reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my na wsi byliśmy,no i dlatego mnie nie było..
A teraz czekam na M,bo am byc na skype niedługo,,a Matus śpi..bo......:szok::szok:doznałam szoku,,mój mały zadławił mi sie cukieriem i zaczął sie dusić,myśłałam,z e umre :szok:z ze strachu,,,ale wzielam go do góry nogami,po plecach,,rece,,matkow ypluł go,,,a ja myślaąłm,ze normalnei umre ze strachu,,teraz spi,bo z płaczu mi usnął...:eek::szok:

reklama
Witam.

Ale tutaj stron napłodzonych:szok::-) Przeczytałam tylko pierwszy post. Mój małżonek też gada, że nic nie robie . Muszę go kiedyś zostawić z dzieckiem samego to zobaczy co znaczy 'nic' nie robić:tak:Pozdrawiam. Może tu jeszcze zajrzę ale wy to chyba już się tutaj na wirtualny wylot znacie;-)

Witam po południowo! Zarządziłam dziś rodzinną popołudniową drzemkę, ale było fajnie:tak:Od razu się człowiek lepiej czuje i na kawkę nabrałam chęci.
Ewcia przeżycia nie do pozazdroszczena:no: Też to przeszłam z Adikiem. Brrrr....
Iwona21 witamy i zapraszamy do pisania:-)
Elisabeth normalnie się scyzoryk w kieszeni otwiera:wściekła/y: U nas nie robią problemów z ochrzczeniem dzieciaków z cywilnych związków ale ten ich cennik jest dobijający:baffled:
Gosiaczku trzymam kciuki za fasoleczkę:-)

Witam Ależ dziś był senny dzien Porażka nic sie nie działo a mnie przy okazji nic się nie chciało. Jak pracowałam taka niedziela byłaby całkiem całkiem ale teraz:-( W tygodniu przynjmniej mam rytm dnia w weekend cały rytm szlak trafia a pozostałym członkom rodziny nic sie kompletnie nie chce:cool:
Elizabeth w takim razie nie pozostaje ci nic innego jak w kierunku Czeladzi wyruszyć w strony Sikoreczki. Kto wie jak teraz będą problemy z chrztem to też tak zrobi choć wtedy z parafii potrzebne jest zaświadczenie że nie ma rzadnych przeciwskazań a skoro brak ślubu kościelnego to dla nich problrm ....Z drugiej strony skoro niektórzy księza nie widza w tym problemu w takim razie nie ma w prawie kanonicznym przeciwskazań a więc jest to tylko widzi mi sie konkretnego księdza:wściekła/y: Brak mi juZ sLOw:wściekła/y:
Ciekawe jak tam Iwonka:tak:

Hej wieczorkiem, ale nam dzisiaj dzień zleciał.
Po 14 pojechaliśmy po buty dla Mariusza, potem do mojego taty na obiad i kawę i juz poczekaliśmy aż mama wróci z Ustronia i tak się zrobiła 20 jak do domu wróciliśmy. Majka dostała maskotkę Krecika :tak:, jutro Wam pokażę, poprosiła tylko jeszcze żeby jaj kupić ziemię bo krecik mieszka w ziemi :laugh2::laugh2::laugh2:.

Czy jeszcze widać moje suwaczki?

iwona21 witaj i pisz z nami. Znamy się znamy i Ciebie też chętnie poznamy :tak:

Ewcia :szok: dobrze że zachowałaś zimną krew i wiedziałaś co robić, bardzo Wam współczuję, aż mi dreszcz przeszedł jak to czytałam :no:.

U nas tez nie robią problemu z chrzcinami, pół roku temu ciocia męża chrzciła córkę a oni mają tylko cywilny.

Dobrej nocki wszystkim! Zmykam bo cosik mnie głowa boli.
Aniu nadal widac twój suwaczek Dawidka x2. Trudno coś na to poradzic. A jakbyś je spróbowała wykasowac na tej stronce z której pochodzą:confused2:

No właśnie próbowałam :crazy:, ale mnie to :wściekła/y:. Ciekawe dlaczego ja ich nie widzę?
Sikoreczka spij dobrze to może ból minie a jak by co to mi przeszło po czopku Pyralginy :zawstydzona/y::tak:.
Dobranoc

Ewciu, co za koszmar...! Dobrze, że zachowałaś trzeźwość umysłu i zareagowałaś... ale domyślam się, jak straszne to musiało być dla Was przeżycie... :no:

reklama
Hej dziewczynki. Juz jestem, ale bylo fajnie wypoczelam troszke zregenerowalam sily. Bylysmy z mama wczoraj na targu - kupila mojej malej kurtke zimowa, ale taka fajna ze sama tez bym sobie taka kupila:tak:, a ja sobie kupilam kolczyki:sorry:. Przyjechalam wieczorkiem wiec tylko dzieci pokapalam i spac. Moj Kuba niestety zareagowal na zmiane czasu i wstaje mi przed 6 dzis wstal o 5.45:szok::szok:. Mam nadzieje ze mu to przejdzie bo ja sie wykoncze tak rano wstawac:baffled:.

IWONKA 2006 Z OKAZJI WSTAPIENIA NA NOWA DROGE ZYCIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - DUZO MILOSCI:-):-)
ANIA ja widze 2 suwaczki Dawidka.
EWCIA normalnie az mnie ciarki przeszly ale jestes dzielna kobietka i zachowalas zimna krew..
No nic ide wyszykowac Natalke do szkoly

Do góry