reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja bez codziennej miseczki płatków z jogurtem i kawy nigdzie się nie ruszam :no: śniadanie u mnie to podstawa. Potem mogę nie jeść cały dzien, ale rano muszę.....

reklama
Dzień dobry!!!!!!!!!!!!! Ja zaglądam teraz bo póxniej mam zebranie a znając tą panią to łatwe ono nie będzie i nie wiem w jakim stanie z niego wrócę:-DTa pani ma zawsze coś do powiedzenia- ostatnio się dowiedziałam ze spinam córce włosy złymi spinkami a wogóle to najlepiej byłoby obciąć jej grzywkę:szok:No a to dopiero początek:tak:Dochodzą mnie słuchy że ona zawsze o wszystko się czepia- nawet o długość spodni:no:Ale damy radę i nie pozwolimy sobie wejść na głowę:-) Vici p[rzymrozek mówisz:szok:Ja to bym już z domu nie wyszła :-DRany ja pomyślę o tych zimnych dniach to aż gęsiej skórki dostaję- jedyne pocieszenie że śnieg napada i będzie mozna szaleć na sankach:-D

Kawka u mnie tez jest podstawa ale ja pije ja rano z mezulkiem o 6.10 :-)
Nie chcialabym nigdy trafic na taka pania na zebraniu bo nieraz mam za dlugi jezyk i nie mysle co mowie hehe

Dzień doberek! Słoneczko przyświeca samopoczucie lepsze więc trzeba wyjśc troszkę na spacerek:tak: Tylko się ociepli bo narazie to 5 stopni. Brrrr... To ja się chętnie do kawusi przyłącze. Śniadanko u mnie też musi byc od ciąży z synem się tak nauczyłam. Wcześniej to była kawka i papierosek:baffled: Ale rzuciłam te drugie i od razu lepiej. U nas podobno sezon grzewczy ma zacząc się w przyszłym tygodniu, ale u nas ciepło. A centralne mi stoi koło łózka hahahaha! Mężo się nalatał ale załatwił teraz założy i git. :-)
Aniab190 dużo spokoju na zebraniu!!!

hej

u nas tez zimno, bo w nocy było tylko 3,5 stopnia, teraz fajnie słonko grzeje, ale powietrze i tak zimne

ja ranki tez zaczynam od kawki, a ze sniadanie to różnie bywa,

dla Matusia
sto lat sto lat
z okazji
skończenia
3 latek!!!!
urodziny347winkafb5sn2.jpg

reklama
Do góry