reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Ja zabrałam się za prasowanie a ty dzwoni moja mam czy może do mnie przyjechać i jak mam jakieś prasowanie to ona poprasuje 

.
Ha właśnie weszła, to ja spadam

No właśnie w tym problem, panienka bez obowiązków i rozumu.
Dobry tekst z chłopem w domu

Pycha przychylam się do zdania koleżanek urodziny 1 listopada to nic złego ani dziwnego dzień jak co dzień, a mama napewno sie ucieszy

Ha właśnie weszła, to ja spadam

Wspolczuje takiego dnia, a kolezanka to przegina 4 godzchyba nie ma nic do roboty i nie wie co to znaczy miec 2 dzieci i dom na glowie
Ania 138 oj to dzień nieiekawy a koleżanka udana ale moi znajomi też zawsze maja więcej czasu niż ja i jak juz przyjda to siedzą w nieskończonośća że większośc nie ma dzieci to im się wydaje że w moim życiu jedyna zmian to tylko maluszek a reszta bez zmian
![]()
No właśnie w tym problem, panienka bez obowiązków i rozumu.
Dobry tekst z chłopem w domu

Pycha przychylam się do zdania koleżanek urodziny 1 listopada to nic złego ani dziwnego dzień jak co dzień, a mama napewno sie ucieszy

E
Ewcia81
Gość
sikoreczka nono nie zazdroszcze..
kurcze u mnie w przedszkolu grasuje własnie angina,,ale Matus zdrowy i mam andzieje ze tak zostanie...
a wogole to dzien dobry...
pozdrawiam was,,duz o nie pisze bo mnie glowa bolii,,,buuu
kurcze u mnie w przedszkolu grasuje własnie angina,,ale Matus zdrowy i mam andzieje ze tak zostanie...
a wogole to dzien dobry...
pozdrawiam was,,duz o nie pisze bo mnie glowa bolii,,,buuu
Sikoreczka nie zazdroszcze. I juz to sobie wyobrazilam w wykonaniu moich dzieci -do ktorego podejsc? ktoremu pomoc...
A ja mam wszystko wyprasowane -wczoraj stanelam pzry desce, spielam sie i wyprasowalam.:-) Ale to jest stan przejsciowy ;-), tzn. do czasu, kiedy nie sciagne prania.

A ja mam wszystko wyprasowane -wczoraj stanelam pzry desce, spielam sie i wyprasowalam.:-) Ale to jest stan przejsciowy ;-), tzn. do czasu, kiedy nie sciagne prania.

RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja miałam dzis straszny dzień, najpierw mały od rana marudził a potem zbadałam mu tempke i okazało sie ze jest gorączka... własnie wróciłam od lekarza, płucka i oskrzela czyste na szczescie, to tylko przeziębienie ale z werandowania i tak nici...
ciepłe buziaki dla wszystkich mamus i dzieciaczków! mam nadzieje ze jutro bedzie mi dane Was poczytac!
ciepłe buziaki dla wszystkich mamus i dzieciaczków! mam nadzieje ze jutro bedzie mi dane Was poczytac!
dawna cloe
Mamy lutowe'08
No i w końcu zasłużona chwila dla siebie
dzidzia śpi gary pomyte kolacja zjedzona
Rniferku Mikołajowi życzę zdrówka Przeziębienie to drobiazg a na spacery jeszcze się nachodzisz
Asiulinka tak to już jest że robota w domu to robota nieprzerobiona końca nie widać
Ania 138 ale by mi sie taka mama przydała Przekaż że jak będzie jej brakowało prasowania to zapraszam do mnie
;-)
No i wklejam xdjęcie brzucha Oj z Julcią nie było łatwo

Rniferku Mikołajowi życzę zdrówka Przeziębienie to drobiazg a na spacery jeszcze się nachodzisz
Asiulinka tak to już jest że robota w domu to robota nieprzerobiona końca nie widać

Ania 138 ale by mi sie taka mama przydała Przekaż że jak będzie jej brakowało prasowania to zapraszam do mnie

No i wklejam xdjęcie brzucha Oj z Julcią nie było łatwo
Załączniki
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam wieczorkiem ja na chwilkę tylko poczytać co tam u was.
Sikoreczka to miałaś w domu mały sajgon i zdróweczka dla małego.
Pycha jak i mężowi się pomysł spodoba to jak dla mnie też nie widzę przeciwwskazań na 1 listopada.
Cloe wow jaki ładniusi brzusio.Tak patrzę na fotki i żałuję,że ja nie mam ani jednego zdięcia z brzucholkiem na wierzchu zawsze w ciuchach.Twój jest supcio

Sikoreczka to miałaś w domu mały sajgon i zdróweczka dla małego.
Pycha jak i mężowi się pomysł spodoba to jak dla mnie też nie widzę przeciwwskazań na 1 listopada.
Cloe wow jaki ładniusi brzusio.Tak patrzę na fotki i żałuję,że ja nie mam ani jednego zdięcia z brzucholkiem na wierzchu zawsze w ciuchach.Twój jest supcio

Podziel się: