reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sikoreczka79 - wow! Jaki długi pościk ;-):-D

ania138 - fajnego masz męża! Dobrze, że docenia Twoją pracę w domu, przy dzieciach :)

Sewa - jak tam z angielskim? Poprawiło się coś?

Iwonka - mam nadzieję, że takich przykrych niespodzianek już więcej mieć nie będziesz...

RENIFER_24 - co mogę napisać? Życzę Ci dużo siłý, trzymaj się!

reklama
sikoreczka brawa dla Magdusi :tak::tak::tak:

Leika z angielskim..... porozmawiałam z panią i doszłam do wniosku, że odpuścimy na czas jakiś. Spróbujemy od grudnia. Jędrek ma teraz ciężki okres. Wchodzi w okres buntu, tęskni za tatą. Wszystkiego trochę za dużo. Nic na siłę. Zestaw startowy mamy, pracujemy w domu. Śpiewamy piosenki, bawimy się tak jak na zajęciach. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co do skakania po kałużach...sikoreczka, może i masz rację, że na Jędrka tak wpłynęła ta reklama Kubusia :confused: Nie pomyślałam o tym :baffled: a faktycznie to może być to, bo on nigdy mi w kałużę nie wszedł, omijał dużym łukiem.

Dobra zmykam spać. Dobranoc.

Sikoreczka brawa dla Madzi.:tak:
reniferku zycze przespanej nocy!
Iwonka wspolczuje sprzatania.:baffled:
Nie wiem, czy mialam jeszcse cos napisac.
A teraz mowie juz dobranoc. Zycze spokojnej nocki.

A ja jeszcze wdepnęłam tu do Was:tak: Cholerka to BB to mój nałóg :baffled:

Ania138 jak mi przypomniałaś o nocnych markach to, aż sama do siebie zaczęłam się śmiać. Niezłe to było :-D:-D:-D Dawałyśmy czadu :-D:-D:-D:-D

A u mnie zaczynają grzać kaloryfery :tak:na razie są takie sobie, ale mam nadzieję, że zaraz nagrzeją się odpowiednio.
:-DTo tak jak u mnie, jesteśmy BBnałogowcami :cool2:.
No :-D:tak::-D nocne marki były fajne, takie gadatliwe ;-)
No to dobrze że zaczynają grzać bo nocka dzisiaj zimna, przynajmniej u mnie.

ania138 - fajnego masz męża! Dobrze, że docenia Twoją pracę w domu, przy dzieciach :)
No, trafiło się ślepej kurze ziarno, nie idealne ale zjadliwe ;-)
Spokojnej nocki życzę Tobie i Renifer, no i pozostałym też :tak:

Sikoreczka ale tasiemca walnęłaś :-D:-D. GRATULACJE DLA MADZI

siema
ja własnie wstalam, młody budził sie co 1,5 h na jedzenie (a zawsze w
nocy co 4h) az mi w koncu mleka zabrakło i był ryk... generalnie synus
jest nerwowy, dzis przyjezdza znów lekarka go osłuchac,bo przez 2,5 tyg
mlody sie meczy a dzis w nocy naprawde cieżko i płytko oddychał...
położyłam go trez na termoforku, bo standardowo go brzuszek bolał i
sobie ładnie poprutał... od trzeciej w nocy spał juz ze mną bo nie
miałam siły go co chwile wkładac do łózeczka
miłego dnia!!!

Witam w ten zimny poranek:-):-)
Reniferku przytulamy was mocno.
Ania komplecik fajny a cena też bardzo, bardzo:-)
Iwonka no to sprzatania miałaś.
Iwona ta nauczycielka to zdecydowanie przesadza, ja taki poziom to miałam w 4 albo i 5 klasie:szok:
Aniab tak, tak ze Szwecji do Mikołaja zdecydowanie bliżej:-)
Elisabeth powodzenia w szukaniu dobrzj i dobrze płatnej pracy:tak:
Ja też uzałeżniłam się od BB i mąż się wkurza i jak wraca z pracy to mnie wyrzuca od kompa;-)
Sąsiadów zalać na szczęscie nie mogłam bo mieszkamy na parterze ale mój M miał ze mnie ubaw:-p
Mam nadzieje,że wszytkie awarie już naprawione i woda i ogrzewanie działają:-)

Dzień dobry!

Ale u mnie leje deszcz :baffled: miałam iść do rodziców, chyba jednak sobie odpuszczę.

Renifer ja już nie wiem co mam Ci poradzić :confused: Trzymam kciuki, aby Wasze problemy poszły szybko precz. Tulę mocno.

Ania138 Twoje teksty mnie rozwalają :-D:-D:-D z tym ziarnem :-D:-D:-D super. Z samego rana, w paskudny dzionek dawka śmiechu :tak:Podobało mi się :-)

Dzień dobry. U mnie dziś nocka też ciężka była bo Matek mi płakał od 1 w nocy:szok:Nie wiem co mu się stało ale chyba coś mu się złego sniło. Spał więc ze mną:tak:Potem płakanie było po 4 godzinkach a nad ranem przyszła do mego łóżka też Madzia:confused:Nie wiem co to było ale podziałało na moją dwójkę:-D
Sikoreczka ale się córcia ci rozpędziła:tak:Gratulacje i oczywiście pochwały dla Adrianka za pożegnanie z duchami;-):tak:
Reniferku trzymam kciuki że z Mikołakiem wszystko ok było:tak:
A ja pędzę obiad nastawić bo Matek poszedł już spać. Chyba odsypia tą przerwę w nocy:-)

reklama
Bodzinka u mnie całe szczęście zaczęli grzać wczoraj, późnym wieczorem.

Aniab może faktycznie małemu coś się przyśniło niedobrego.

sikoreczka obejrzałam też inne filmiki :tak:ale masz fajne dzieciaczki :tak: a jak do siebie są podobni.

Do góry