reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka ja mialam poprzednio bez workowy a teraz zamowilam sobie workowy 2000wat .Wlacz go i odkurzaj a pozniej jak juz widzisz ze pojemnik jest pelny to go wyjmujesz i oprozniasz.Nic tam nie popsujesz.Ja jeszcze mialam ustawienia ssania jesli chodzi o dlugosc wlosia dywanu... To jeszcze go nie sprawdzalas czy chodzi?????

reklama
A jaki masz pojemnik na odpadki?możesz go napelniać woda czy nie i czy masz filrt hepa czy nie.Znam sie troszke na tym to może i ja ci pomogę z tym odkurzaczem:yes:

Wiecie co poniewaz sie na tym kompletnie nie znam to opisze wam co widze:zawstydzona/y: podnosze gorna czesc odkurzacza i wyjmuje taki jakis "dzbanuszek" ktory jest przykryty jakims takim materialem(wyglada to na filtr) caly ten material sie wyciaga i wyglada na to ze tam sie wode wlewa, ale nie wiem.
To jest link do tej aukcji....... ODKURZACZ CYKLON. BEZWOR.1500W SUPER PROMOCJA (242990274) - Aukcje internetowe Allegro

w sumie to nie wiem tylko czy si etam wode wlewa? a moze bez wody?

Na bank bez wody:yes:nie wlewaj ani grama.Podłącz do gniazdka i odkurzaj a potem śmieci do śmietnika pojemnik wypłucz osusz i już po sprawie.Powodzenia:yes:

Vici baaaaaardzo ci dziekuje jestes bardzo kochana. Ja bym tam wode chyba wlala:zawstydzona/y:
Bradzo ci dizekuje

Ja lece i bede dopiero wieczorkiem
Buziaczki dla waszystkich

Vici jeszcze raz wielkie dzieki:happy:

Nie ma za co ja mam bardzo podobny odkurzacz ale firma inna :tak::tak:
Acha i filtr ten przy pojemniku radzę myć po każdym odkurzaniu i bardzo dobrze wysuczyć to przedłuża jego żywotność i nie zapycha się.

Dziewczynki dzięki za życzonka zdrowia dla Jędrzejka.
Już jest trochę lepiej. Byliśmy na spacerku, takim krótkim, aby się troszkę dotlenić bo pogoda piękna. Teraz siedzimy w domku i budujemy z kolcków zamek :-D:-D:-D Mały już gania jak wściekły, więc chyba wszystko wraca do normy. Najważniejsze, że temperatura poszła precz. Z kupkami sobie jakoś poradzimy.

Vici gratki dla Viktorka. Dobry jest :-D:-D:-D:-D:-D

Iwona ja ganiałabym tego gościa jak coś pokręcił to niech naprawia. Rety dlaczego u nas większość ludzi olewa swoją pracę :confused2: nie cierpię tego.

Agatka fajny odkurzacz.

Pycha zamiast sprzątać to ciesz się chwilową wolnością od Majki i odpoczywaj.

CZARNA to zagladaj do nas czesciej :tak::tak:
Iwonka nie mam czasu kochana zbytnio jak mam chwilkę to napiszę coś na grudniówkach i tylkę
A Czarna to pewnie zalatana bo niecałe 2 miechy do ślubu mają:yes:
Czarna jak tam przygotowania do ślubu?

Vici,Sewa przygotowania idą pełną parą do sukni brakuje mi tylko rękawiczek i biżuteri
ale to już na końcu
teraz jeszcze muszę nalepki na wódkę załatwiać i te kotylionki
i nie wiem co jeszcze???ale coś napewno:-)

teraz na dodatek mam Dawidka chorego-przeziębił mi się mój Skarbek kochany i byliśmy u lekarza dzisiaj
Buziam mocno

reklama
No hekja,to ja,,na chwileczkee
pozdrawiam i zmykam....

To jeszcze ja mąż Ani 138, niestety Ania dzisiaj nie wyszła ze szpitala ale jak wyjdzie wszystko Wam opowie. W domku będzie prawdopodobnie po jutrze. Pozdrawiam w imieniu żony jak i swoim i dziękujemy za gratulacje. Do zobaczenia.
dziekujemy bardzo z ainformacje, pozdrawiamy...

Vici no super mały zareagował,hehee

A moj mały pojechał z ciocią do niej,bo powiediząła,ze go popilnuje,ale u siebie,bo nie am czasu siedziec u mnie. NO to go zabrała,a ja zaraz zmykam na rade i potem mus po niego jechac,,znowu za miasto.

Pycha,ale ty masz tego sąsiada,makabra....:szok:

Do góry