reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się wieczorkowo!

Dobija mnie ta pogoda :wściekła/y: cały czas spać mi się chce, a przy okazji mam takiego lenia :baffled: Dziś poszłam tylko z dzieckiem na krótki spacer połączony z zakupami. Po południu zaczęło padać, więc gniliśmy w domku do wieczora :baffled: Jędrek wołał spać już przed 20:00 no to go wykąpałam i padł.

U mnie jutro jest na lotnisku Air Show i wybieram się. Małego podrzucę do mamy, a sama pójdę pooglądac jak latają samoloty :tak::-) Umówiłam się z moim najlepszym kumplem, więc mam zamiar dobrze sie bawić. Jak pogoda nie dopisze to pewnie wylądujemy gdzieś w knajpie i .... też piknie będzie :tak:

Ania138 ale sie usmiałam z tą depresja przedporodową. To pewnie wszystko winne szalejące hormony. Trzymaj się kochana.

Iwonka czytałam o tych szczepionkach :szok::szok::szok::szok: jestem w szoku :szok::szok::szok: całe szczęście ja Jędrka szczepiłam tradycyjnie. Nie kupowałam skojarzonych szczepionek.

Pycha czytałam o malutkiej Mai :-:)-:)-( jejku dlaczego takie nieszczęścia spotykają takie małe, bezbronne istotki :-(Zryczałam się jak bóbr.

Ewcia bidulko, życzę szybkiego napisania tych wszystkich planów. Fajnie, że jest szansa na spotkanie z mężulkiem.

Aniab oszczędzaj się :tak:

Shady musisz przesłać nam trochę słoneczka.

reklama
Ewcia tu nocny marek 1 :-D:-D:-D:-D:-D musimy kiedyś powtórkę zrobić :-D:-D:-D:-D ale teraz to już tylko weekendy bo Ty kobieta pracująca :tak:

No szok z tymi szczepionkami, ciocia chciała Martynkę szczepić skojarzonymi ale ostatecznie tego nie zrobiła, chyba, muszę się jej zapytać :no:. Jeszcze siostrę muszę zapytać.
Sewa udany dzionek Ci się szykuje :tak:, fajo też by mi się coś takiego przydało może moja depresja by mi minęła ;-)

Rety coś mi sie w kompie rąbie :szok::szok::szok::szok::szok: muszę popatrzeć co to się tam dzieje :baffled: Może rozszyfruję :baffled:

Jakbym się już nie pojawiła to mówię dobranoc.

Spokojnej nocki życzę!

a my mamy wesoło, spią u nas moje 2 siostrzenice i własnie położyłam cała 3 spac ,a słychac ciagle hahy i hihy :-D

a co do złych humorów, to trzeba zgonić na tą pogode :no: bo mnie tez dobija :-(

Pycha swietne zdjecie Majeczki w podpisie i reszta tez,to maja wesolo dziewczyny:tak::-)
Chyba faktycznie ta pogoda tez wplywa na taki nastroj smutny:sick:;-)
Ja szczepilam od poczatku Infarixem i nie zaluje:tak:Szczepie takze dodatkowymi ,jak na razie jedna NeisvacC(meningokoki)a na bilansie 2 latka bedzie Prevenar(pneumokoki)
No dobra juz chyba ide spac,juz bym spala ale weszlam na watek niemowlakow o szczepieniach i sie zaczytalam i zdenerwowalam troche...
No wlasnie nocne marki troche sie opuscily ;-):-D
Doranoc:-)

Ach jeszcze jednego posta walne to bede miec rowne 4100:szok::szok:kiedy to zlecialo to nie wiem:tak::-)
Pycha a jak z twoim odchudzaniem? Nadal jezdzisz na rowerku?

witajcie babeczki:-):-)
u nas wszystko oki;-) zaczęłam chodzić do dentysty:tak: wkońcu przełamałam swój strach i siadłam na ten fotel drentystycz.:szok::szok: nie bolało mnie:-) miałam znieczulenie za tydzień powtórka z rozrywki:szok::tak::tak:
Iwonka my na szczęście nie mieliśmy tej serii szczepionki;-)
Ania u mnie było tak przed porodem że też beczałam o byle co i z byle powodu:szok::eek:
pamiętam mój M.powiedział wtedy "nigdy więcej nie będziesz w ciąży!!!:-D"(koń by się uśmiał):-D:-D
bo wogóle ja całą ciąże byłam jak wrzód na dup...ie:rofl2: o wszystko się czepiałam każdego:crazy:,beczałam bo tak se:shocked2:, złościłam się na wszystko:wściekła/y:
uwierzycie że mi nawet much przeszkadzała jak latała koło mnie:wściekła/y::biggrin2: albo jak ją słyszałam to wpadałam we wściekłość:growl:( to zależało od dnia):-p
hormony szaleją i temu tak się dzieję:-p jeszcze troszkę kochana i już będziesz rozdwojona:-D
Pycha fajne fotki:-D

reklama
witajcie babeczki:-):-)
u nas wszystko oki;-) zaczęłam chodzić do dentysty:tak: wkońcu przełamałam swój strach i siadłam na ten fotel drentystycz.:szok::szok: nie bolało mnie:-) miałam znieczulenie za tydzień powtórka z rozrywki:szok::tak::tak:
Iwonka my na szczęście nie mieliśmy tej serii szczepionki;-)
Ania u mnie było tak przed porodem że też beczałam o byle co i z byle powodu:szok::eek:
pamiętam mój M.powiedział wtedy "nigdy więcej nie będziesz w ciąży!!!:-D"(koń by się uśmiał):-D:-D
bo wogóle ja całą ciąże byłam jak wrzód na dup...ie:rofl2: o wszystko się czepiałam każdego:crazy:,beczałam bo tak se:shocked2:, złościłam się na wszystko:wściekła/y:
uwierzycie że mi nawet much przeszkadzała jak latała koło mnie:wściekła/y::biggrin2: albo jak ją słyszałam to wpadałam we wściekłość:growl:( to zależało od dnia):-p
hormony szaleją i temu tak się dzieję:-p jeszcze troszkę kochana i już będziesz rozdwojona:-D
Pycha fajne fotki:-D

Kochana myslami Cię dzisiaj tu ściągnęłam.
Wow gratulacje, zaczęłam chodzić i przestałam a jeszcze mam 2 dziury :crazy:, ale juz mi się nie chce iść jak nie bolą to po co ;-), żartuję oczywiście mój M nie ma czasu mnie zawieść.
Pewnie masz rację z tymi huśtawkami nastroju, ale jak już urodzę to wtedy wpadnę w poporodową depresję ;-):tak:, a co jak można.
Mi mój dzisiaj powiedział że go nie słucham i że się zachowuję jak bym z nieba spadła i jeszcze kilka takich kwiatków.
Ja ostatnio z komarem walczyłam i tak sie rozbudziłam że to 1 książkę czytałam żeby się zmulić.
No to chyba dobranoc

Do góry