reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Majka juz śpi, Dawid jeszcze nie a ja się właśnie znowu poryczałam bo dostałam sms`a o męża "będę z pół godziny" :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(znowu wieczór do d*** bo on przyjeżdża zmęczony je kolację i idzie spać a jak go o coś proszę to wyzywa pod nosem :-(, żebyście go wczoraj słyszały jak tą antenę ustawiał :-(, szkoda słów.
ANIA to tak samo jak ja juz chwilami nie daje rady. Natalka dzien w dzien mnostwo ma zadane dzis nawet nie mam na nic czasu bo opracowywalam jej do szkoly dwa ptaki : Mysikrolika i Jerzyka tzn gdzie wystepuja, cechy gatunkow, wymiary, biotop,gniazda, jaja, wysiadywanie, pozywienie i ochrona i to wszystko uczniowie II klasy:szok::szok::szok: ( ale pani uwaza ze sie im to przyda i nie widzi zadnego problemu w tym ze maja duzo zadawane i ciagle testy i dyktanda - bo to " sposob na sprawdzenie ich wiedzy i nauczenie ich systematycznosci":wściekła/y:). Do tego jeszcze teraz ta choroba Kuby - jest strasznie marudny i wszystko to ma mojej glowie bo moj M tez pracuje od 7 do 21:no:. Doskonale cie rozumiem
Toż to :szok::szok::szok: czego te dzieci muszą się uczyć i ile, straszne aż biję sie pomysleć co będzie jak Majka pójdzie do szkoły
Ania138 ja tez domatorka ale mimo to to czasami mam dosc tego wszystkiego,gotowania,prania ,sprzatania i zajmowania sie wogole domem:crazy:Lubie bawic sie w dom ale jak wszyscy jestesmy w komplecie:-);-)
Otóż to Iwonka jak cała rodzina w komplecie!!

A na naszej klasie dowiedzialam sie ze moj kolega klasowy z podstawowki nie zyje.....
W sumie to ta stronka istnieje dopiero rok wiec i dlatego nie jest az tak duzo ludzi na niej zarejestrowanych.
To bardzo przykre :-(

Ja tez jestem w szoku ile te dzieci maja do nauki w drugiej klasie.Mi sie to w glowie nie miesci....
Ja ide usypiac dziecko.Dzis byla pozna drzemka i dlatego jeszcze nie spi.Jest juz w lozeczku i czeka na mamusie.A wczoraj o 20:00 juz mi dziecko spalo....
jak cos to mowie Dobranoc bo nie wiem czy jeszcze zajrze.

Iwonka c 28 to nie dziwie sie że wysiadasz:crazy: swoją drogą to jest nie do pomyślenia żeby ośmiolatkom tyle zdawać:szok: Rany strach pomyśleć co będzie jak moje pojdzie do szkoły:cool:
klavel skazę niech lepiej lekarz stwierdzi. Na własna rękę nic nie kombinuj . W Polsce mleko dla dzieci ze skazą można nabyć na receptę Wtedy jest tańsza o połowę ale receptę można wypisywać tylko dla dzieci do drugiego oku życia( tak na marginesie) Moje dziecko najchętniej piło Humanę Sl i Isomil natomast Bebilon pepti był dla niej nie do przyjęcia.
Ja uciekam dołóżka Dobranoc dziewczyny

Dzien dobry. U mnie znowu bialo tylko mam nadzieje ze tym razem sie utrzyma do wieczora, bo ostatnio w dzien topnieje a w nocy przybywa sniegu. Dzisiejsza nocka byla wzglednie przespana. Kuba nie budzil sie tak czesto ( posmarowalam mu pod noskiem mascia majerankowa i moze dlatego lepiej mu sie oddychalo wiec i spalo).

ANIA nie denerwuj sie tak. Wbrew opini to MY KOBIETY JESTESMY SILNA PLEC!!!:tak: Damy sobie rade.
LEIKA zdrowka dla Natanielka:tak:

Dziewczyny co do szkoly nie mamy punktu zaczepienia. Pani ( tak jak pisalam) uwaza ze nie robi nic zlego a do dyrekcji nie pojdziemy bo w statusie szkoly jest okreslona tylko minimalna ilosc klasowek ( nie ma max) i ona ma tu furtke tym bardziej ze traktuje te testy nie jako klasowki tylko kartkoweczki:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
My również się witamy:-):-):-)
U nas też biało i mroźnie, ale zapewne przez dzień ten śnieżek stopnieje i będzie plucha:-:)-:)-(
Ja też nie wiem jak to będzie jak Majka pójdzie do szkoły bo teraz to podobno coś okropnego:szok::szok::szok:

Do góry