vici
mama Victor´a & Raphael`a
A ja zapomnialam
Iwonka z okazji slubu wszystkiego naj naj i zyjcie w szczesciu do konca zycia
Iwonka z okazji slubu wszystkiego naj naj i zyjcie w szczesciu do konca zycia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hey
ja mam zapałki w oczach - młody od drugiej w nocy wariuje... pogorszyło mu sie i nie mógł oddychac... zbeczałam sie z tego wszytskiego... ciezko jest patrzec na takiego maluszka i widziec jak cierpi... o szesnastej jedziemy do lekarza, nich go jeszcze raz obada - miało ak szybko wszytsko przejść a juz minał tydzien i tylko gorzej...
temat facetów - tematem rzeka... prawda jest taka ze im mniej oczekujemy tym mniej sie zawiedziemy... to jest moja filozofia zyciowa, naprawde bezbolesna... kiedys starałam sie ubarwiac nasza milość na wszystkie sposoby, ale nie widząc odzewu tez przestałam to robic...
No no, dobry pomysł i może za jakiś czas suwaczek dojdzie ;-)chcialam w sumie poswietowac z mezusiem moze zaniose kolacje na gore zapalr swieczki![]()
Wiem Kochana, ze tak może być,ale teraz jest ciężko a jak się drugie maleństwo pojawi to już du*a... no ale może mąz podwyżke dostanie to może coś będzie lepiej...ELIZABETH nie rezygnuj z drugiej dzidzi!!! jak juz pójdziesz do pracy, to sie odwlecze i róznie moze byc....