reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka ślicznie wyglądałaś. Cieszę się, że wszystko poszło tak jak planowaliście. Brzunio jaki już duży. Fajnie :tak::tak::tak:

Buziolki dla Vanesski. Bidulka.

A my w końcu nigdzie nie poszliśmy bo cały dzień siąpił deszcz :baffled: Trochę smutno, bo to jedyny taki dzień w roku pełen melancholii. Ale trudno. Pomodlę się w domku za dusze zmarłych.

reklama
chyba nie bede oryginalna, gdy napisze ze IWONKA ślicznie wyglądałaś, ale naprawde ŚLICZNIE WYGLĄDAŁAŚ!!! i brzusio takie słodkie!!! jeszcze raz wszytskiego dobrego!!! super ze impreza sie udała!!!

PYCHA DUŻO ZDRÓWKA I SŁONECZKA DLA MAJCI Z OKAZJI SKOŃCZENIA DWÓCH LATEK!!!!

KLAVELL
ale miałas pecha z tym konsulatem!

ja dziś w domu siedziałam, miki znów w nocy sie dusił - juz chcieliśmy jechac do szpitala ale jak pomyśleliśmy kto moze byc na dyzurze 1 listopada to stwierdziliśmy ze to bez sensu... o dziwo w dzień młody nie ma wiekszych problemów z oddychaniem , a w nocy tragedia...

cały dzien sie nudze.....

Dzieki dziewczyny:) Ja tez w koncu nigdzie nie bylam bo sie rozpadalo.....moze jutro sie wybierzemy.Teraz ide szykowac dziecko do kapieli.

witajcie wieczorkiem
iwonko ślicznie wyglądaliście... super,ze imprezka się udała... fajna ta foteczka jak córcia się tuli do brzuszka (dosyć już widocznego;-))...
sikoreczko - mam nadzieję,ze głowa jakoś przestała już boleć... ja cześto miewam okropne migreny więc znam ten ból...
pycha - ciasto mniam mniam... mam nadzieję że się udało... i wszystkiego najleoszego dla córeczki z okazji skończenia 2 latek... duża już z niej pannica... kiedy to moja była taka?:rofl2:
sewa - jeszcze nic straconego... jutro jest dzień zaduszny i może pogoda dopisze... no i atmosfera jeszcze świąteczna będzie:tak:
pozdrawiam i dobrej nocki życze
mój młody już śpi i wreszcie można odetchnąć

Witam wieczorkowo!:-) Małe mi dziś dosyc szybko padły co mnie bardzo ucieszyło bo niestety główka co jakiś czas daje o sobie znac. Cmentarz odwiedziłam z mamą i dzieciami. Śmiac mi się chciało bo Adrianek chodził po cmentarzu i na cały głos gadał "czy tu też są ci wszyscy zmarzli?"
Iwonko zdjęcia super a ty wyglądałeś ślicznie:tak: Brzusio supcio i bardzo mi się podoba zdjęcie Vanesski jak śpi na twoim brzuszku. To takie słodkie:laugh2:
Pomykam do łóżeczka. Jutro po południu jedziemy na zaległe urodzinki. Strasznie się cieszę o dawno nie gadałam z kuzynką:-D Zalatane jesteśmy obie i brakuje mi jej:eek:
Dobranoc!

reklama
Dziendobry wszystkim.Ja dzis pierwsza o dziwo bo maly niedawno zjadl i juz spac mi sie nie chce:-)Wczoraj bylo slicznie i slonce swiecilo i dzis tez sie zapowiada.Popoludniu na zakupy musimy jechac co by na naszej malej imprezce niczego nie zabraklo:-D

Do góry