E
Ewcia81
Gość
Hejkaa,ja niedawno zjechałam do domu,podrzucil mnie facet kumpeli,u której byliśmy...bo lało i burza jak cholerka była,,bym nie doszła do domu spokojnie...
Wygadałyśmy się, winko wypiłyśmy,plotki i te sprawy,,pizze zjadłyśmy,,,a potem czas sie rozstac.Super było,juz na piwo sie umóiłyśmy w tygodniu,,tylko kiedy,,bo w sobote mój M przyjeżdża,jesliw ogole teraz zjedzie,bo moze honorem sie uniesie duper...
Ja ide zaraz spac,juz łóżko małęmu zrobilam,ale on jakos nie jets spiacy..dobranoc wam wsyztskim,,
P.s. M nic sie nie odzywa,ja też....pa
Wygadałyśmy się, winko wypiłyśmy,plotki i te sprawy,,pizze zjadłyśmy,,,a potem czas sie rozstac.Super było,juz na piwo sie umóiłyśmy w tygodniu,,tylko kiedy,,bo w sobote mój M przyjeżdża,jesliw ogole teraz zjedzie,bo moze honorem sie uniesie duper...
Ja ide zaraz spac,juz łóżko małęmu zrobilam,ale on jakos nie jets spiacy..dobranoc wam wsyztskim,,
P.s. M nic sie nie odzywa,ja też....pa
. Obudził się śpiący rycerz bajzel jest od czasu jak jestem obolała i sama mu mówiłam że czekam aż minie bo już nie mogę patrzeć na bałagan
A ten wyskoczył dziś jak Filip z konopii Ja nie mogę Co sie dzieje z tymi chłopami?
Godzine czasu i tak juz brykamy na lozku pod przescieradlem
,ostatnio chowanie sie pod nim lub koldra to jest jej ulubiona zabawa pelna radodci

Tez zaraz sie klade.Dobranoc ale jesli nie usne to jeszcze zerkne pewnie bo moj jeszcze bedzie gral sobie pewnie
.