reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

77777ql1.gif
Sewa

najlepsze zyczonka imieninowe!!!!
77777ql1.gif

reklama
Na pewno dam Wam znać czy wysadzanie na nocnik coś dało :tak: Dopisałam już go do listy zakupów.

Cloe- to musi być słodkie! :-D
Pochwal się fotą brzuszka :))
Koedy masz USG połówkowe?
połówkowe??? czyliw połowie,,
ja jak byłam w ciązy to miałam co miesiąc usg...a wy państwowo czy jak,,ze tak rzadko....

Ja tez mialam duzo razy robione USG no moze nie co miesiac ale 6 napewno.Robilam dla swojej spokojnosci ze wszystko jest ok.Panstwowo naleza sie tylko 3 a mi lekarz dla skierowanie na tylko dwa.

Ja chodziłam prywatnie i miałam często USG, ale są trzy majwazniejsze badania USG w ciąży - w 12 tc, w 20 tc tzw. połówkowe, i w 32 tc. Pozostałe są dodatkowe tylko.

Sewa - wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!

Leika no już wiem teraz...
A wogóe to ja iała co 5 tygodni,a nie co miesiąc,czyli tez jakoś koło 6 wyjdzie albo więcej:-p:blink:...
A mnie łeb nawala i gardło,piecz emnie gardło,a to chyba zgaga co?? Bo ja nigdy nie miałam i nie mam pojęcia co to jest,,a tylko z opowieści słysząłam,heee
Będ epiła herbaciaka z AMOLEM,po nim pewnie lepiejs ie poczuje...

Leika 4 pażdziernika:tak:Wedy też powinnam wiedzieć czy będzie chłopak czy dziewczyna:tak:Z mężem nie możemy zdecydować się na imię a tak to pole bitwy zawęzy się do jednej płci;-)no i oczywiście będę wiedziała jakie ciuszki dopkupić bo poki co pod rękę wchodza mi tylko takie "babskie";-)
Ewcia ty to masz z tą głową :no:Niezazdroszczę:no:
Pycha moje dziecko też bywa na nie oj juz nie moge się doczekac kiedy ten okres minie. Poza tym robi wszystko na przekór a jak mimo stawiam na swoim to ryk taki jakbym conajmniej z skóry obdzierała:crazy::sorry:
Ja w podobny sposób uczyłam Julkę korzystania z nocniczka więc na pewno się uda tylko uzbroj sie w cierpliwośc i bij brawo nawet jak tylko końcówka trafi do nocnika bo reszta na podłogę .;-):tak:

a MY JUZ PO OBIEDIZE,MIELIŚMY KURCZAKA I ZIEMNIACZKI,A JA SURÓWKE,BO mATU NIE JE SURÓWECZEK ŻADNYCH.
Teraz chyba kawa,może łeb mnie przestanie boleć...

A my w koncu bylismy na zakupach w centrum handlowym:tak:zjedlismy tam obiadek pyszny:-)Mozemy z Vanesska chodzic po knajpkach bo ja sie sadza daje sie jej swoj talerz z jedzeniem i pieknie sama je:tak::-) Pojechalismy bo skonczyly sie mi pampersy,paczka na tydzien mi starczyla:szok:Kupilam sobie tez bluzeczke fajna za 39zl:happy:Vanessce druga czesc bajki Mali Odkrywcy z dwoma figurkami i nam nowe glosniki do kompa.Teraz dziecko spi.

reklama
Do góry