reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas w tez to roznie wyglada. Ja chodzilam do takiego lekarza ( zreszta juz chyba o tym pisalam), ktory mnie nie badal bo wlasnie mowil ze nie trzeba ingerowac, ale dawal mi skierowania na wszystkie badania i usg tez mi dal. Jak zmienilam lekarza to za kazdym razem na wizycie robil mi usg ktg i badal. Wiec to chyba zalezy od kazdego lekarza indywidualnie.

reklama
Dziewczyny ale mnie zszokowalyscie ta wczorajsza rozmowa o grzybach.... nie wiedzialm ze dziecia nie wolno ich dawac do 5 roku zycia ktoras nawet pisala ze do 12:szok:
a ja wam powiem ze z braku mojej niewiedzy, dawalam nie raz grzyby Igorowi,:zawstydzona/y: widomo sprobowac,nie w jakis duzych ilosciach ale cos tam jadl......i nic mu nie bylo.

Widze ze ma pokrewne dusze z paleniem papierosow:zawstydzona/y: ale to jets okropny nalog ja juz nie pale jakies 3 lata ale jeszcze strasznie mnie do tego ciagnie....i boje siez ekiedys ne wytrzymam:no:

A ja rzucilam dwa tygodnie temu:tak: palilam od zawsze potem w ciazy rzucilam i jak skonczylam karmic po 14 miesiacach znow zaczelam i teraz znow juz nie i juz mam zamiar nie wracac do tego swinstwa:baffled:

Mateuszku 100 lat :-)

A swoją drogą kiedy to zleciało?:tak:;-)
Cześć dziewczyny:-)
Agatka moja też pdjadała pieczarki Nie smakują jej więc za wiele tego nie było ale w szoku jestem że rzeczywiście dzieciom nie powinno się dawać:shocked2:Choć ma to ręcę i nogi zważywszy że wartości odżywczych prawie rzadnych a na dodatek ciężko strawne:dry:
Iwonka dziwne rzeczy na majówkach się wypisuje:confused::baffled::dry:Wolę się nie wypowiadać choć gdyby mój lekarz nie chciał mnie przebadać albo nie zlecał badań to na pewno nie byłby moim lekarzem:no:
Dziś dołanczam do grona nie wyspanych choć Jula spała ładnie całą noć tyle że już o wpół do siódmej zrobiła pobudkę więc pewnie stąd teraz mam oczy na zapałkach:sick:
Śłońce świeci więc pójdziemy na spacer Rześkie powietrze powinno mnie orzeźwić:tak:

A ja juz pije druga kawke i obiadek juz sie gotuje:tak:. Wszystko byloby ok gdyby nie to jak sie czuje:sick: i jeszcze mnie glowa rozbolala:wściekła/y:

Ja też mam coś ciężką głowę dzisiaj ale po zebraniu planuję dzieci zabrać na spacer bo dziś też jest ładna pogoda więc trzeba to wykorzystać:tak:Pójdziemy na kasztany i żołędzie:-DCo do palenia to ja w ciąży z Magdą rzuciłam i wróciłam do nałogu po skończeniu karmienia ale jak wykryto u mnie raka to rzuciłam i łatwo mi się rzuciło bo dużo leżałam w szpitalu i jaoś nie ciągło. A później to już było lekko i teraz mnie nawet nie ciągnie:tak:

A pieczarki to mozna podawac dzieciom,nawet widzialam sloiczmi jakies Gerbera cz Bobowity z zupa pieczarkowa czy czyms w tym stylu

Dzień dobry, zaczyna jak zwykle u mnie :no:
Trochę nam z M wczoraj nie wyszło :zawstydzona/y:, ale wcale się nie dziwię bo lekarz też mówił że jest tak nisko że mogę sama go "pogłaskać po głowie" ;-).
A u mnie to można nawet w środku lata mieć ciepłe kaloryfery, wystarczy w piecu napalić :tak::-D.
Od wczoraj na Starówce jest u nas Instytut Pampers a ja nie mogę iść bo się boja tak od domu oddalać, a jeszcze Majka na antybiotyku :wściekła/y:

Ania138 Owocnej nocki :):) A meza pod szkolilas jak ma na s powiadomic w razie co???
Dobranoc dziewczynki spijcie dobrze!

OCZYWIŚCIE, zobaczymy jak sobie poradzi

Dziendoberek.U nas jest zimno i przymrozek ludzie juz skrobali szyby w autach brrrrrrrrrrrrrr.Ale widac,ze na dzionek zapowiada sie ladniutko:-)

:szok: To już zima idzie, a jesień, ja jestem przerażona co się dzieje z tą pogodą

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!! Ja zaglądam teraz bo póxniej mam zebranie a znając tą panią to łatwe ono nie będzie i nie wiem w jakim stanie z niego wrócę:-DTa pani ma zawsze coś do powiedzenia- ostatnio się dowiedziałam ze spinam córce włosy złymi spinkami a wogóle to najlepiej byłoby obciąć jej grzywkę:szok:No a to dopiero początek:tak:Dochodzą mnie słuchy że ona zawsze o wszystko się czepia- nawet o długość spodni:no:Ale damy radę i nie pozwolimy sobie wejść na głowę:-)

Co za babsko niech się uczeniem dzieci zajmie, a nie takimi "pierdołami". W końcu za co jej płacą.

Ja to zawsze zaczynam dzień od kawy, ale ze śniadaniem to różnie bywa... Czasem jem je dopiero w południe...

To tak jak u mnie, kawa a śniadanie to koło 12 a czasem nawet zapomne ( no nielicząc teraz jak jestem w ciąży )

Dzien doobry

U nas narazie zapowiada sie ladna pogoda, swieci slonko ale na polku jest zimno.

Tak powracajac jeszcze do tematu zdjec.... wywolywalyscie kiedys zdjecia zrobione komorka? chodiz mi o jakosc tego.....czy wogole warto:confused: bo jeszcze nie dorobilam sie aparatu;-)

Ja nigdy nie wywoływałam, ale jak masz dobry aparat w telefonie i na dużą rozdzielczość ustawiony to możesz spróbować :tak:, a napewno w punkcie fotograficznym Ci powiedzą czy warto.

Dziewczyny ale mnie zszokowalyscie ta wczorajsza rozmowa o grzybach.... nie wiedzialm ze dziecia nie wolno ich dawac do 5 roku zycia ktoras nawet pisala ze do 12:szok:
a ja wam powiem ze z braku mojej niewiedzy, dawalam nie raz grzyby Igorowi,:zawstydzona/y: widomo sprobowac,nie w jakis duzych ilosciach ale cos tam jadl......i nic mu nie bylo.

Nie ma się co się tłumaczyć, jak Igorkowi nic nie było i lubi to czemu nie, Majka też jadła kilka razy pieczarki na pizzy, ale zwykłe też bo ja w domu robię ze zwykłymi grzybkami. Ale wiadomo tam są jako dodatek a nie jak moi teście chcieli jej zaserwować całą furę :wściekła/y:

reklama
Do góry