reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wiem jak to jest mozliwe ale stalo sie.Wiem dokladnie to kiedy zaszlam bo mielismy jakies spokojne dni Jacek dlugo pracowal a potem byl wykonczony ale pewien dzien saszalelismy a na 2 dzien @ normalnie dostalam.Mysmy sie nie starali o dzidzie po prostu samo wyszlo.Potem bylismy na imprezie i tylko ja bidulka chorowalam jak nie wiem.A po miesiacu wyszlo szydlo z worka:-DRozmawialam z ginem na ten temat,ze tylko ten dzien mi pasuje i on powiedzial,ze to jest mozliwe.Mozna zajsc w kazdym w sumie dniu cyklu ale w plodne jest najwieksza szansa.Czyli wychodzi na to ,ze dzidzie mozna robic 365 dni w roku:-D:-D
no to super,,haha pocieszyłas mnie i jest szansa zajścia wtym roku,haha,,,tlyko czy sie uda...
ide niamka zrobic...

reklama
Dzień dobry :-) U nas zimno i śnieg leży. Myślałam żeby wziąśc dzieci na sanki ale kaszleli w nocy:-( Ja się załamie:-( Już drugi tydzień na lekarstwach i poprawy brak, nic tylko płakac:frown: już nie wiem co mam z nimi robic, chyba mnie znów w poniedziałek czeka wizyta u lekarza:angry: Jedno jest dobre że są "czyści" osłuchowo i nie gorączkują.:sorry2: No ale mam też malutki sukcesik:tak: Madzia już dwa dni wytrzymała bez cycusia:-D W nocy i rano po obudzeniu jeszcze pije, ale przynajmiej dniówki są już bez:blink: Trochę mi awantury robi jak przy komputerze siedzę no i cały dzień w golfie chodzę:-p
Gosiaczku przytulam mocno, nie pozostaje nic innego jak poważna rozmowa z mężem:tak:
Shadydobrze że się mały zaaklimatyzował:-)
Ewcia trzymam mocno kciuki;-)

Witam dziewczyny Do porządków pora się brać ale niestety mam takiego lenia że masakra, nawet prania nie chce mi się robić . czytaj władowąc brudne rzeczy do pralki i nastawić ja:sorry2:a trzeba by było bo dom straszy odwiedzają nas znajomi a jutro ciotka przyjeżdza:rofl2:
Gosiaczek dobrze że mąz odkrył że ma wątpliwości teraz a nie wtedy jak by było już "po ptokach" a wątpliwości maja to do tego że jeszcze wiele może się zdarzyć nie nie jest straconego;-)
ewcia tio pewnie cieszysz się że mąz w domu?:tak:;-)
Vici j abeą cjuż w ciąży z Julką miałam normalną miesiączkę a następna już krótsza powtórzyła si po dwóch tygodniach . Nie zakadałam że jestem w ciąży bo stwierdzono u mnie tzw zespół policystycznych jajników i zakładałam że będe miałaz tym problem a okazuje się że problemu żadnego:rofl2:
Dobra uciekam Musze wkońcu brac się za odgruzowanie:dry:

Dzień dobry :-) U nas zimno i śnieg leży. Myślałam żeby wziąśc dzieci na sanki ale kaszleli w nocy:-( Ja się załamie:-( Już drugi tydzień na lekarstwach i poprawy brak, nic tylko płakac:frown: już nie wiem co mam z nimi robic, chyba mnie znów w poniedziałek czeka wizyta u lekarza:angry: Jedno jest dobre że są "czyści" osłuchowo i nie gorączkują.:sorry2: No ale mam też malutki sukcesik:tak: Madzia już dwa dni wytrzymała bez cycusia:-D W nocy i rano po obudzeniu jeszcze pije, ale przynajmiej dniówki są już bez:blink: Trochę mi awantury robi jak przy komputerze siedzę no i cały dzień w golfie chodzę:-p
Ewcia trzymam mocno kciuki;-)
zdrowka ochana dla was,,u na stez tak bylo,,kaszel chyba z 3 tygodnie,,no,ale jak mojed ziecko sie podleczylo,to z peckola znowu przynioslo chorobe,,no i takw kolko...
nie dizekuje za trzymanie kciukasiow...

