reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IWONKO masz zupełna rację! mi tez lekarka przeciez kazała działac tym termometrem, nawet pokazała co i jak, a większość lekarzy tego zakazuje... tak samo jest z pielęgnacją a niestety często jest tak ze dziewczyny ktore mają pierwsze dziecko to chłoną wszystkie rady - niekoniecznie dobre - jak gąbka... ze mną jest tak samo... :baffled::baffled:

ja biore smyka do łózia i zmykam spac... niestety musiałam najeść sie na noc bo mi mleka zaczeło brakowac... wazniejsze dziecko niz chudniecie ;)
dobranoc!

reklama
Rety ja dopiero siadłam :baffled: Musiałam trochę mieszkanko ogarnąć, bo wyglądało jakby jakaś trąba powietrzna przeleciała.

Reniferku trzymam kciuki, aby wszystko wróciło do normy.

A ja próbuję buszować na naszej klasie ale ta stronka tak wolno chodzi:szok:
No wolno chodzi i jeszcze co chwila mnie wywala, że jakiś błąd :baffled: ale oni cały czas coś tam ulepszają, pewnie niedługo to minie.

Iwonka ile ludzi, tyle racji :baffled: najlepiej to wsłuchać się w potrzeby dziecka posłuchać rad i wybrać te, które same uważamy za słuszne.

Ja już chyba zmykam. Jeszcze pogadam sobie z M i idę spać.

Dobranoc wszystkim. Spokojnej nocy życzę.

Ja też zmykam już do łózia. Jakoś nic mi się dziś nie chce i nawet za wiele nie pisałam:baffled:Ale jutro to nadrobię. Boli mnie gardełko...:-(Chyba i do mnie wirus zmierza:no:Dobranoc

Wszystkie zmykają a ja właśnie znalazłam chwilkę :tak:.
Mamy już cyfrę :tak::-D, udało nam się ustawić. Kanałów mamy teraz 200 z hakiem a ja i tak oglądam Blade bo tego filmu to nie odpuszczę :cool2::-D.

Ja tez jeszcze zajrzalam bo Kubus usnal o 19.15:szok:. Mam nadzieje ze juz na noc bedzie spal. Natalka tez zaraz spac idzie bo jutro do szkoly a M bedzie z pracy dopiero po 21. Wiec narazie nie mam co robic

ANIA jak masz dzis taki zapal do pracy to ja chetnie skorzystam z pomocy;-);-):-D
Ja zapału nie mam tylko jak leci ta "Anfija" perfekcyjna pani domu to mnie jakoś nosi :shocked2:a dywan musiałam odkłaczyć na mokro bo już patrzeć na niego nie mogłam a jak Martynka przyjeżdża to zawsze to robię bo ona co znajdzie na podłodze to do buzi wkłada.

No to ja też już mówię dobranoc

Iwonka2006
To dla ciebia:-)Wielie podziękowanie za pomoc na blogu.Madzi jeszcze raz wszystkiego co najlepsze:-)Sukieneczka śliczna:-)Choroby precz od naszych Maluszków.Ja dziś większość dnia upiększałam blog i coś mi tam wyszło więc teraz znikma, komputer musi odpocząć;-)
nono Bodzinka blogasek wygląda teraz superancko
smilie5.gif
Iwonka2006 wspaniała robota. Chyba muszę u ciebie wziąśc korepetycje
co.gif

Sikoreczka dziekuje za kwiatka na blogu,Super to zrobilas!
ten kwiatuszek to niestey nie moja robota. Nie jestem taka zdolniacha tylko mi siostrzyczka takiego wkleiła, bo u niej na blogu takie śliczne komentarzyki dają Fotoblog agatka2006 - "Agusiaczkowy

reklama
Do góry