reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pobyt w Pl w sumie udany szkoda,ze krotki bo troche nastawilismy sie na dluzsze wolne ale kolega meza sie rozchorowal a robota sie zwalila i musielismy wracac.Pare imprezek zaliczylismy Victor sie wybawil z babciami.Nastepny wyjazd na rozwod tesciow bo jako swiadkowie idziemy.

reklama
Ja mam nadzieje,ze milo bedzie i decyzja sadu bedzie taka na jaka liczymy no ale to sie okaze.Tesc uprzykza zycie i jak by sie udalo go eksmitowac to bedzie git.Bo to nie tylko o rozwod chodzi ale i o eksmisje jego.Boje sie malego tam zostawiac bo on jest nieobliczalny,w sumie jeszcze nikomu nic nie zrobila ale kto wie kiedy mu cos odbije.Moim zdaniem tesciowa i tak za dlugo czekala.

A chyba ze tak to rzeczywiscie bedzie lepiej. No nic ja musze uciekac po pierwsze troche sprzatnac potem na zakupy i po Natalke a pozniej goscie. Wieczorem z Natalka na rozaniec ( dobrze ze sie juz ten pazdziernik konczy:-p). Pewnie juz dzis mnie nie bedzie. Wiec milego dnia wszystkim papa:-)

witam z ranka:blink:
wstalam dzis jak do pracy chcociaz pracodawca wczoraj nie dzwonil czy przywioza mala ale zawsze pon mialam wolne a wtorek praca wie wstalam ciekawe czy przyjada :dry:
moj maz dostal podwyzke i zastanawiam sie czy mozna to jakos uczcic sama nie wiem jak:confused:

hey

ja mam zapałki w oczach - młody od drugiej w nocy wariuje... pogorszyło mu sie i nie mógł oddychac... zbeczałam sie z tego wszytskiego... ciezko jest patrzec na takiego maluszka i widziec jak cierpi... o szesnastej jedziemy do lekarza, nich go jeszcze raz obada - miało ak szybko wszytsko przejść a juz minał tydzien i tylko gorzej...

temat facetów - tematem rzeka... prawda jest taka ze im mniej oczekujemy tym mniej sie zawiedziemy... to jest moja filozofia zyciowa, naprawde bezbolesna... kiedys starałam sie ubarwiac nasza milość na wszystkie sposoby, ale nie widząc odzewu tez przestałam to robic...

KASIULA jasne ze podwyzke trzeba uczcić!
VICI następny wyjazd bedzie na pewno bardziej udany!!

Dziendoberek.:-D
Ja juz z rana mialam nerwy, bo Maciek obudzil Grzesia. Ale na szczescie udalo mi sie go uspic z powrotem. A mi przeszlo i mam normalny humorek (na razie ;-)).:-)
Vici witaj z powrotem:-)
Kasiula no pewnie, swietuj. -najlepiej kup sobie cos!;-):-D

:-)Dzień dobry! Zaprowadziłam już Adrianka do przedszkola, a Madzia mi się też zbuntowała na spanie. U nas dziś chłodnawo i troszkę zmarzłam. Chciałam sobie kupic mięsko ale zrezygnowałam. Są takie kolejki:szok::szok::szok: jakby na najbliższy tydzień sklepy mieli zamknąc:confused::baffled: Najgorsze jest to że i tak będę musiała jutro postac w kolejkach.:dry: Madzia się wieczorem z takim larmem wybudziła, nie mogłam jej uspokoic. Aż się cała trzęsła. Obie dolne czwóreczki ruszyły. Jedna już przebita ale musi ją to mocno bolec. Dałam jej apap i na szczęście resztę nocy ładnie przespała.
Vici witamy spowrotem :happy2:
Kasiula poświętuj!!
Iwonac.28 ja to cię podziwiam że ty przy maluchu tyle potrafisz zrobic:tak: Ja wczoraj zmywałam to mi sąsiadka przyleciała, bo myślała że się coś stało. Magda trzymała mnie za spodnie i darła:szok: I tak jest przy wszystkim. A śpi po pół godzinki albo w wózku:dry:
Idę na kawusię i wstawic obiadek!:-)

reklama
Dzien doberek!!!
czoraj mnie nie bylo na necie, bo caly dzien prawie poza domem bylam...jak rano o 8 wybylam tak wrocilam o 17. bylam zrobic malej zdjecia do paszportu, kurcze tak super wyszla taka mala pultka pokazalabym wam ale nie mam skanera zeby je zeskanowac...potem pojechalam do szwagierki i tesciowej posiedziec no i z mala do lekarza na U3 wszystko z nia dobrze dostala kropelki do noska i mi ja zaszczepili na krztusiec blonnice polio zapalenie watroby typu B tezec, kolejna wizyta U4 zeka nas 30.11 i kolejne szczepienia...myslalam ze bedzie marudzic po szczepieniu czy goraczkowac ale bardzo dzielnie zniosla samo szczepienie i po szczepieniu tez nic ej nie bylo cale szczescie aha pani doktor kazala zmienic nam mleczk bo malej wysypka na twarzy nie znikla z milumil HA1 na aptamil HA1 to pierwsze ma podobno duzo cukru w sobie i o moze z tego powodu co do kupek to mm sie nie przejmowac tm ze s zielone tak podobno jest po mlekach HA hipoalergicznych...
Normalnie to mi Hanifka chodzila spacc o 21-21:30 po przestawieniu zegarko zasypia mi o 20-20:30 i wstaje godzinke szybciej czyli o 9:00 pasuje mi to nawet bardziej bo maz wraca o 19 z pracy to mamy troszke wiecej czasu dla siebie...

Do góry