reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona.c - fajny pomysł z tym grafikiem ;-) U nas jest odwrotnie, już oboje z M mamy awersję do kompów bo calymi dniami siedzimy ale cóż zrobić!
Często mamy miłe "rodzinne wieczory" - gdy Maks pójdzie spać, oboje włączamy komputery i pracujemy sobie do północy albo i dłużej. Wtedy ustawiamy kompy na jednym stole, żeby przynajmniej móc na siebie patrzeć - chora z nas rodzina :confused:

reklama
Kasiula ja dodałam sobie ciebie na gg i tam można na podstawie kontaktów z gg szukać znajomych, no i wyskoczyło twoje zdjęcie :-)

No właśnie dziewczyny jak już założycie konta to informujcie.

Leika a jak jesteś wpisana:confused: Jak ciebie szukać:confused: Moich klas też nie było i sama założyłam i teraz się znajomi dopisują:tak:

A co się stało z suwaczkami bo nie bardzo rozumiem co tam jest napisane. Proszę o przetłumaczenie:-D

Idziemy na spacerek.

Magdusia postanowiła zrobic sobie drugą drzemkę!:-) Jak usypiała to o mało nie zasnęłam razem z nią:tak: Ale Adrianek rozrabiał i nie dało rady. On się nie da namówic na drzemkę, ale to dobrze bo ostatnio wstaje mi przed 7. Ciekawa jestem spania w przedszkolu. Mały koniecznie chce, przed wakacjami nie sypiał. Często jak wracał z przedszkola to się kładł więc może...:sorry2:

Hejjjaa
Ja juz byłam z małym w przedszkolu,dyrki nie było,ale wsio wiemy..
Potem kumpela przyszla z małą na kawe..my juz po obiedzie..
J aside myć łazienke,bo jutro M am wrocic i napisal,ze chyba bedzie raniutko jak matu jeszcze bedzie spal(jesli szef mu planow ie zm ieni)..czyli id esprzatac,hehehe
A do naszej klasy ja juz wpisanaa....
ide zebrac sie do mycia.......
Olak nie przyjemna sprawa z kleszzczem,,brr

WerEla, suwaczki chwilowo nie działają z powodu prowadzonej konserwacji, ale wkrótce pojawią się znów :tak:

Ewcia, sprzątaj sprzątaj kochana to się mąż ucieszy! Mój się na przykład regularnie czepia że nie sprzątnięte, ale po serii kąsliwych uwag z mojej strony na ten temat zaczął wreszcie pomagać :tak::-D

A ja już chyba będę kończyć pracę na dziś. Maksio o dziwo śpi. Pozdrawiam!

Nom Olcia ide dopierot eraz sprzatac,ale w sumie ide najpierw na dwor z Matem,bo śmieci mi tu walą:szok::rofl2::baffled:i beee...i troszke znim pochodze,najwyżj wieczorkiem sprzątne,,
Męczyłam sie z wstawieniemz djecia Matetka na Bolidzie,jak Kubica,haha,,tylko duze teraz wyszło,,czy wam nie bedzie przeszkadzało,,bo mi sie nie chce je juz zmniejszać/??

Miłęgo dnia...

Ewcia zdjecie jest super Matunio wyrasta na drugiego Kubice:tak::tak::-D:-D wcale nam nie przeszkadza. My też dziś mieliśmy gości - u Kuby był Kuba z naprzeciwka:-):-) tylko tamten ma 6 m-cy, ale sie na siebie patrzyli:rofl2:. Jutro znowu mamy gości znajomi przychodza. Ostatnio non stop gościna:rofl2: zwariować można;-), ale ja lubie spotykać się ze znajomymi:tak::tak:

OlaK oj to nie miła przygoda z kleszczem, trzeba była do mnie wpaść to bym Ci go usunęła... mam wprawę... jak kiedys miałam oczarka i złapał kleszcza to poszłam do weterynarza a ten skasowała mnie 5 zł za 30 sekund pracy od tego czasu szybko nauczyłam się sama to robić a psina miała ich co nie miara jak bywaliśmy w lesie.

Ewcia zdjątko super, Ustka? zgdłam?

Iwona.c fajnie miec gości ale nie za często, choć mi tego brakuje... tzn otwierania gęby do ludzi, bo ciągle sama...

Ja też dziś sprzatałam i to chyba ze dwie godziny... a Kubuś był strasznie dzielny, sam się bawił, czasami cos tam do niego zagadałam... a teraz śpi łobuz... a ja co> no na BB!!! Teraz jeszcze raz spróbuje sie zarejestrowac na naszej klasie...

Ja jak zwykle nie mogę się wyrobić zeby zajrzeć tu z rana jak dawniej:-DDziś byłam znów na zakupach i na kawie u mamy:-)Oczywiście płaciłam rachunki:szok:Kasa poszła:tak:a jutro mamy u nas festyn od 15 do 3 nad ranem. Ja na pewno nie będę tyle siedzieć ale czeka mnie dzień pełen wrażeń dla moich dzieci- będą konkurencje sportowe, pokazy strażackie, kapele ludowe, grill, piwko, i takie tam różności.Więc jak mnie jutro dzieciaki wyciągną to dopiero mi kasa pójdzie:-D

reklama
Do góry