reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IwonaC ja ci w czyms pomagalam:szok: kurcze nie pamietam....ja taki los komputerowy jestem ze nie iwem czy moglam ci cos pomoc. Ale jak tak to ciesze sie bardzo :-)

Ups pomylilam cie z Pycha:sorry2: ale to nic takiego;-)

po co na priwa? nie lepiej na wątku z przepisami?:-)
Ja też robię chińszczyznę, bardzo chętnie porównam przepis...

No wlasnie ja tez cos takiego robie ciekawe czy podobnie:-) mimo wszystko tez bym przepis chciala moze Iwonki jest lepszy:tak:

No juz posprzatalam teraz tylko jeszcze ziemniaczki dla M ugotowac i na zebranie o 17.30:baffled:

reklama
hej kochane ja dzis produkuje ogórkową a chinszczyzny tez nigdy nie robilam moj mezus bardzo lubi rozne wynalazki i roznowsci w kuchni gdzie ten przepis podalyscie ????

Ja uwielbiam warzywa mrożone Hortexu z przyprawą orientalną, dodaję do nich mięsko pokrojone w paseczki (kurczak lub wieprzowe), smażę, potem jeszcze zwykle daję ugotowany ryż (zazwyczaj z kurkumą albo curry żeby był żółty).

Mężuś wrócił, oczywiście się rozkleiłam. Chyba bardziej przeżywam niż on.

Rany dziewczyny ale naklikałyście:szok:Miałam 4 stronki do nadrobienia a przez to czytanie nie pamiętam co u kogo dokładnie się działo:-D
Witam nową mamusię!:tak:Czarna 83 nie martw się tu u nas szybko się wdrożysz we wszystko:-Da najbardziej to w siedzenie na necie:-Di zapominanie o bożym swiecie:happy2:
Jusia po ciężkich przeprawach w pracy to wolne ci się należy:tak:Trzymam kciukasy i na pewno dasz sobie radę:-)
OlaK to przykre co spotkało Twojego męża:tak:Ale napewno szybko coś wymyslicie i dacie sobie ze wszystkim radę:-)
Iwonka yyyyyyyyyymmmmmmmmmmmm mniam pyszności gotujesz:tak:Teraz ja mam ochotę na chińszczyznę ale niestety mam pierogi ruskie:-D
Elisabeth, Iwonac.28 uważajcie bo faktycznie kuchnie popalicie:happy2:Wy to najlepiej możecie powiedzieć jak BB wciąga:-D
Vici dużo zdróweczka dla Was:-)
No chyba sobie poradziłam. Ja teraz idę sprzątać w łazience i chyba muszę pranie nastawić bo Madzia jak wracała ze szkoły obtarła całą kurtkę o murek i jest teraz błękitno-szarobura:-DMoje maluchy sobie szaleją i zauważyłam ze Mati już coraz lepiej sam sobą się zajmuje i mam na wszystko dużo czasu:tak:Jak posprzątam to może trochę powyszywam bo ostatnio nie robiłam nic ale nie wiem jak to wyjdzie bo obiecałam dzieciom pyszne ciacha upiec:-)

A ja się już żegnam, do juterka, bo tym sposobem to bym cały dzień przy kompiku spędziła:tak:;-):-)
Trzeba Kubusiowi jakiś deserk dac, potem na spacerek, kolacja, kapiel, MjakMiłość, na wspólnej, you can dance... no i spać...
No to bawcie sie

A mi się odechciało sprzątać:-DNo ale i tak mnie to czeka prędzej czy później:tak:A teraz trzeba kawusię sobie zrobić bo dziś do późna czekam na męża:-)

Witam przy kawusi! :-) Już obiadek zjadłam, niestety sama bo mi się córcia zbuntowała i nie miała ochoty zjeśc. Chyba jej do tegogdzieś z tyłu zębolek idzie, bo z noska już nie leci a marudna okropnie. Synio w przedszkolu lepiej już się nie rzucał na dzieci ale udało mu się kolegę udusic z miłości:baffled: No i pani mówiła że ciężko mu idzie sprzątanie po sobie. Nie to że nie umie ale że olewa i udaje że nie wie o co chodzi. Hmmm... skąd ja to znam. W domu też ciągle wojna sprzątaniowa więc mnie to wcale nie dziwi:dry: Może za jakiś czas dojdziemy z nim do ładu i załapie. :sorry2:
Czarna83 my również witamy ciebie i twoje córeczki!:tak:
Jusia to miło że w pracy się układa. Oj też pamiętam początki na kasie i do tego w nowootwartym obiekcie bez nadzoru. Dasz radę! A teraz odpoczywaj!
Olak przykro bardzo z powodu pracy męża. Trzymaj się! Ułoży się, a jak ci smutno to płacz. A jak wolno ci!
Iwonka2006 też robię chińszczyznę wg swoich "widzimisię" i dodaję do tego albo ryż albo makaron chiński. A swoją drogą to mi też smaka narobiłaś:-D Już dawno nie miałam!
Vici dużo zdróweczka! Niestety zaczął się sezon chorowity, ja tylko patrzę kiedy mały poleci. Eh.. a razem z nim Madzia i ja. Zazwyczaj tak się to u nas kończy.:dry:
Idę produkowac pulpeciki bo mi się za chwilkę dziecię obudzi i nie dam rady!:happy2:

Elisabeth, ale fajny masz program na wieczór!! Ja pewnie z komputerem siądę ok 21 przed jakimś filmem i po godzince kimnę jak to ja ostatnio. M jak miłośc mnie oczywiście ominie bo muszę usypiać młode, a ono życzy sobie zasypiać przy mamusi...

Aniab, oj mi też się nie chce sprzątać.... toteż dziś już nie ruszam, zresztą muszę dokończyć prace i lecieć do gina.

Buziaki dla wszystkich!!
Mąż jakoś dobrze znosi sytuację, ja niby też od dawna wiedziałam, że nie jest tam szczęśliwy z tym durnym szefem, ale jednak mi smutno.

reklama
Ola.K jakby w pracy nie było- dobrze czy źle, to utrata jej jednak smuci:tak:Masz prawo być smutną. Dobrze ze mąż dobrze to znosi:tak:
A ja jednak sprzątnęłam i uszykowałam ciasto na rogaliki:-)Nie miałam dużo do sprzatania bo z reguły codziennie ogarniam chatkę.
Teraz oglądam rozmowy w toku o dziadkach i wnukach. Idzie się pośmiać z niektórych:-D

Do góry