reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej ja tez parę razy byłam na blogu Blanki:tak:Fajna dzidzia jak narazie cały tatuś ( według mnie)
Pycha twój mąż na d..usiedzieć nie może? Ja też chce takiego! Mój może , cały dzień najlepiej przed kompem:wściekła/y: a zajmowanie się Julką wygląda podobnie jak u Oli. Mój ogląda Dyscovery a dziecko niech samo się bawi najlepiej

reklama
Ale pustki :szok::szok::szok::szok: dziewczyny, gdzie Wy jesteście :baffled:

U nas jakoś wszystko się uspokoiło, mam nadzieję, że leki zadziałały w końcu. Jędrek sam zawołał, że chce jeść, to chyba dobry znak, bo przez ostatnie dni to musiałam w niego wmuszać. Oby znowu się nie nawróciło jak rano :baffled::baffled:

Buziaczek witaj. Blaneczka śliczniutka. Napisz co u Was słychać. Buziolki dla małej.

Co do mężów. To mój jest taki jak Pychy. Też nie posiedzi. I zawsze znajdzie czas na zabawy z Jędrkiem. Jaka szkoda, że jest tak daleko buuuuuuuu.......

Nie ma nikogo to i ja zmykam. Dobranoc.

Moje dziecko śpi, mąż bawi się z kolegami a ja powinnam pracować a tymczasem buszuję po BB...

Iwonka, czuję się niby ok, ale powiększyły mi się piersi i bolą, poza tym cały czas mam takie dziwne uczucie w ustach, niby nie jest mi niedobrze, ale dobrze też nie ;-) Straciłam ochotę na słodycze, to jedyny plus!

Dziewczynki, Maksio całuje wszystkie ciocie i bardzo dziękuje za życzenia!!

A ja DO PRACY z powrotem, DO PRACY!! kurka wodna ;-)

A co do płci to nie mam przeczucia. Poki co w sklepach pod rękę podchodzą same dzewczęce ciuszki ale to pewnie dlatego że już jedna dziewczynkę mam:tak: Dlatego poki co nic nie kupuje choć nie powiem , korci;-). Chwilami chce mi się chłopczyka ( fajnie mieć parkę ) Raz chcę dziewczynkę ( Po Julce mam tyle ślicznych sukienek, zabawek nawet wiem jak bym pokój urządziła dziewczynom) ale czas pokaże .Najważniejsze żeby było zdrowe:tak:
No i to jest najważniejsze. Mnie wszyscy wmawiali że ja teraz to pewnie chcę miec dziewczynkę, a jak odpowiadałam że jest mi to obojętne to mi nikt nie wierzył. A ja naprawdę chciałam urodzic zdrowe dzieciątko i to wszystko!

A ja poszłam dziś na zakupy. Weszłam do sklepu obuwniczego po sznurówki i .............. kupiłam sobie kozaki :baffled: ale jakie zarąbiste. Pierwsze jakie mi się spodobały od jakiegoś czasu. U mnie to norma. Wchodzę po pierdołę, a kupuję coś ekstra. Ale...... i tak miałam w planach taki zakup, tylko trochę później. :baffled:

.
Tez mi się to czasami udaje, ale wiesz takie zakupy są najlepsze!

a my niedawno wróciliśmy do domku po 3 godzinnym spacerku, troszke na koniec już zmarzłam, ale zaliczyliśmy 2 place zabaw i wesołe miasteczko
Musiałabym się wybrac z Adriankiem na taki spacerek bo okropnie go nosi i męczący jest, ale mam dwa problemy. Po pierwsze mały ma jeszcze katar, a po drugi ostatnio umęczona jestem i mi się nie chce:baffled:

Hej Kobiety !
Jak sie macie ?? co u Was? Jak dzieciatka i brzucholki?
Iwonka2006 - Jak brzunio? Jak samopoczucie? jak myslisz chlopiec czy dziewczynka?
Witaj Buziaczku! A co u was?

U nas jakoś wszystko się uspokoiło, mam nadzieję, że leki zadziałały w końcu. Jędrek sam zawołał, że chce jeść, to chyba dobry znak, bo przez ostatnie dni to musiałam w niego wmuszać. Oby znowu się nie nawróciło jak rano .
Zdrówka dla Jędrka!
Olak duże uściski dla ciebie! Męża nie będę komentowac bo mój też tak czasami robi a wtedy mnie trafia!:wściekła/y:
Centralne mam założone, jeszcze skończą na korytarzu i będzie ciepełko! Zdjęcia szły około 3 godzin ale mam już zamówione. Tego posta piszę od godziny i skończyc nie mogę, moje dziecie ma przerwę w spaniu. Zrobiła kupkę i teraz nie może zasnąc. DOBRANOC!

Dziendoberek ja troche zakrecona jestem i dopiero dzis
Wszystkiego naj naj dla Maksia

U nas w nocy lalo a teraz pada ale delikatniej.W przyszlym tygodniu neta man odlacza bo musza kable powymieniac i zakonserwowac cos tam.Wiec nie bedzie mnie jaos od srody czy wtorku az do poniedzialku.I co ja zrobie bez mojego okienka na swiat:-(

reklama
Do góry