reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja przed chwilka odebrałam przesyłkę... prezent na roczek Kubusia
ROWEREK HAUCK GREEN-BLUE*CENOWY HIT* WYS.24H GW.PL (248355558) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem tylko czy uda mi się go skręcic, bo już bym chetnie odpaliła:-)

U nas na obiadek ogórkowa, miałm ochote na zupkę...

elisabeth super suwaczek ze zdjeciem :) ślubny
Dzieki, dzięki...

A co do domku... w Łasku jest, ok 25 km od Łodzi, jest raczej mały i przytulny - 130 m. Dom położony jest w dzielnicy wypoczynkowej, głównie tylko domy jednorodzinne.
No to super, nic tylko kupowac i się przeprowadzać, czy pooglądacie jeszcze coś innego?

reklama
ten angielski w sumie po to, aby mały trochę się obsłuchał języka, bo jak do męża pojedziemy to może przeżyć wstrząś jak wszyscy będą jakoś dziwnie mówić :baffled:

.
Sewa Ty to jednak mądra babka jesteś... podziwiam, ja to chyba bym o tym nawet nie pomyslała...

OlaK- będzie dobrze... obrona to juz tylko formalność, ocene masz już wystawiaoną za całe studia, za pracę, a pytania to jest mała część oceny końcowej, ale pewnie wiez o tym, tak pisze dla pocieszenia, bo pamiętam jak swoją obronę przeżywałam... no i jesteś w podobnej sytuacji...Bo co dwie głowy to nie jedna:-)...też byłąm w ciąży jak sie broniłąm w 6 m-cu.... POWODZENIA

Iwona.c, właśnie zobaczyłam Twoje zdjęcie w nowym kolorze - ŚWIETNIE!! to jest chyba "TO" w Twoim przypadku, prawda? oby tylko Ci się z rozjaśnionych szybko farba nie zmyła!
....

Niestety Olu moze sie szybko zmyc, ale siostra bedzie u mnie za 2 tygodnie wiec w razie czego powtorzymy zabieg:blink::laugh2:
U nas na obiad pyzy z mięsem. Jędrek je uwielbia. Mam obok siebie sklep z wyrobami garmażeryjnymi, robią takie pychotki, że mmmmmmm paluchy lizać. Szkoda tylko, że ja nie zjem bo dalej trzymam dietę. Ja mam sałatkę :-(

No to uparta kobieta jestes:tak:, bo ja dla pyzow z miesem to cala ta diete bym rzucila w diably:sorry2::laugh2:

Nic mi sie dzisiaj nie chce:baffled: zalapalam jakiegos wrednego dola:baffled::-(
Moze ta pogoda mnie tak dobila:confused::baffled: wczoraj bylo ladne slonko a dzisiaj szkoda gadac:no:

.
Agatka poprawy nastroju zycze:tak:
A ja przed chwilka odebrałam przesyłkę... prezent na roczek Kubusia
ROWEREK HAUCK GREEN-BLUE*CENOWY HIT* WYS.24H GW.PL (248355558) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem tylko czy uda mi się go skręcic, bo już bym chetnie odpaliła:-)

?
Super ten rowerek:tak::tak::tak:

SIKORECZKA zdrowka dla dzieci:tak:

LEIKA ta okolica to rzeczywiscie super:-) i co bedziecie kupowac czy jeszcze poogladacie inne domki?

Dziewczyny jeszcze raz bardzo wam dziekuje za mile slowa:tak::-) - mnie tez moje "nowe" wlosy bardziej sie podobaja:-)

Agatka zaglądaj do nasczęściej. Pochwal sie co za pracę dorwałaś.

Agatka a co sie dzieje,praca nie odpowiada ci?A co wogole robisz?

Wlasciwie to nie ma sie czym chwalic....to jest fizyczna ciezka praca. Trzeba duze palety ze zgrzewkami z woda przepakowac na mniejsze.
Ciezka praca ale dobrze platana i na warunkach bardzo mi pasujacych, bo jak mam ochote to ide tam a jak nie to nie. Moge byc w pracy na ile chce, na godzine, dwie, trzy, czy dwanascie to ich nie interesuje.

Sewa
zagladam do was czesto ale jakos ostatnio mam dola i wole nic nie pisac zeby nie smecic wam;-)

zagladam do was czesto ale jakos ostatnio mam dola i wole nic nie pisac zeby nie smecic wam;-)

Agatko a od czego my tu jesteśmy??? Masz pisac i smęcić ile wlezie... może to nie to samo co rozmowa, ale jak sie z siebie całą złość wyrzuci to czasami lżej się na wątrobie robi;-)... no głowa do góry

Witam serdecznie :-)
Ale dziś jestem zalatana -nie mam chwilki, żeby usiąść i odpocząć. Jak nie Maciek coś chce, to Grzesiu płacze, że się nudzi, zrobił kupkę lub jest głodny. A tu jeszcze odbiadek trzeba gotować...
Iwona c.28 wiem, że się powtórzę;-), ale według mnie o wiele lepiej wyglądasz w ciemnych włoskach:tak:

Iwonka śliczny bobasek rośnie Ci pod seruszkiem:-)

Sewa ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy:-) Z tego powodu Maciuś szybko nauczył się wchodzić sam po schodach;-) Z Grzesiem bedzie pewnie podobnie:-D

Elisabeht super ten rowerek! Sama byś się chcętnie na takim przejechała;-):laugh2:

A teraz już zmykam i wracam na "wysokie obroty":-(

hej hej

ja dziś mam mało czasu, nadrobiłam wszystko, ale juz nie wiem co komu pisac :zawstydzona/y:

u nas ładne słoneczko, Maja wybiegała się i teatrz śpi, a ja muszę zmykac obiadek robići moze jakąś kawke uda mi sie jeszcze wypić, a na obiadek mamy mizerie, ziemniaczki i filety z piersi kurczaka :-)

Agatko a od czego my tu jesteśmy??? Masz pisac i smęcić ile wlezie... może to nie to samo co rozmowa, ale jak sie z siebie całą złość wyrzuci to czasami lżej się na wątrobie robi;-)... no głowa do góry

Podpisuje sie pod tym obiema rekami:tak::tak:

Iwona c.28 wiem, że się powtórzę;-), ale według mnie o wiele lepiej wyglądasz w ciemnych włoskach:tak:

ASIULINKA a powtarzaj sie ;-);-) dzieki:-). Zdrowka zycze dzieciom a tobie wytrwalosci:tak:

reklama
Elisabeht super ten rowerek! Sama byś się chcętnie na takim przejechała;-):laugh2:

:-D:-D:-D jasne ,najgorsze jest to ze nie moge go skręcić, bo śruby są tak pozapiekane, ze chłopa do tego potrzeba, a mam na niego apetyt, no i kurna nie poszpanuje na osiedlu:-)

Słuchajcie, a co z Novaczką, bo chyba dawno sie nie odzywała???

Do góry