reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aniab - haaa ... wiem jak to jest... przez 1,5 roku miałam weekendowego mężyka... m pracował w innym mieście... i cąły tydzień ja ze wszystkim sama... no i różnie to bywało... no ale ten etap mam już za sobą (na szczęście) i jakby kiedykolwiek znowu praca poza naszym miastem to jedziemy razem....... bo nikomu ta rozłąka się nie przysłużyła:sorry:... człowiek tylko odwyka od siebie............... i jakieś nieporozumienia............

reklama
No właśnie my mielismy przez to maleńki kryzys ale już się unormowało:-)Teraz jest dobrze i ta nasza rozłąka jeszcze trochę potrwa bo chcemy się wybudować i wtedy mąż zjedzie tutaj no i oczywiście chcemy zobaczyć jak sytuacja w naszym kraju się będzie przedstawiać i czy ja pójdę do pracy czy może otworzymy jakis swój interes

Znów to samo z lekarzami u nas:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Od 9 rano dzwonię żeby zarejestrowac dzieci do lekarza i france nie odbierają:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: I jak wreszcie któraś łaskawie odebrała to poinformowała mnie że już dzisiaj lekarza nie będzie:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Normalnie granda, żeby z chorym dzieckiem nie można było do lekarza pójśc bo przyjmuje trzy godziny:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Jak tylko Madzia dostanie ostatnią szczepionkę to przepiszę ich gdzieś indziej, bo ja już siły nie mam:crazy::crazy::crazy: Znalazłam już dwie przychodnie są dośc kawałek od nas ale jak nie będzie wyjścia to chocbym miała autobusem dojeżdżac to się przepiszę:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Sikoreczka oj to masz pecha. Ja jestem już w 3 przychodni i ta mi najbardziej odpowiada bo nie trzeba nawet wcześniej rejestrować dzieci. Przychodzisz, rejestrujesz się i tyle. Właśnie zaraz jadę po Madzię i odrazu jedziemy na kontrol do lekarza. Ciekawe tylko na kogo trafimy bo nasza lekarka na urlopie:-(Tak nie lubię do innej chodzić:tak:Do później:-)

Ja tez mam lekarza gdzie nie musze sie wczesniej rejstrowac po prostu ide i juz.Jak bym miala sie rejstrowac to kicha,moja znajoma tak ma i na wszystko trzeba sie umawiac.
Hana co do twojego pytania to u nas kwitnie:-Djest chyba jeszcze lepiej jak kiedys i mimo uplywu lat rutyny nie widac:yes:

Alez dzis zmarzlam.....prawie 3 godziny na powietrzu spedzilismy.Po drodze z przychodni na plac zabaw musielismy oczywiscie wstapic no i zakupy a to wszystko kawal drogi od domu.Ledwo przylazlam.Rece mi zmarzly a nie mam rekawiczek......Obiadek zaraz gotowy bedzie.
Hana u mnie klapa:-(wogole nie mam checi.....:zawstydzona/y:

Hej Kobietki!

A ja już odliczam dni do przyjazdu męża, dziś na kawke do sąsiadki jutro do kolezanki takze czas do środy szybko zleci, ale mi sie dluzy ze hej!!!

w bydzi tak piekne słoneczko

mam pytanko :czy któraś z WAs podczas karmienia piła zwykła, rozpuszczalna kawe? bo ja jade cały czas na ince, a marzy mi sie kofeinka!
He he Bydzia niedaleko to i u mnie piękne słonko!!!
Tak jak dziewczyny wcześniej pisały mała delikatna kawka nie zaszkodzi...
a u Was jak kobietki w tych sprawach - że teraz ja będę "wscibska":-p:cool::rofl2:
U mnie ? hm? jak męża nie ma , a nie ma go od 4 m-cy to pustaka w łózka, ale jak na weekend przyjedzie to "wióry lecą":-D:-D:-D, tak na prawde to jestem ciekawa jak to będzie jak już na stałe przyjedzie, hm? mam nadzieję ze dobrze:tak:

Ania138- zdjęcia super ale fajna z Was rodzinka, a mąz jaki przystojny, fiu fiu:-)

Sikoreczka pokoik Wam się udał, bardzo przytulny, ja lubię oglądac zdjęcia wnętrz i czerpac inspiracje:tak:

Bodzinka Twój Karolek jak na roczniaka to wydaje sie być dużym chłopcem, fajny jest:tak:

Juleczko dużo zdrówka z okazji urodzin!!!

no to dziewczynki widzę,ze nie jest tak źle:tak:;-):cool:
iwonka2006..... poczekaj jeszcze troszke... ponoć 4, 5 m-c się rozkręca kobitka w ciąży..
sikoreczka - no przykro mi z tymi lekarzami............ oj ta nasza służba zdrowia:no:
elisabeth - oj wióry będa leciec już wkrótce:-D;-):rofl2: fajne takie czekanie:tak:
oki młody znów przysnął... zaliczyliśmy spacerek... do obiadku przygotowane.......... no i chwilka dla siebie.... no ale muszę do córci lecieć
papa

A mój synak spał raptem godzinkę... ale moze to i dobrze bo wykorzystamy ładna pogodę i pójde na spacerek... no to pa Kobitki!!!

reklama
a u Was jak kobietki w tych sprawach - że teraz ja będę "wscibska":-p:cool::rofl2:
O tym ze jestem tez kobieta a nie tylko matka staram sie zawsze pamietac:tak:. Codziennie rano sie maluje ukladam troche wloski od czasu do czasu zmieniam wyglad ( ostatnio zmienilam wlosy z blondu na ciemny braz);-). Z M tez nam sie dobrze "wspolpracuje" ha ha:laugh2::laugh2:. Tylko ostatnio czuje sie strasznie przemeczona i poprostu chce sie polozyc i spac, ale moze jak @ sie skonczy to i przemeczenie minie;-):laugh2::rofl2:.

A tak w ogole to ja juz po spacerku po obiadku i zaraz Kuba pojdzie spac :-)

Do góry