Jusia22
Fanka BB :)
Jeszcze mam zdjecia ze szpitala choc nie zawsze na nie z sentymentem patrze
:-(
:-(Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-(
. Co do moczu mnie też się wydaje że to mogło być zanieczyszczenie ale ja sie na tym nie znam. Mam za to sposób na pobranie moczu. Pożadnie umyj małą mydełkiem i spłucz wodą, ale nie wycieraj. Całe dno nocniczka obłóż watą, a z przodu ( tam gdzie mała będzie miała psi**) włóż pojemnik na mocz. Ja tak pobierałam Natalce zawsze się udawało i mocz był "czysty"
. A przy okazji danie meksykańskie super
. Bardzo nam smakowało tylko na początku podlałam za mało wody i trochę się garczek przypalił, ale potem przełożyłam do innego i częściej mieszałam i było już ok
:-).
, bo ten mocz działa na nerkę jak młotek na coś tam . Uderza i uderza aż w końcu zniszczy. Tak więc ja też jestem ostrożna i co jakiś czas robię dzieciom posiewy moczu. Natalce kazali robić kontrolne posiewy co pół roku bo refluks lubi się wrócić ( chociaż nie zawsze). Na szczęście od leczenia minęło 5 lat i jest w porządku
:-):-)