reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nawet nie bede peóbowała was nadrabiać, bo zajełoby mi to pół dnia;-);-)
Jakś jestem ostatnio nie w sosie to chyba ta pogoda, dobrze,że moje ukochane dzieciątko radosne jest ostatnio i pieknie się bawi samo bo mnie dopadła chandra jesienna:-:)-(Nawet z domu mi się nie chce wychodzić...Fakt,że u nas taka pogoda, że ojej.Pada, wieje, wilgotno brrrrr.Psa żal wyrzucic a co dopiero biedną matke z wózkiem.Porwałoby nas na koniec świata;-);-);-)
Sikoreczka, gratulujemy Madzi ząbala:-):-) 9 ząbków HURRA:-)Ja tam sąsiadami się nie przejmuje, dziś postanowiłam jednak wyjść, i też usłyszała ,że jak można z dzieckiem w taką pogode.Gorzej te spacery znosze ja:-)Lolek w wózku, ciepło mu, natomiast ja...Oj nie cierpie chodzić w taka pogode, ale czego się nie robi dla Malca:-):-)Przecież go nie włoże za szybe na całą zime:happy:Sorki za literówki, me dziecie siedzi, dokładnie śpi mi na kolanach i utrudnia pisanie:laugh2:

BODZINKA musisz czesciej zagladac bo inaczej naprawde ciezko nadrobic;-):-)

Dobra dziewczyny ja uciekam Kubus wstal wiec trzeba z nim pospacerowac ( po domku oczywiscie bo za oknem pada), a potem ide z Natalka na rozaniec i jak wroce to pewnie juz nie zajrze. To narazie i mimo brzydkiej pogody milego popoludnia:-)

Iwonka2006 co do nakrycia wierzchniego to pewnie i tak je w urzędzie zdejmiesz, więc nie przejmuj sie za bagdzo a czarny pasuje do wszystkiego szczególnie jeśli masz czarne buty

Witajcie!
mam takie pytanie. Czy któraś z Was miała może lub ma karuzele Fuscher Price z pozytywka i światełkami? Myśmy kupili Nikodemowi i karuzelka super - mały zachwycony tylko... co trzy dni wysiada. Baterie już kupiliśmy takie lepsze i to samo. Mamy wrażenie, ze coś chyba nie styka, na dodatek z górnej części tak dziwnie pachnie - no i nie wiem czy to normalne i po prostu przerobić ją na włącznik do prądu czy może zareklamować bo jednak coś z nią nie tak.

Anaconda jakie Majka ma juz dlugie i piekne wloski :)
IwonaC sukienka jest do kolan a korzuszek krotszy.
Elisabeth a buty kupilam brazowe pod kolor sukienki-czekoladowe

no i mam chwilę na BB :happy::happy::happy:

Majka u babci, obiad gotowy, Darka jeszcze nie ma

tylko że tak długo nadrabiałam że już nie pamiętam co miałąm napisac, a już mi sie nie chce wracac

acha... co do parujących okien to u mnie tez masakra :no: jak jest mróz na dworze, to obowiązkowo musze rano wycierac okna :angry::angry::angry:

anaconda tez musze powiedzieć że masz śliczną córeczke i te jej włosy .... :-)

co do spacerów, to u nas obowiązkowo jeden i to taki 1,5-2 godzinny, a nieraz nawet dłuższy, trzeba sie dotleniac i wszyscy na tym krzystamy, bo trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi, a jak sie biega i chodzi cały czas to nie jest tak zimno, a ja zdiś sprawiłam sobie czapkę, tak więć już zimy sie nie boję :tak:

acha... i jeszcze musze dodac, ze ja tez często sama kombinuje z włosami i skutki są marne, kiedyś tak podcinałam grzywke, bo ciągle mi było nierówno, ze zostało mi pół grzywki :-D

reklama
hej wam..
ja po pracy od razu miałam gościa,,ciotka przyjechała,,tzn moja szwgaierka, wypiłyśmy kawe,a potem kolezka wpadł,,bo poszeł po pierścionekz areczynowy dla kumpeli--(chyba ślub sie szykujeA)..
a my kebabka zjedlismy sobie,,matus zajada teraz czekoladke pieniązki,,a ja do was,,ale mus sprawdzac prace,,znowu,,jzu mam dosc..

Do góry