zmykamy na zwiedzanie i do zoo
pozdrawiam
pa
ja już w Warszawie, jak Maja sie obudzi to zmykamy na zwiedzanie i do zoo
pozdrawiam
pa
chyba normalnie powinnam zaczac sie cieszyc, ze mojego nie ma... bo jakby i na niego przeszlo..?;-)Ja nie mogę Co sie dzieje z tymi chłopami?![]()
A ja dziś padnieta... Mała zrobiła mi w nocy pobudkę i nie umiała zasnąć spowrotem.. kręciła się, kłębiła po łóżku, wzięłam ją do siebie, przytulałam, głaskałam... a skąd... łaziła po mnie, siadała mi na głowie, i tak 2,5 godziny! Myślałam, ze oszaleję... Obudziła sie o 1:30 i trzymała mnie do 4 rano... a ja nawet nie zdążyłąm sie położyć, bo gmerałam w kompie i w koralikach... już miałam się kłaść, kiedy zobaczyłam, ze filmik kończy się ściągać, to stwierdziłam, ze poczekam te pół godzinki i wyłączę całkiem komputer i nie będzie chodził do rana. Zostały 2 minuty, a tu płacze za ścianą... no i tak zeszło do 4. Pobudka ranna o 8.. Nie muszę mówić, że 4 godziny to trochę mało... a dziecię radosne jak szczygiełek, beztrosko sie usmiecha jakby nigdy nic się nie stało i spało grzecznie całą noc... Ech...
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-) ja przygotowana na czytanie a tu tylko kilka postow
Bylismy dzies na zakupach wiekszych.Zaprosilam gosci do nas bo mam ochote dzis sie troche odprezyc przy rozmowie i kieliszku
Moze to moj ostatni...:-);-)
Cloe a majstruj bo przydalo by ci sie troszke wieksze te zdjecie bo prawie nic nie widac na tym obecnym
A jak dzis samopoczucie?
Novaczka to sobie pospalas mowisz
;-)w dzien na drzemce nadrobisz
Ewcia a ty dzis w domku urzedujesz?Ciekawe ile bedzie trwac ta cisza u was i kto pierwszy ustapi?;-)

Cloe a majstruj bo przydalo by ci sie troszke wieksze te zdjecie bo prawie nic nie widac na tym obecnym

Novaczka to sobie pospalas mowisz

Ewcia a ty dzis w domku urzedujesz?Ciekawe ile bedzie trwac ta cisza u was i kto pierwszy ustapi?;-)
Podziel się: