reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

SIKORECZKO-biedny Adrianek przeczekaj noc moze czyms sie zatrul i mu do rana przejdzie jak nie to umow sie na wizyte lekarza...a przy anginie faktycznie goraczka powinna byc

reklama
Ja zabrałam się za prasowanie a ty dzwoni moja mam czy może do mnie przyjechać i jak mam jakieś prasowanie to ona poprasuje :tak::-D:-D.
Ha właśnie weszła, to ja spadam :-D:-D:-D

Wspolczuje takiego dnia, a kolezanka to przegina 4 godz:szok::szok: chyba nie ma nic do roboty i nie wie co to znaczy miec 2 dzieci i dom na glowie

Ania 138 oj to dzień nieiekawy a koleżanka udana ale moi znajomi też zawsze maja więcej czasu niż ja i jak juz przyjda to siedzą w nieskończoność:baffled: a że większośc nie ma dzieci to im się wydaje że w moim życiu jedyna zmian to tylko maluszek a reszta bez zmian:baffled:

No właśnie w tym problem, panienka bez obowiązków i rozumu.

Dobry tekst z chłopem w domu :-D:-D:-D
Pycha przychylam się do zdania koleżanek urodziny 1 listopada to nic złego ani dziwnego dzień jak co dzień, a mama napewno sie ucieszy :tak:

ANIA zazdroszcze tez bym chciala zeby ktos za mnie poprasowal:sorry::-)

SIKORECZKA alez ty mialas przejscia:szok::szok: wspolczuje mam nadzieje ze Adriankowi przejdzie do jutra buziaki dla niego:-)

Ja juz mowie dobranoc:-)

sikoreczka nono nie zazdroszcze..
kurcze u mnie w przedszkolu grasuje własnie angina,,ale Matus zdrowy i mam andzieje ze tak zostanie...

a wogole to dzien dobry...

pozdrawiam was,,duz o nie pisze bo mnie glowa bolii,,,buuu

Sikoreczka nie zazdroszcze. I juz to sobie wyobrazilam w wykonaniu moich dzieci -do ktorego podejsc? ktoremu pomoc...:confused2:
A ja mam wszystko wyprasowane -wczoraj stanelam pzry desce, spielam sie i wyprasowalam.:-) Ale to jest stan przejsciowy ;-), tzn. do czasu, kiedy nie sciagne prania.:confused2:

ja miałam dzis straszny dzień, najpierw mały od rana marudził a potem zbadałam mu tempke i okazało sie ze jest gorączka... własnie wróciłam od lekarza, płucka i oskrzela czyste na szczescie, to tylko przeziębienie ale z werandowania i tak nici...

ciepłe buziaki dla wszystkich mamus i dzieciaczków! mam nadzieje ze jutro bedzie mi dane Was poczytac!

No i w końcu zasłużona chwila dla siebie:-p dzidzia śpi gary pomyte kolacja zjedzona:-p
Rniferku
Mikołajowi życzę zdrówka Przeziębienie to drobiazg a na spacery jeszcze się nachodzisz
Asiulinka tak to już jest że robota w domu to robota nieprzerobiona końca nie widać:baffled:
Ania 138
ale by mi sie taka mama przydała Przekaż że jak będzie jej brakowało prasowania to zapraszam do mnie :-p;-):tak:
No i wklejam xdjęcie brzucha Oj z Julcią nie było łatwo

Załączniki

• Obraz 128.jpg
    Obraz 128.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 129.jpg
    Obraz 129.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Witam wieczorkiem ja na chwilkę tylko poczytać co tam u was.
Sikoreczka to miałaś w domu mały sajgon i zdróweczka dla małego.
Pycha jak i mężowi się pomysł spodoba to jak dla mnie też nie widzę przeciwwskazań na 1 listopada.
Cloe wow jaki ładniusi brzusio.Tak patrzę na fotki i żałuję,że ja nie mam ani jednego zdięcia z brzucholkiem na wierzchu zawsze w ciuchach.Twój jest supcio:yes::yes:

Do góry