ewcia tio pewnie cieszysz się że mąz w domu?:tak:;-)
:dry:
nom ciesze,bo 5 tyg czekalam na niego,,ale on tylko na tydzien,,potem jak swieta beda to bedzie 2 tyg,,potem na jedne jedzie i wyjazd w góry,juz sie doczekac nie moge;-):-):-p..

a tak wogole to ja ide mys glowe,bo dzisiaj mykamy na 30-ste urodzinki kumpla naszego,,robi dużą imprezke,,no jade na maisto kupic mu prezenta-portfel skórzany,jego żona mi powiedizała,ze by mu sie przydał,bo jego sie rozpadł...potem po kwiaty do mamy jade...no i po 16 jade na imprezke,,a jade do miejscowosci gdzie tesciowa mieszka-:crazy:...a ona juz ze my imprezy w glowie itp,,szkoda gadac,,to ansze zycie niech sie nie wtrynia,,,:tak:;-)
no,ale ja mus jeszcze pr klasowe sprawdzic,bo wroce po imprezie jutro wieczorem,,a w pon na 8 rano...
no i weekend zalatany cały bede miała....

ide głowe myć,,,,wogole to pranie robie,,juz drugie,,,,bzz.ile roboty...a lenia mam neiziemskiego..:-p

Witam:-)U mnie pochmurno...Dzis po obiedzie jedziemy do Bajlandi z Vanesska,niech sie wyszaleje.JUz widze jak sie bedzie cieszyc:tak::-):-):-):-)

Shady super ze sie odezwalas,i ze sie uklada wszystko! Mam nadzieje ze sie tam super urzadzicie na swoim:-)Zagladaj do nas czasem:tak:
Gosiaczek przykro mi....napewno sie juz nastawilas na kolejne macierzynstwo a tu klapa:-(Moze jeszcze sprawa nie jest przesadzona....
Vici no w sumie to jeden typ butow przewazal,tylko mojemu sie nie podobaja z koleji:dry:
Ewcia to do roboty:-pmoze sie uda....:-)
Ania138 jak nastroj dzis u ciebie....awatarek smutny masz:confused:

Ja też miałam się wziąć do roboty a poszłam do teściowej i zrobiła mi śniadanie i się zasiedziałam:rolleyes:Matek właśnie poszedł spać to będę mieć spokój i może teraz posprzątam. Ale najpierw kawa:wink:Każdy pretekst dobry byle odwlec sprzatanie:-D
Iwonka2006 no to masz trudny orzech do zgryzienia które wybrać żeby mężowi się podobały;-)
Shady fajnie że Alanek się czuje tam dobrze a tego oceanu to mi się też chce:tak::-D
Ewcia głowa do góry jak nie będziecie o tym myśleć to się na pewno przytrafi :tak:
Sikoreczka moja Madzia też kaszle od 3 tyg, osłuchowo jest dobrze i nie ma gorączki tylko ten cholerny kaszel ją meczy:wściekła/y:
Cloe powodzenia w odgruzowywaniu;-):-D

A ja juz po zakupach ale zimno na dworku. Na dodatek Kuba mi na tych zakupach usnal i teraz rozrabia a ja mialam nadzieje ze usnie jak wroce do domu to spokojnie posprzatam. Dzis przyjezdzaja moi rodzice to trzeba mieszkanko ogarnac.

EWCIA staraj sie staraj - trzymam kciukaski za szybkie zafasolkowanie:tak:.

Pamietam jak moja babcia opowiadala, ze normalnie miala miesiaczke i zaczela tyc i zatrzymala jej sie w koncu ta m-czka i poszla do lekarza no i ten jej powiedzial ze jest w 5 miesiacu:szok:. Przez 5 miesiecy ciazy normalnie miesiaczkowala i nie wiedziala ze dzieciatko nosi pod serduszkiem. Tak wiec wszystko jest mozliwe:tak:

Dobra lece sprzatac bo nawet jeszcze lozka nie zlozylam:zawstydzona/y: a tak mi sie nie chce ze szok ale mus to mus

reklama
słuchajcie potrzebuję rady, bo juz mnie normalnie szlag trafia na nasza poczte, wysyłam paczki priorytetem i one wogóle nie dochodza na czas, dwie wysłałam tydzien temu i jeszcze nie dotarły, a reklamację można składać dopiero po 2 tygodniach, nie wiem można jakies zażalenia składac czy coś w tym stylu?????

Do góry